Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

Gerçek yüzünü desene iyice belli etmeye başladı. Ayrıca töreye adetlere bu kadar bağlı olacağına islamı doğru yaşasaydı en azından insanlar öbür dünyası için bir şey yapmış olurdu. Ne saçma şeyler üretmişler kadınları iyice kapana kıstırmak için. Ve ne yazık ki kadınlar bu adetleri töreleri yaşatmaya çalışıyor. En çok buna sinirleniyorum.

Lütfen bu yirmi gün kesinlikle eşinle birliktelik yaşama ve dilerim bu bulantın o konuşmaları duyduğun ve sıkıntılı olduğun içindir... Bazen insanın yaşadığı şeyler midesine vurabiliyor. İnşallah hamile değilsindir, yoksa çok üzülürüm. Bizleri de muhakkak bilgilendir. İnan o evden kurtulduğunda ben rahatlayacağım. Bu arada kimseye boşan demem, senin bileceğin iş ama yol yakınken kendini bu adamdan kurtar çünkü üzülerek söylüyorum böyleleri değişmiyor. Kaldı ki annesi bile çanak tutuyor bu yaptıklarına, işte bu yüzden asla ama asla haksız olduğunu düşünmez eşin... Böyle insanları nasıl ama nasıl imam yapabiliyorlar aklım almıyor... Bence önce gizli gizli eşiyle görüşülmesi gerekiyor, bu adam nasıl biridir diye... Ve kesinlikle böylelerine böyle görevler verilmemeli.

Son düzenleme:

Bazıları iyi niyetli ama düşünmeden ne yazık ki yazıyorlar. Cesaret iyidir ama böyle durumlarda cesaret aptallıktır...

Bence bazıları hangi ülkede yaşadıklarının farkında değil

Ben yabancı bir ülkedeyim ama yine de böyle şeyleri asla ama asla böyle durumlarda tavsiye etmem. İnsan bu devirde kimseye güvenmemeli. Ve bizim toplum bir garip. Bu kızcağız ses kaydını bir cesaret bunlara dinletse dayak yese, kızım sen de kaşınmışsın sen suclusun derler... Dayağı hak ettiğine bile inandırırlar.

Ailene git anlasın biraz kıymetini pislik birde cehenneme kadar yolun var diyor hayvan o yol senin ben almim desene.telefonu odada bırakıp ses kaydetmene acayip şaşırdım tebrik ederim yinede büyük cesaret. En kısa zamanda ayrılman senin için daha iyi olur bence zira yıllarca o evde kalmış kokmus adam ve annesi ile geçmez yakma kendini gül gibi kızsın

Sanki hazretlerinin sevgisi bulunmaz hint kumaşı.yok şöyle yaparsan seni istemem,yok böyle yapmazsan seni sevmem.sevmezsen sevme ayı.
Siz diğer hanımların da önerdiği gibi çaktırmadan,sakin kalmaya çalışarak baba evine ulaşın.tabi ki baban seni istemez filan diyecek. “beni boşa bak hayatının baharındasın hem ailen destek olur hem sen kendi ayakların üstünde durursun” demez elbette.
Ailenize de her şeyi açıkça anlatın.hem ses kaydını.hem diğer söylediklerini

Ayy okurken sinir oldum ne bu koca boyle. Elin kizini iyuncak diye mi aldin. Sakin bacim cocuk yapim deme. Ikisininde yuzune tukur. Insanliginiz batsin de.bune yaaa. Ben senin kapina gelmişim insanliktan bi haber bunlar aayyy sinir oldum

Boyle insanlarla omur gecermi arkama bakmadan giderdim aileme kufur edecek birde igrenirim zaten esim olarak gormem annesiyle otursunlar birlikte kabus gibi bir ortam

Aileni için çok üzüldüm. Çünkü pamuklara sararak büyüttükleri kızları hala koca evi diyor. Yerinde olsam o ses kaydına yenilerini ekler ve bir güzel dava açardım.
Söylenecek şey çok ama ,değmez.
Boşanmanızın ütopik olduğunu düşünüyorum. Gerçekten üzüldüm.

Kocanız hırsları menfaatleri uğruna ahiretliği yakmış bir imam. Allah vicdan versin böylelerine. Tek diyeceğim yol yakınken çoluk çocuk yokken dönün.

Arkadaşım bu ne yaa.Kiyamet hacidan hocadan kopacak derlerdi, doğruymuş demek.Ailenin yanına sığın.Bu evliliğin sonu yok.Kac kurtul bu hapishaneden

Aglakk sizin aileniz istanbulda sanırım, nasıl tanıştınız da evlenmeye ikna olup oraya gittiniz?
Görücü usulu oldu. Tanıştık. Ben daha söz olmadan bitirmek istemiştim. Ama babam çok is teklifi imam diye hafız diye

Eşin çok karaktersiz.İleride çocuğun olsa iyi örnek olabilecek bir tipe benzemiyo anlattıklarından bu anlaşılıyo.Yol yakınken ayrılmak daha doğru gibi geldi bana.
Allah yardımcın olsun.

Daha fazla ses kaydı alamam sanırm. Anladı çünkü galiba. Ve neden boşanmamız ütopik olsun. Ayrıca ben hala koca evi falan demiyorum. Gün sayıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…