• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

napardınız bu durumda ?

Tekrar söylüyorum benim bir hassas noktam var elimde değil bu kayınvalide benim moralimi bozmasın yeterli.
Ondan bi şey istemiyorum beklentim hiç yok .

Laf sokmak için mesaj yazdım ama sildim.aile apartmanı pişmanlıktır bunu bütün şehirlerin girisine yazdırmak istiyorum.4 yıl eltimle aynı sitedeydik ayda yılda bir giderdim ona rağmen zordu.sizinki gibi olsa kafayı yerdim heralde.
Anlıyorum evet.
Nasip.
Görücü tarzı olduğu içindi.

Bebeğim çocuk bakmışsın okey ama bi makarna suyu koyuverseydin.
Yapardınız bi salçalı makarna mis gibi yerdiniz bizde çocuk da yok bazen sadece makarna mantı vs yapıp yiyoruz.
Kayınvalideye gelince tartışma çıkarmamışsınız iyi yapmışsınız sinir olmakta haklısınız ama yapacak bişey yok gün gelir sende ona dersin öyle bi yapamadın mı şöyle böyle diye

İlk başta ev kira olacaktı .
Öyle düşünüyorlardı.
Evi de yavaş yavaş arıyorlardı.
annem zaten sinirlenirdi nişanlıyken .
işte kader kısmet
Sonra bize ev göstermek istediler.
bi tane bulmuşlar.
işte bu oturduğum ev.
Evin parasını onlar mı verdi? Onlar aldıysa senin fikrini pek önemsemezler zaten ama eşin borçla aldıysa ve evlendikten sonra ödediyse büyük enayilik etmişsiniz. Göz göre göre aile binasına çevirmişsiniz güzelim siteyi.

Bebeğim çocuk bakmışsın okey ama bi makarna suyu koyuverseydin.
Yapardınız bi salçalı makarna mis gibi yerdiniz bizde çocuk da yok bazen sadece makarna mantı vs yapıp yiyoruz.
Kayınvalideye gelince tartışma çıkarmamışsınız iyi yapmışsınız sinir olmakta haklısınız ama yapacak bişey yok gün gelir sende ona dersin öyle bi yapamadın mı şöyle böyle diye
aslında yapacaktım bi şey işte
Bendeki şans oğlumun uykusu yarım oldu bugün.
saat 5 buçuğu geçti .
Uyutmaya çalışıyordum.
eşimde geldi zaten.

Aslında ne babasıyla ne de kız kardeşiyle sorunum yok. Eşimlede çok bi sorunum yok.
Tek mesele annesi.
Onu idare edip
Alttan almaya çalışıyorum. Ama bazen kırıcı olabiliyor.
onuda kullandığı sinir hap ilacı var
Ona yorumluyorum bazen.

Bugün belirsiz bir gündü. Program her an değişebiliyor. Yemek konusuyla ilgili. İlk önce kayınvalide yemeğe çağırıyordu. Sonra öğlene doğru evden gittiler. Müsait olamadılar bende bebekliyim. Yemek yapamadım kendi evime. Oğlumun uykusu şaştı eşime izah ettim durumu oda sorun değil elbet bi şeyler yeriz dedi. Daha sonra kayınvalide geldi. Kuaförden saçını kestirmiş. Kahve içerseniz yapim dedi yok sağol benim karnım aç dedi. Sizde ne var yemek dedi bende kusura bakmayın bi şey hazırlayamadım oğluma baktım dedim. Verdiği cevaba bakın ee kalkıpta oturupta bi yemek yapamamışmıyım saygımdan anne saçını iyi günlerde kullan dedim gittim çocuk odasına ütü yapmaya. bu akşam anladım ki kadının toplumda bir değeri yok 4 sene boşuna emek vermişim.
İyi de değerle ne alakası var Kv kendi kendine değer veriyor kuaföre gidip bakımını yaptırmış. Sizde kendinize değer verdiniz için Kv cevap vermişsiniz. Sorun nedir? Herkesin kendine değer verdiğini gördüm şahsen. Eşiniz araya girip dışardan sipariş verebilirdi.

İyi de değerle ne alakası var Kv kendi kendine değer veriyor kuaföre gidip bakımını yaptırmış. Sizde kendinize değer verdiniz için Kv cevap vermişsiniz. Sorun nedir? Herkesin kendine değer verdiğini gördüm şahsen. Eşiniz araya girip dışardan sipariş verebilirdi.
yani değer derken uzun zamandır bebek yokken de varkende bi şeylerine koşmaya çalıştım bi sözle öyle kalp kırması üzücü sadece.
Eşimde
Sipariş verecekti.
Eşimin istediği çeşit bitmiş kalmamış nasip.

yani değer derken uzun zamandır bebek yokken de varkende bi şeylerine koşmaya çalıştım bi sözle öyle kalp kırması üzücü sadece.
Eşimde
Sipariş verecekti.
Eşimin istediği çeşit bitmiş kalmamış nasip.
Eşinin istediği çeşit neydi?

"Sevgili günlük" tadında bir konu.
Cidden derdini anlatmak bu kadar zor olmamalı.
Anlattğınız mevzunun heba edilen yıllarla ya da kadının değeriyle ne alakası var?

"Sevgili günlük" tadında bir konu.
Cidden derdini anlatmak bu kadar zor olmamalı.
Anlattğınız mevzunun heba edilen yıllarla ya da kadının değeriyle ne alakası var?
Bi an öyle kendimi kötü hissedince.
Bide eşimde iş değiştiriyordu .
Tekrar yeni bi düzen olacak saat vakit konusunda.
Onunda bi etkisi var.

şöyle eşimin anneannesinin evine gittiler
Sonra dayısı hasta
Hastaneye götürdüler.
Vakitte geçiyor tabi.
Bende hani program bugün belirsiz olunca oğlumda durmadı
Bi şey hazırlamadım evde.
Kayınvalide saçma konuşunca canım sıkıldı.
Nasıl bir ev orası, iş yeri gibi hep programlı mı yaşıyorsunuz.
Yemekler hep kayın ailede mi yeniyor da eve yemek yapmıyorsun.

Saçını iyi günlerde kullan deyip, odayı terketmek nedir?

Bana göre hakarettir “kalk evimden, defol git” demektir.
Sizlerde bu duruma ne denir bilemem.
Yapmışsa da kayınvalide haketmiş, açsa kendi evine gitsin. Hem çat kapı gidip, hem kalkıp bir yemek yapamadın mı demiş, olsun bir yumurta kır yerim diyebilir. Ben bazen hiç canım istemez yemek yapmam, eşim de dışarıda yeriz yada yumurta kıralım menemen yapalım der. Kimse üstüne gelip ben yemeğe çağırmamışım bir kap yemek yapamadın mı diyemez, derse de alacağı cevabı hakkeder.

Back
X