- 23 Ocak 2016
- 33.962
- 50.086
- 598
Ondan evvel sen git mahkemeye laflara bakkapattı.Annem aramış eşimi biraz konuşmuşlar ve anneme sizin 30 yıldır yetiştiremediğinizi ben bu kadar yaptım demiş.Ben tabi bunu duyunca iyice gerildim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondan evvel sen git mahkemeye laflara bakkapattı.Annem aramış eşimi biraz konuşmuşlar ve anneme sizin 30 yıldır yetiştiremediğinizi ben bu kadar yaptım demiş.Ben tabi bunu duyunca iyice gerildim
Yetiştiğimiz aileler farklı. Bizde de boşanmalar yeni yeni oluyor o da annemle babamla başladı onun öncesi ve sonrası yok herkes mutsuz evliliğinde devam . . İşte güya saygısızlık yaptığımızı sanıp kendimizce özür diledik amaç yaranmak falan değildi sevmediğim insana karşı hiçbir şey yapmam. Onu kırdığımı falan düşündüm o psikolojiyle.Teselli aradığım yok farkındaysanız herkesin yorumu boşan olmuş. Çok fazla manipülasyona uğradığım için gözüm yeni açılıyor diyelimNeden teselli arıyorsunuz? Beni burada reelden tanıyan çok insan var. İsterseniz özelden sorun bakalım
Bizim ailede boşanma çok normaldir bu arada. Ablam da boşandı ölmedi kocasızlıktan mis gibi yaşıyor.
Yani sanki boşanan kadın yok herkes kaynanasından özür dileyip yaranmaya çalışıyor sanıyorsunuz ama insanlar artık böyle bir hayatı kendine reva görmüyor.
Ben kimseye çekemem mesela. Elin adamı için manyak anasını çekeceğime boşanır dönerim annemi çekerim bin kat iyi derim. Yapı meselesi.
Hele hele kaynanadan asla özür dilemem. Bir de seni seviyorum diyeceğim![]()
Şu yorum hiç hoş değil öncelikle. Gene dönüp dolaşıp kadınlığımızı aşağılamasak, burdan vurmaya çalışmasak keşke birbirimizi.Bu geleceği görme yeteneğiniz genetik mi yoksa sonradan mı kazanıldı ? Bu kadar kolay mı ele verdim kendimi tüm oyunu bozdunuz şimdi :) Ablacım menapozlu gibi niye ona buna saldırma gereği duyuyorsunuz siz :)
Şu an maddi gücüm hiç yok. Davayı açacağım sadece sormak istediğim çekişmeli ya da anlaşmalı farketmez ikametimin olduğu yerde açmam mı gerekiyor ? Çekişmeliye çok gitmek istemiyorum çünkü onlar takı parasını verene kadar ben yine zor durumda kalacağımHiç kimseyle muhatap olmadan git davanı aç.
Özel bir avukat tut.
Senin ne yaşadığını sadece sen biliyorsun. O bu şu bunu demiş geç.
Bu adam annesi için sizi çiğniyor annesi bundan zevk alıyor. Siz bir de üstüne seniYetiştiğimiz aileler farklı. Bizde de boşanmalar yeni yeni oluyor o da annemle babamla başladı onun öncesi ve sonrası yok herkes mutsuz evliliğinde devam . . İşte güya saygısızlık yaptığımızı sanıp kendimizce özür diledik amaç yaranmak falan değildi sevmediğim insana karşı hiçbir şey yapmam. Onu kırdığımı falan düşündüm o psikolojiyle.Teselli aradığım yok farkındaysanız herkesin yorumu boşan olmuş. Çok fazla manipülasyona uğradığım için gözüm yeni açılıyor diyelim
O lafı kesinlikle kadınları aşağılamak için değil sinirine benzetme yapmak için söyledim ama haklısınız hoş olmadı. İnanın ki evliliği oturtana kadar çocuk yapmayı düşünmedim bile ki eşim çok istemesine rağmen ama bu şekilde itham etmek kimsenin hakkı değil evet anlayamayabilir yorum yapmak farklı yerden yere vurup üst perdeden konuşmak farklı. . Son durumunuz nedirŞu yorum hiç hoş değil öncelikle. Gene dönüp dolaşıp kadınlığımızı aşağılamasak, burdan vurmaya çalışmasak keşke birbirimizi.
İlişkilerinde sınır koymayı bilen, kendine değer veren, daha doğrusu belki de değerli hissederek yetişmiş kadınların bizi çok anlamasını beklememeliyiz. Sağlıklı bir pencereden bakıldığında içinde bulunduğunuz durum hiç kabul edilebilir değil ve bir kadının bunlara maruz kalmaya devam etmesi de herkesçe anlaşılır değil.
Ben sizdenim. Sizi çok iyi anlıyorum. Boşanamamanızı, özür dilemenizi çok iyi anlıyorum. Evliliğimde gördüğüm muameleyi anlatmaya bile utanıyorum. Neler neler duyup da aman yeter ki bitmesin diyerek ne kadar alttan aldığımı, kendimden ne kadar vazgeçtiğimi, belki düzelir diyerek çocuk yapmaya çalıştığımı...
Siz benden daha cesursunuz. En azından boşanma lafını ağzınıza almışsınız. Ben boşanma lafı geçtiğinde bile krizlere giriyordum. Umarım hepsini ardınızda bırakırsınız, çünkü hiçbirimiz değer görmediğimiz yerde bir saat bile durmamalıyız.
Şu an yazdıklarınızın her harfine katılıyorum. Ayrılacağım zaten ve sözünüzü dinleyip dişli olacağım :)) Teşekkür ederimBu adam annesi için sizi çiğniyor annesi bundan zevk alıyor. Siz bir de üstüne seni
Seviyorum özür dilerim diye tüy dikmişsiniz. Kadın zevkten dört köşe olmuş.
Bu evlilik dikiş tutmaz.
Zaten normal evlilikte öyle her hafta kavga da olmaz.
Hayatınızı böyle ziyan etmeyin.
Daha gençsiniz. Düzgün size değer veren, hakettiğiniz gibi davranan biri çıkar karşınıza.
Senelerinizi bu aile için ziyan ederseniz 50 yaşınızda pişman olacaksınız. Geç kalacaksınız her şeye.
Bir an önce ayrılın
O lafı kesinlikle kadınları aşağılamak için değil sinirine benzetme yapmak için söyledim ama haklısınız hoş olmadı. İnanın ki evliliği oturtana kadar çocuk yapmayı düşünmedim bile ki eşim çok istemesine rağmen ama bu şekilde itham etmek kimsenin hakkı değil evet anlayamayabilir yorum yapmak farklı yerden yere vurup üst perdeden konuşmak farklı. . Son durumunuz nedir![]()
İkametini şuan olduğun eve al o çok basit bi işlem.Şu an maddi gücüm hiç yok. Davayı açacağım sadece sormak istediğim çekişmeli ya da anlaşmalı farketmez ikametimin olduğu yerde açmam mı gerekiyor ? Çekişmeliye çok gitmek istemiyorum çünkü onlar takı parasını verene kadar ben yine zor durumda kalacağım
Yaaa çok çok çok sevindimmmmm. Mutluluğunuz daim olsun inşallahh ve darısı başıma :)1 buçuk senedir bekarım ve yeniden doğmuş gibiyim.
Uzuun bi terapi aldım. Ne yaşadım neden yaşadım neden izin verdim hepsini birbir sorguladım,
İyileştim, arındım.
Sonra =)
Çok tatlı, beni el üstünde tutan bi sevgili de yaptım.
İyi ki çocuk olmamış , çocuksuz boşanmak sevgiliden ayrılmanın bi tık üstü.
Hiç muhatap olmak zorunda da kalmıyosun, mis =)
Çok mantıklı fikirler çıkıyorda burada resmen donuklaşmışım bunu düşünmemiştim hiç değerlendirebilirim evet çok teşekkürlerİkametini şuan olduğun eve al o çok basit bi işlem.
Barodan avukat talep edersen çok geç avukat atarlar.
Zaten davayı çok ileri tarihe veriyorlar,bide baroyu beklersen çok zaman kaybı olur aklın karışır bence.
60-70 bin yanlış bilmiyorsam boşanma avukatları. Hiç olmadı git kredi çek o adamdan kurtulmaya bak bir an önce.
Yaaa çok çok çok sevindimmmmm. Mutluluğunuz daim olsun inşallahh ve darısı başıma :)
Okurken bile insan kendini güçlü hissediyor kesinlikle bu şekilde ilerleyeceğimİnşallahhhh. Çok gençsin daha. Kendine yepyeni bi hayat kur ve kuralları bu defa sen belirle.
Hiç kimse sana sesini yükseltemesin, hiç kimse sana kendini değersiz hissettiremesin, hiç kimse seni sindirmeye baskılamaya çalışmasın.
Yontma gibi isteğimde yok ben ne onunla ne anasıyla uğraşamam zaten. Sadece daha önceki gitmelerimde hiçbir dayanağım olmadan gittim ve zorlandım , bu sefer hakkımı alıp gitmek istiyorum. O olaydan sonra aradı ve ben eve dönmek zorunda kaldım zaten maalesef dünde boşanma konusunu açtım bugün halâ eve gelmiş ne bu tavır diye hiçbir şey yokmuş gibi davranmaya çalışıyor.Sen benim ne istediğimi anlamadın heralde dedim . Bir an önce boşanmayla ilgili her şeyi öğrenmem lazım. Buraya yeni taşındık ikameti almadık henüz adliye nerede onu bile bilmiyorum hepsini öğrenip adım adım ilerleyeceğimAnne ogul hastalar herhalde. Siz niye hizmet etmek zorundaymissiniz ? Esiniz sizi kullanmaya bayilan bi tip bence . Kayinvalidem bize gelir mutfakta her seyi yapar evi gibi hissetsin isterim esim askim annemden ogrenmek istersen birlikte yapin der istemem derim o da zorlamaz zorlayamaz birlikte yaparlar. Esiniz sizi himayesine almak istiyo dimdik durun . Aklinca aramayip
Sormayip sizi pes ettiricek . Annen eve gelmicek ne demek sen kimsin ? İyi bi plan yapip bosanin bence de bu kisiyi yontamazsiniz
Evet maalesef o zamanlar ilk defa ağlayıp hatalıyım diye tutuşmuş ve terapiye başlamıştı. Bende ilk defa öyle görünce değişecek sanmıştım. Üzülmeniz için anlatmadım ki buna ihtiyacımda yok sağolunbu kisiyle mi mahkemelerden döndünüz?
Bir de hatalıyım diyip geri adım atmışsınız, o yuzden üzülemedim, çekilecek sey diil.
Bak burda yanlışsınız. Hayatta tam da anlattığı gibi bir duruşum var benim. Ama burdayım. Degil size edilen saygısızlık her hafta tartıştığım bir eşim olsa onu bile bir dakika tutmam boşarım. Senelerdir tek bir saygısızlığıni görmedim ne eşimin ne ailesinin. Ama şimdi olsun tek birsey gözünün yaşına bakmam kimsenin. Kimseyi adam etmek, kimsenin bozuk psikolojisini çekmek, anasını danasini eylemek için yetiştirmedim kendimi. Benim eşim annemi arayacak ve sizin esinizin dediklerini diyecek ha. İmkanı yok. Ama insandır beşer şaşar. O zaman da kaba tabirle adamın alnını karışlar ,çıkarırım hayatımdan.Hayatınızda bu kadar güçlü duruşunuz olsa burda işiniz olmazdı en azından ona buna ahkam kesmekle uğraşmazdınız diye düşünüyorum:) Yine de teşekkür ederim bol dağıttığınız yargılarınız için :)
tamam hanımefendi en güçlü sizlersiniz en minnetsiz sizlersiniz tavsiye vermeye mi ego tatmin etmeye mi geliyorsunuz anlamadım ? Sizin böyle olmanızın bana katkısı ne ya da böyle insanlara ahkam kestiğinizde tam olarak değiştirdiğiniz durumlar ne ? En özel en güçlü sizsiniz okeyBak burda yanlışsınız. Hayatta tam da anlattığı gibi bir duruşum var benim. Ama burdayım. Degil size edilen saygısızlık her hafta tartıştığım bir eşim olsa onu bile bir dakika tutmam boşarım. Senelerdir tek bir saygısızlığıni görmedim ne eşimin ne ailesinin. Ama şimdi olsun tek birsey gözünün yaşına bakmam kimsenin. Kimseyi adam etmek, kimsenin bozuk psikolojisini çekmek, anasını danasini eylemek için yetiştirmedim kendimi. Benim eşim annemi arayacak ve sizin esinizin dediklerini diyecek ha. İmkanı yok. Ama insandır beşer şaşar. O zaman da kaba tabirle adamın alnını karışlar ,çıkarırım hayatımdan.
Ha böyle olmak için de agzinda gümüş kaşıkla doğmaya gerek yok. Öyle de doğmadım. Kimseye arkamı dayama geregim olmasın, tek başıma da var olabileyim zorda kaldığımda diye yıllarca çabaladım.
O yüzden böyle yazan insanlar sallıyormuş gibi gelmesin size. Bazılarında hayat aynen böyle ilerliyor. Normal olmayan sizin ilişkileriniz, yaşantınız maalesef.