• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar neden bu hale geldi ya neden nankörler?

buna bile alinan insanlarla ben de görüşmüyorum. akilli kadinmis
insan esinin akrabasiyla esinin hatri icin görüşür. e ortada es yoksa daha ne isi var ki? hani es anasi bacisi olsa yine çocukların hatrina görüşür ama idinin didisiyla hele ki ota bota alınan biriyle gorusmemekte kadin hakli.
Kusura bakma canım ancak şu var kendisi bu kadar hazırlık yapacağımı biliyor ben şahsen bebeği olan birine bu kadar zahmet ettirmem bu dusuncenize..

Kusura bakma canım ancak şu var kendisi bu kadar hazırlık yapacağımı biliyor ben şahsen bebeği olan birine bu kadar zahmet ettirmem bu dusuncenize..
e iyi de belki kadinin yogun bir günüydü ayip olmasin diye geldi, az oturdu cikti.
bunda alınacak, gücenecek ne var ki?
gecenlerde istanbulun uzak yerinde oturan bir arkadasimla konustuk, yarın sizin avrupa yakasina gelecegim, buluşalım dedi. ben de sevgilimin evi var- benim de evim sayilir sadece temelli orada degilim. aradim gece soyledim xy gelecek ev temiz mi diye. adam yataktan kalkti tuvaleti temizledi, bulasiklari yıkadı. uyandim hazirlaniyordum ki arkadaşım yazmiş "bugün gelemicem" diye.
1000080822.webp

tüm hazirliklarimiz bosa gitti. ertesi günü yine kiz gelecek diye cocuk evi süpürmüş isten dönünce, kırık bir raf vardi cirkin durmasin diye falan tamir etmis. onda da arkadasim geldi, eve gecmedi bile. sigara icecekmis, sadece bahcede oturdu :)
sonra yemek yaptim onu bile bahcede yemek istedi, vakti yokmus gitti hemen.
ama hic gönül koymadim, sonucta az vaktini geldi degerlendirdi.
ayni sekilde bir baska arkadasim geldi - yine tüm evi topladik, yemek yaptim meze yaptim tatli yaptim. cok ac değilmiş yemekten az bir sey yedi. tatliyi yemedi bile sadece cikarayak iki kasik tadina bakti gitti. ama ona da az kaldi diye kizmak yerine az vaktini bana ayirdi diye sevindim.
bence olması gereken budur yani.
biliyorum özendiğin misafirin kisa kalip gitmesi sinir bozucu bir sey olabilir ama cok alinacak gücenecek de bir sey degil yani

Son düzenleme:
e iyi de belki kadinin yogun bir günüydü ayip olmasin diye geldi, az oturdu cikti.
bunda alınacak, gücenecek ne var ki?
gecenlerde istanbulun uzak yerinde oturan bir arkadasimla konustuk, yarın sizin avrupa yakasina gelecegim, buluşalım dedi. ben de sevgilimin evi var- benim de evim sayilir sadece temelli orada degilim. aradim gece soyledim xy gelecek ev temiz mi diye. adam yataktan kalkti tuvaleti temizledi, bulasiklari yıkadı. uyandim hazirlaniyordum ki arkadaşım yazmiş "bugün gelemicem" diye.Eki Görüntüle 3583262
tüm hazirliklarimiz bosa gitti. ertesi günü yine kiz gelecek diye cocuk evi süpürmüş isten dönünce, kırık bir raf vardi cirkin durmasin diye falan tamir etmis. onda da arkadasim geldi, eve gecmedi bile. sigara icecekmis, sadece bahcede oturdu :)
sonra yemek yaptim onu bile bahcede yemek istedi, vakti yokmus gitti hemen.
ama hic gönül koymadim, sonucta az vaktini geldi degerlendirdi.
ayni sekilde bir baska arkadasim geldi - yine tüm evi topladik, yemek yaptim meze yaptim tatli yaptim. cok ac değilmiş yemekten az bir sey yedi. tatliyi yemedi bile sadece cikarayak iki kasik tadina bakti gitti. ama ona da az kaldi diye kizmak yerine az vaktini bana ayirdi diye sevindim.
bence olması gereken budur yani.
biliyorum özendiğin misafirin kisa kalip gitmesi sinir bozucu bir sey olabilir ama cok alinacak gücenecek de bir sey degil yani
Çok çok haklisin ancak o beni çoktan gözden çıkarmış onu anladım. O günden sonra ben mesela komşuma gittim bekarken kaldığım yerde oturuyor yengemde oraya yakın evi benimle konusacagina eşime sormuş neyi var diye benim yüküm ağır demiş bunu bana söyleyebilir bunu bile benimle konuşma tenezzulunde bulunmadı ya biliyor musun beni arasaydi hadi bana nasılsın diye yazsaydi ben gerçekten kin tutmam hemen cevap yazar o anı unuturdum. Ama onu bile yapmadı o zamanda benimde o sürede sikintilarim oldu falan el evindeyim tek başımayim bir anne kızkardeş vs yok apartman desen hep kav tanıdıkları yaşları bana uygun değil yani tekim bebeğimle ilgileniyorum bir ara sosyal medyada durum paylaşması için zamanı çok bol ama bana saniye kıymet vermediği çok açıktı amaaaan bosverdim bir arkadaş yazmış öküz öldü ortaklik bitti diye aynen öyle olmuş bana anne gibi yaklasirdi bebegimw anneanne derdi biz bir aileyiz derdi her zaman bir ölümle insan bu kadar kolay gözden çıkar mı

Ay okurken bile boguldum. Kadin esinin hatrina gorusuyormus sizinle. Oyle bir hatir kalmadığı icin de gorusmeyi kesmis.

Dayimin esi 20 yillik öz yengem dayimdan sonra benimle gorusmese bu kadar kahrolmam. Abartıyor olabilir misiniz acaba?

Yaşınız 36 mı? Şayet 36 ise 7 senede nasıl amca yenge olarak benimseyebildiniz yetişkin yaşta? Siz fazla anlam yüklemişsiniz. Eşimin başka ilde yaşayan ben evlendiğimde bebeklikten yeni çıkan yeğenleri bile bu hızda benimsemedi beni 😄 kendi hayatınıza bakın, bebişinizi sağlıkla büyütün. Bebekli halinizle kendinizi zorlayacak hazırlıklara girişmeyin.

nankörlük görmemişsin sen 😀
Kadın seni istemiyor işte niye sürekli üstüne gidip kendine dert ediyorsun. Değişik bir insansın.

Back
X