- 16 Şubat 2010
- 35
- 0
Neler olmuş böyle? Allahım okuyuncA şoka girdim! Anladığım kadarıyla herkeste suç var. Ama öncelikle şunu sormalıyım, kendimi tutamayacağım : Ne sebeple olursa olsun, kaynanan sana nasıl el kaldırabilir? Hamile bir kadını nasıl tartaklayabilir? Nasıl burnunu çizebilir? Nasıl nasıl nasıl? Buna ne hakkı var? Böyle bir durum asla kabul edilemez! Diğer taraftan evet sanırım sende de biraz şımarıklık sözkonusu. Yani şımarıklıktan kastım, biraz kafa tutma yada dikkafalılık.Bu herkeste var evet ama yerini,zamanını,kişisini iyi belirlemek gerekiyor.Yalnız eşine çok şaşırdım. Ne öyle kız gibi ayılıp bayılmalar? Adam olsun, biraz erkek olsun,delikanlı olsun da annesine 'Sen benim karıma nasıl el kaldırırsın?' diye hesap sorsun.. O ne öyle be? Sen mi onun karısısın, o mu senin karın? Sen ki böyle bi zamanda taşradaki kızlar bile kaynanasıyla yada eşinin ailesiyle yaşamayı kabul etmezken, eşinin ailesiyle yaşamayı kabul etmişsin, seni öpüp başına koyması lazım eşinin.Ama anladığım kadarıyla kendisi gibi seni de sus pus edip sindirmeye çalışyor.Bu işin içinde biraz kişisel çıkar olduğunu da seziyorum.Yani eşinin bir çıkarı olmalı ki seni de sus pus ediyor.. Yoksa bunun daha neresi dayanmalık sabretmelik? Geçsin bu ayakları. Şu an bebeğin ya doğmuştur ya da doğmak üzeredir yanlış hesaplamadıysam. Ama bunun artık hiçbir kabul edilir tarafı yok,derhal o evden -kömürlük bile olsa- kendi evine çıkmalısın. Ya da bütün gemileri yakıp boşanmalı ve annenin yanına dönmelisin.Yoksa daha da perperişan olursun öyle pısırık karı kılıklı bi herifle.. Allah Yar ve yardımcın olsun canım, dualarım seninle olacak.