Olurmu ? Kizin kolu morarmis , Maaile olmadan saglikci arkadaslarimiz nasil müdahale eder. Orada düsse bayilsa , kaldiracak en az 4-5 kisi lazim.
Allah yardımcın olsun . Hep bıraradamı yasıyorsunuz sız?cok zor anlasılan durumun keske naz yapmayıp gıtseydın yada kendı annenı aramayıp ortalıgı karıstırmasaydın cunku boyle durumlarda son ana kadar haber vermemek en ıyısı.ayrıca kayınvalıdenın sana vuran ellerını allah bıldıgı gıbı yapsın yaa
Olayları büyütüp ne hale getirmişsiniz yahu.
Kırıldım gelmem dedim, görümcem gelmemi istemiyor diye düşündüm, annemi aradım, evi terkediyorum dedim.
Adamın kardeşi hastalanmış, naz yapmayıp gitseydiniz yanında. Hasta peşinde koşarken bir de sizin nazınızı mı cekecek?
O kadar küfürden hakaretten sonra hala yüzyüze bakabildiğinize şükredin bence. Eşiniz kriz gecirmiş hala annesiyle laf dalaşındasınız. Evet kadının da ağzı bozuk belli ama siz biraz sakin olsaydınız krizi güzel yönetebilirdiniz.
4 aylık evlisiniz, 3 aylık hamile. Siz korunmadıysanız karnınızdakinin ne günahı var?
canım şimdi once seninde kabahatın var. sonuçta hastaneye gidiyo ustelik kardeşini göturuyo niye anneni arayıp ortalığı alevlendiriyorsun. annelerimiz kıyamaz bize ama boylede ortalığı ayağa kaldırırlar. her ne kadar görümcen naz da yapsa mahsusda yapsa senin gidip gelmesine seslenmemen çok korkuyorsan komşunun evine gidip sessiz beklemen lazımdı
amma velakin diğer gelişmelere bakacak olursak o kaynanayla aynı evde yaşanmaz. niye geri adım attın ki seni resmen kovmuşlar. dövmeye kalkmışlar. ustelik hamilesin şok oldum okuyuncaüzgunum arkadaşım ama eşini al karşına konuş evleri ayırmazsanızda boşan. gerçekten yoksa bugun sana bunu yapan ilerde neler neler yapar.aynı çatı altında oyle edepsiz insnalarla yaşanmaz sonra zamanında evleri ayırmadığın için başını çok vurursun taşlara
Olaylar sizin kaprisleriniz yüzünden bu noktaya gelmiş.
Eşiniz size uygun bir dille gelme demiş diye kırılmışsınız, ondan sonra da nazlanmışsınız.
Hastaneye götürülmeye çalışılan bir kız varken bir de sizinle uğraşılmış. Eşiniz gönlünüzü almaya çalışmış üstelik.
Kayınpederiniz de söylemiş evde kalma diye.
Gerek var mıydı bu kadar kapris yapmaya.
Eşiniz sizi incitecek ve bunları hakedecek şeyler yapmamış.
Evet hamilelik konusu erken olmuş.
Siz henüz anneliğe hazır değilsiniz gibi geldi bana...