• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar neden bu hale geldi ya neden nankörler?

Çok çok haklisin ancak o beni çoktan gözden çıkarmış onu anladım. O günden sonra ben mesela komşuma gittim bekarken kaldığım yerde oturuyor yengemde oraya yakın evi benimle konusacagina eşime sormuş neyi var diye benim yüküm ağır demiş bunu bana söyleyebilir bunu bile benimle konuşma tenezzulunde bulunmadı ya biliyor musun beni arasaydi hadi bana nasılsın diye yazsaydi ben gerçekten kin tutmam hemen cevap yazar o anı unuturdum. Ama onu bile yapmadı o zamanda benimde o sürede sikintilarim oldu falan el evindeyim tek başımayim bir anne kızkardeş vs yok apartman desen hep kav tanıdıkları yaşları bana uygun değil yani tekim bebeğimle ilgileniyorum bir ara sosyal medyada durum paylaşması için zamanı çok bol ama bana saniye kıymet vermediği çok açıktı amaaaan bosverdim bir arkadaş yazmış öküz öldü ortaklik bitti diye aynen öyle olmuş bana anne gibi yaklasirdi bebegimw anneanne derdi biz bir aileyiz derdi her zaman bir ölümle insan bu kadar kolay gözden çıkar mı
Bu yorumunuzdan yola çıkarak söylüyorum. Samimi bir ilişkiniz varmış, bazı şeyler için illa kan bağı gerekmez. Ama açıkça anlattıklarınızdan artık mesafeli olmak istediği anlaşılıyor. Belki sizinle görüştüğünde eşi aklına geliyordur, diğer insanlarda bu durumu yaşamıyordur, hemen kötü niyetli yaklaşmamak gerek. Zamanla aranızdaki ilişkiyi toparlayadabilirsiniz yani. Ama bir süre kendi haline bırakın. Sizi arayıp sormaya başlarsa gönül koymadan devam edin derim. Hemen herkes kestirin atın yazmış da bence o da hoş değil. Bir nevi bencilik, sonuçta zor bir dönemden geçiyor psikolojik olarak sizi farklı bir noktaya koymuş olabilir, anlaşılabilir. Ha hiçbir dönüş yapmaz üstünden 1sene geçer dersiniz ki olmuyor bitti.

Kadın vücut diliyle sizinle görüşmek istemediğini defalarca belli etmiş zaten. siz anlamak istememişsiniz. sizin biriyle görüşmek istemeniz o'nun da sizinle görüşmek istediği anlamına gelmez.
Niye 3 çocukla ortada kalmış gibi davranıyorsunuz anlamak mümkün değil.

Yalnız kadın kendisinin arkasından nankör diye forumlarda konu açtığınızı duyarsa y.. şehrinden uçarak gelip size kafa atabilir haberiniz olsun :KK45:

Back
X