• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

napardınız bu durumda ?

Evine misafir olana yemek ikram verilir. Maalesef bu durm bunalım sebebi. Özgür alan yok gibi surekli yemek konusu olması mutlaka bir yerde patlıyor insan konu sahibi de zorlanıyor bence
Kayınvalide eve gelmiş işte misafir bir yerde eve gelene aç mısın diye sorulur bu bir görgü meselesi en kötü çay yanına bir şey ikram edersin bi makarna vs ne kadar uzun sürebilir yahu. Emrivaki hiç sevmem orası ayrı ama evime gelen varsa yeme yediririm ben

Kayınvalide eve gelmiş işte misafir bir yerde eve gelene aç mısın diye sorulur bu bir görgü meselesi en kötü çay yanına bir şey ikram edersin bi makarna vs ne kadar uzun sürebilir yahu. Emrivaki hiç sevmem orası ayrı ama evime gelen varsa yeme yediririm ben
O içecek vb.
Sordum zaten yok demişti.

Emeği kaynanana mı verdin kardeşim de boşa gitti? Şöyle garip şeyler yazmayın ya.

Başımıza ne geldiyse”Saygımdan sustum,şunu diyemedimlerden geliyor.Saygı sınırları içinde cevabınızı verebilirsiniz.Veremezseniz de içinize böyle dert olur.Gülerek siZ de ona laf sokun.

Back
X