Birde arkadaşlar bazı insanlar yalnız kalmaktan korkar demişler
Laf ortaya girsin diye yazmadım da arayıp bulup alıntı yapamadığım için böyle yazıyorum.
Ne yapıyorlar acaba eşleri sabah evden çıktığı gibi kendilerini sokaklara mı atıyorlar,komşuya mı gidiyorlar.
Allah vermesin adam mesaiye falan kalınca komşuya kamp mı kuruyorlar.
Böyle bahane olur mu yahu,evde kalmaktan bu kadar korkan gider tedavi olur.
Hayatımda bu kadar saçma bahane duymadım.
Üç harfliler kayınvalidesiyle birlik yaşayan görümcesi olan yeni hamile gelinlere mi musallat oluyormuş?
Böyle bir kural mı varmış?
arkadaşlar çok acımasızsınız gerçekten nasıl böyle acımasız yorumlar yapabiliyorsunuz hiçmi empati yeteneğiniz yok sizin yaa
tamam arkadaş hata yapmış olabilir cahil olabilir ama bu bukadar hakareti şiddeti hakettirmiyor.
ortada hatalar var ama kız sizden moral bulmak için belliki yazmış.siz hiçmi kocanıza naz yapmıyorsunuz oda öle yapmış sonucu bumu olmalıydı hak vermiyorsunuz kaynanaya ama arkadaşıda yerden yere vuruyorsunuz çözüm önereceğiniz yerde bu kadar üzmek kırmak neden.ne biliyorsunuz o bebeği isteyerek yaptıklarını insanları yargılamak çok kolay.
arkadaşın cevap vermesini bile beklemeden neler neler söylüyorsunuz.neyse bana düşmez arkadaşlar ama her doğru her yerde sölenmemeli diye düşüyorum herşey yeri ve zamnında güsel bence
Cogunluk konu sahibini haksiz bulmus ki haksiz oldugu taraflar da yok degil
fakat ben oyle dusunmedim
arkadas hamile hormonlar tavan yapmis hassas bir donemde ve ustune cicim aylarinda
naz olayi
simdi dusunelim yeni evliyken ya da hamileyken hangimiz esimize naz yapmadik ki?
elbette yapacak
ancak birarada yasamanin etkisiyle surekli bastirilmis kim bilir daha neler yasandi da olayi annesine aktardi
bir sekilde rahatlamasi gerekiyordu
iste bu noktada annesinin kayinvalideyi aramasi cok buyuk hata yangina korukle gitmeyip kizini yatistirmasi gerekiyordu
siz kendinizi konu sahibinin yerine koyun
okudugum yorumlardan dolayi cok uzuldum resmen dalga gecilmis(
bundan sonra gorev. ese dusecek ya bu deveyi gudecek ya da bu diyardan gidecek
Ben de bu işten bir şey anlamadım, çoğunluğun yorumlarını okuyunca rahatsız oldum resmen. "İnsanlar nasıl böyle düşünür" diye değil, çoğunluğun fikri makbuldür diye demokratik bir bakış açımız var ya hani, işte benim konuyu ilk okuduğumda aklımdan geçenler bu çoğunluğun fikrine pek bağdaşmadı, haliyle konusahibine sarfedilen sözlerden nasiplenmişim gibi oldu biraz. Herneyse.
.
Hemen yazmak istedim
Canım yazının devamını okumadım ama yazıp okuyacagım inan okuyunca bire bir aynı şeyi düşündüm.
Farkediyorum çogunluk ne derse onay görüyor, diğer yorumlar ona göre yapılıyor.
Sürü psikolojisi bu oluyor sanırım
Aslında biz de dalgaya katılmalıydık ve hatta abartarak devam ettirmeliydik.
O zaman yazdıgımız mesajın begeni sayısını tavan yapardı ancak.
Sanıyorum forumda önemli bir mevzu ki herkes ona göre mesaj yazıyor.
Gerçekten bu konuda ben çok fazla hayal kırıklıgına ugradım.
Ve hala çok üzgünüm.
Böyle bir konu açsalar kendileri aynı muamele ile karşı karşıya kalsa nasıl hissedelerlerdi acaba?
Gerçekten çok merak ediyorum.
Ha şimdi biz azınlıgız ya, haklıyken haksız konumdayız.
Ben sürü psikolojisi durumunu düşünmemiştim açıkçası, o nedenle yazmadım ilk paragrafı. Ters düştüğüm için, konu sahibine yazılan bazı ağır eleştirilerden ben de nasibimi aldım diye düşündüm. Ama bazen bazı yorumlar bir parça elitist daha doğrusu idealist geliyor bana. Ama kimseyi düşüncesinden ötürü yargılamak da istemiyorum, herkes deneyimine göre yazıyordur sanırım. Arkadaşlar konu sahibini "ideal" durumdan uzaklaştığı için eleştirmişler oldukça, evet o da hatalı, ama şartları olgunlaştıranlar yani büyük olarak olayı yatıştırması gerekirken beterleştirenler bana göre daha hatalı.