Kaynanam ne bu evde huzur veriyor nede oğlundan ayrılmayı kabul ediyor, ne yapacağım?

Neler olmuş böyle? Allahım okuyuncA şoka girdim! Anladığım kadarıyla herkeste suç var. Ama öncelikle şunu sormalıyım, kendimi tutamayacağım : Ne sebeple olursa olsun, kaynanan sana nasıl el kaldırabilir? Hamile bir kadını nasıl tartaklayabilir? Nasıl burnunu çizebilir? Nasıl nasıl nasıl? Buna ne hakkı var? Böyle bir durum asla kabul edilemez! Diğer taraftan evet sanırım sende de biraz şımarıklık sözkonusu. Yani şımarıklıktan kastım, biraz kafa tutma yada dikkafalılık.Bu herkeste var evet ama yerini,zamanını,kişisini iyi belirlemek gerekiyor.Yalnız eşine çok şaşırdım. Ne öyle kız gibi ayılıp bayılmalar? Adam olsun, biraz erkek olsun,delikanlı olsun da annesine 'Sen benim karıma nasıl el kaldırırsın?' diye hesap sorsun.. O ne öyle be? Sen mi onun karısısın, o mu senin karın? Sen ki böyle bi zamanda taşradaki kızlar bile kaynanasıyla yada eşinin ailesiyle yaşamayı kabul etmezken, eşinin ailesiyle yaşamayı kabul etmişsin, seni öpüp başına koyması lazım eşinin.Ama anladığım kadarıyla kendisi gibi seni de sus pus edip sindirmeye çalışyor.Bu işin içinde biraz kişisel çıkar olduğunu da seziyorum.Yani eşinin bir çıkarı olmalı ki seni de sus pus ediyor.. Yoksa bunun daha neresi dayanmalık sabretmelik? Geçsin bu ayakları. Şu an bebeğin ya doğmuştur ya da doğmak üzeredir yanlış hesaplamadıysam. Ama bunun artık hiçbir kabul edilir tarafı yok,derhal o evden -kömürlük bile olsa- kendi evine çıkmalısın. Ya da bütün gemileri yakıp boşanmalı ve annenin yanına dönmelisin.Yoksa daha da perperişan olursun öyle pısırık karı kılıklı bi herifle.. Allah Yar ve yardımcın olsun canım, dualarım seninle olacak.

bekarken ben şöyle yaparım ben böyle yaparım demek o kadar kolay ki . eviliğimiz için bazen hiç aklımıza gelmeyein şeylere fedakarlık yapmak gerekiyor. sen 3 s aat tek kalmakta zorlanmışsın benim eşimimin gece vardiyasında ben hep tek kalıyorum kayinvalidem 2 kere annemde kaldım die yapmadğını bırakmadış kimseden işitmediğim sözleri işitdim üstelik annemde duydu bunları ama karıştırmadım olaylara çünkü ne kadar çok yorum olursa o kadar karışıyor ama ben şu an bebek falaan düşünmüyorum çünkü önce eşinle ve ailenle birbirinizi anlamanız gerek. ve şunuda unutma senin için şuan bebeğinden önemli birşey yok adımlarını atarken ona göre hareket etmen gerek ayrıca eşinin ailesinin ayrılmak istememesi bana saçma geldi madem bu kadar düşkünler evlendirmeselerdi hiçbir zaman ev üstüne ev olmaz bence

Allah yardımcın olsun . Hep bıraradamı yasıyorsunuz sız?cok zor anlasılan durumun keske naz yapmayıp gıtseydın yada kendı annenı aramayıp ortalıgı karıstırmasaydın cunku boyle durumlarda son ana kadar haber vermemek en ıyısı.ayrıca kayınvalıdenın sana vuran ellerını allah bıldıgı gıbı yapsın yaa

Amin canım sağol. Evet birarada yaşıyoruz. O konular geçeli çok oldu gerçi ama insan gönlünden atamıyo. Allaha havale ettim artık..

pire deve yapilmis resmen.madem bu kadar korktugunuzu biliyorlar birisi sizle kalsin.digerleri gitsin gorende olum kalim meselesi sanacak.ayrica kaynananin annenize kufretmesi sizi tartaklamasi nedir ya.yasli masli demez saygi falan duymaz ki ne saygisi oyle bir insana ben de dalardim kesin.saygi ve seygi hakedene gosterilir.esim fenalasti birsey yapmadi demissiniz normalde bu durumda sizi bu rezil ortamdan kurtarir miydi?ayrica da 1daha kotu durum yasarsan baska ev nedir zaten bu bile yeteri kadar kotu bir olay.ne yapip edin esinizi ikna etmeye calisin kurtulun.kaynanayla malikanede yasamaktansa kendi kurdugun ailenle gecekondu yegdir bence.allah sabir versin size.

katılıyorum

ya nasıl yorumlar bunlar anlamıyorum..

bir tekme de sizler atmışsınız.. haketti yani bunları bir naz kaprisle..
karşınızdaki hamile bir bayan unutmayın..
okuyorum şoka giriyorum resmen..
görümcenin kaprisi yüzünden herkes basıp gidiyor hamile kadını yalnız başına bırakıyorlar

kimsenin umrunda değill.. kapris yapınca da sen suçlu oluyorsun ne ala memleket..
kocaya bak sen hele herkes gidiyor biri de ben kalayım demiyor.. değer verilmiyor çünkü..
mazallah görümce yolda kol spazmından hayatını kaybedebilir müdahale lazım..
ama hamile gelin köylük yerde korkudan bayılsa kimsenin umrunda değil..

ben de olsam annemi arardım kadın da üzülmüş kızının durumuna ne var bunda korkmuş bi bak demiş damadına
kv gelinine annenin ağ.. s... diyebiliyor ama öbür kv damadına bişey diyemez bu mu?
nasıl bir dünyada yaşıyoruz maşallah
hamile kadın tartaklanıyor olayları sen bu duruma getirmişsin deniliyor ne güzel yaa

Bir şarkı vardı..

Bu aşkın katili sensin..
Teslim ol suçlusu sensin..
Bir sen var senin içinde
hem bıçak hem yara sensin..

Olayları bu hale getiren sizsiniz..
o ki evde yalnız duramıyorsanız gidiniz..
gelmeyin dediler komşuya gidiniz.. yada yakın bir tanıdığa..
Akşam anneyi arayıp benim evde yalnız bıraktılar da neyin nesi..
Siz evde 7/24 yalnız kalmadan duramıyosunuz sanırsam yok öyle bi dünya..
İnsanın yanında süreklide birisi olmaz ki

Fazla naz aşık usandırmış..
Olaylar.. olaylar.. olaylar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…