e iyi de belki kadinin yogun bir günüydü ayip olmasin diye geldi, az oturdu cikti.
bunda alınacak, gücenecek ne var ki?
gecenlerde istanbulun uzak yerinde oturan bir arkadasimla konustuk, yarın sizin avrupa yakasina gelecegim, buluşalım dedi. ben de sevgilimin evi var- benim de evim sayilir sadece temelli orada degilim. aradim gece soyledim xy gelecek ev temiz mi diye. adam yataktan kalkti tuvaleti temizledi, bulasiklari yıkadı. uyandim hazirlaniyordum ki arkadaşım yazmiş "bugün gelemicem" diye.
Eki Görüntüle 3583262
tüm hazirliklarimiz bosa gitti. ertesi günü yine kiz gelecek diye cocuk evi süpürmüş isten dönünce, kırık bir raf vardi cirkin durmasin diye falan tamir etmis. onda da arkadasim geldi, eve gecmedi bile. sigara icecekmis, sadece bahcede oturdu :)
sonra yemek yaptim onu bile bahcede yemek istedi, vakti yokmus gitti hemen.
ama hic gönül koymadim, sonucta az vaktini geldi degerlendirdi.
ayni sekilde bir baska arkadasim geldi - yine tüm evi topladik, yemek yaptim meze yaptim tatli yaptim. cok ac değilmiş yemekten az bir sey yedi. tatliyi yemedi bile sadece cikarayak iki kasik tadina bakti gitti. ama ona da az kaldi diye kizmak yerine az vaktini bana ayirdi diye sevindim.
bence olması gereken budur yani.
biliyorum özendiğin misafirin kisa kalip gitmesi sinir bozucu bir sey olabilir ama cok alinacak gücenecek de bir sey degil yani