- 14 Aralık 2024
- 1.691
- 4.765
- 48
- Konu Sahibi annelikyolunda4
Merhaba.Kokuyu almışım da salakmışım diyelim… Normalde fe sorun oluyor ama normal herkesin arasında olan şeyler böyle beni yıpratan ağlatan herşey kv yüzünden evet kv ve erkek kardeşi ailecek düşmanlar, başta çok kendimi sorguladım hata bende mi diye farklı görüşler aldım ama sonra anladım ki ne yaparsam yapayım sevilmeyeceğim… Eşimle de böyle olunca aşırı üzülüyorum geriliyorum ve ona kızdığım için sonuna kadar hıncımı almak istiyorum, sürekli arayıp nerdesin eve gel diyorum mesela trip atıyorum belki bunlardan yanlış normalde tartışmada aramam yazmam ama o kadınla ilgili uzaklaştığımızda deliriyeorım sağa sola sataşıyorum… Böyle bağıra bağıra kavga edip içimi döküp ağlamak istiyorum
Benim kv ile sorunum yok hatta beni çok sever aramız mükemmel bende onu çok severim tam bir anne-kız ilişkimiz var.
Gel gelelim kayınpederim ile bende asla anlaşamıyorum. Ne ben onu, nede o beni seviyor. Yüzüme demese de hissediyorum zaten muhatap dahi olmuyoruz.
İlk zaman biraz üzülür gibi oldum sonra eşim bana konuşmak istemiyorsan konuşma ne sen onu sevmek zorundasın ne de o seni ben seni seviyorum sende beni önemli olan bu dedi.
Bayramda seyranda asla bana ara demez, gitmek istemezsen gelme der. Evimize onu davet etmez, annesi gelir ama.
Ben ikisinin ilişkisine hiç karışmadım. Babanı ara yanına git dedim. Onlar görüşür, araşır eşim kendi gider yanına. Aşırı önemli bir durum olmazsa yan yana dahi gelmeyiz.
İkimizde birbirimiz yok gibi davranıyoruz ve ikimizde huzurluyuz. Bence uzak durmakta bir seçenek. Mesafe koyun.