Boşanmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi DSB92
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sadece kocanizdan degil siz etrafınızdan da kurtulmalisiniz. Su anlattiklarinizi anlatıp da sizi haksız buluyorsa insanlar, etrafında da normal insanlar yok o zaman. İlişkilerini dogru yaşayan hangi insana bunları anlatsanız size hak verir ve bu evliligi bitirmenizi söyler çünkü.
Yapmak zor geliyor biliyorum ama sıfırdan herseye başlanabilir. Haklarınızı alin ve evliliginizi bitirin. Calismaya başlayın. Sosyal ortamınızı değiştirin.
Etrafımda gerçekten normal yok , bunun farkındayım. Haklarımı aldığım gibi tüm gücümü bulacağıma inanıyorum. Umarım en kısa zamanda . .

Iste sen is yapmasin diye buzlugu doldurur onceden hazirlik yaparsin o bir legen yikar olay cikar
Hata fazla fedakarlikta
Kvdenizin huyunu biliyorsaniz mutfaga adim dahi attirmayacaktiniz
Ama esinizde de hata var epey
Annesi bi legen yikadi diye sizi silmiş resmen
Kendi anneniz is yapiyor mu sizde? Muhtemelen kendi annesine is yaptirmiyor benimkine yaptiriyor diye dusundu
Ama yine pis dusunceler tabi
Bitmesi sizin acinizdan hayirli olmus
Esiniz gibi bir akrabam var
Esi cok debelendi adam simdi ailesiyle konusmuyor o derece gordu gercegi
Ama esi cok yiprandi bu surecte
10yillik evliler
Siz yillarinizi heba etmeyin
Kayınvalidemin böyle huyunun olduğunu bilmiyordum.Tam tersine kontrol ediyormuş gibi olmasın diye arkasında sürekli dolanma gereği duymadım rahat etsin diye ama olmadı.Eşim aslında ailesinin ne olduğunu çok iyi biliyorda hepsi şov peşinde işte.Dediğiniz gibi yıprandıktan sonra anlaşılmanında bir önemi kalmıyor

Etrafınızdakiler ne diye abartmisin demislerki size ortada valizini toplayıp gidecek bi olay göremedim ben .anne olan aklı basinda olan kavgayı körüklemek yerine sakinleştirmeye çalışır çocuk gibi davranmis kv esinizde en ufak şeyde bu kadar olay çıkarmış hiç kendinizi suclmayin abartan onlar bence
Etrafımdakiler annesinin abarttığını fakat benimde o an fevri davrandığımı yani annesinin önünde değilde o gittikten sonra bu konuyu tartışmam gerektiğini söyledi vs . . Ben de aynı şeyi söyledim eşime annenin küsüp gideceği ne vardıda diye , “ ne yapacaktı beni atıp seni mi tutacaktı “ cevabını almıştım :)

Burada yazıldığı kadar her şeyi çok kolay çabuk hallediyorsunuz sanırım , ne güzel :) Ama hak veriyorum bu tepkiye çünkü bana da anlatılsa bende böyle bir tepki veririm. Sanırım korku ve bağımlılık olabilirdi boşanmama motivasyonum. .
Normalleştirmeyin.
Ben asla özür dilemezdim o kayınvalideden bir de özür dilemişsiniz.
Adamın ayaklarını da yıkasaydınız belki boşanmaz.
Kendinizi nasıl ezdiriyorsunuz böyle hayret ediyorum.
Kayınpederimle 6 senedir küsüm. Asla barışmadım, yüzüne bakmadım. Hiç bir güç de ben seni seviyorum özür dilerim dedirtmez.
Herkes sizin gibi koca için kendini ezdirmiyor

Etrafımdakiler annesinin abarttığını fakat benimde o an fevri davrandığımı yani annesinin önünde değilde o gittikten sonra bu konuyu tartışmam gerektiğini söyledi vs . . Ben de aynı şeyi söyledim eşime annenin küsüp gideceği ne vardıda diye , “ ne yapacaktı beni atıp seni mi tutacaktı “ cevabını almıştım :)
Ben size söyleyeyim böyle boşanmamak için yeterli gerekçeniz yok. “Kazayla” hamile kalıp adamı eve bağlamaya çalışırsınız. Ya kaynana ve anneci kocayla ömür çürütürsünüz siz. Yada çocukla boşanır bir de çocuğu süründürürsünüz.
Buradan belli sizin yapacağınız şey.

Normalleştirmeyin.
Ben asla özür dilemezdim o kayınvalideden bir de özür dilemişsiniz.
Adamın ayaklarını da yıkasaydınız belki boşanmaz.
Kendinizi nasıl ezdiriyorsunuz böyle hayret ediyorum.
Kayınpederimle 6 senedir küsüm. Asla barışmadım, yüzüne bakmadım. Hiç bir güç de ben seni seviyorum özür dilerim dedirtmez.
Herkes sizin gibi koca için kendini ezdirmiyor
Evlenmeden önce bende böyle büyük sözler söylüyordum. Umarım söylediklerinizi yutacak durumları yaşatmaz hayat size.Teşekkürler

Evlenmeden önce bende böyle büyük sözler söylüyordum. Umarım söylediklerinizi yutacak durumları yaşatmaz hayat size.Teşekkürler
10 senedir evliyim ben hanımefendi. Büyük kavgalarımız da olmadı saygısızlık da etmedi.
Annesi bana ağzını açamaz. Babasıyla 6 senedir bayramda bile bayramlaşmıyorum kimse ağzına açamıyor.

Ben size söyleyeyim böyle boşanmamak için yeterli gerekçeniz yok. “Kazayla” hamile kalıp adamı eve bağlamaya çalışırsınız. Ya kaynana ve anneci kocayla ömür çürütürsünüz siz. Yada çocukla boşanır bir de çocuğu süründürürsünüz.
Buradan belli sizin yapacağınız şey.
Bu geleceği görme yeteneğiniz genetik mi yoksa sonradan mı kazanıldı ? Bu kadar kolay mı ele verdim kendimi tüm oyunu bozdunuz şimdi :) Ablacım menapozlu gibi niye ona buna saldırma gereği duyuyorsunuz siz :)

10 senedir evliyim ben hanımefendi. Büyük kavgalarımız da olmadı saygısızlık da etmedi.
Annesi bana ağzını açamaz. Babasıyla 6 senedir bayramda bile bayramlaşmıyorum kimse ağzına açamıyor.
Hayattaki en büyük başarınız bu o zaman sanırım. İsimlerimiz bile farklıyken davranışlarımızın veya tepkilerimizin aynı olmasını beklemek çok ilginç :) Sizde de eşinden çekmeyip geline çektirecek potansiyel görüyorum , sanırım kahinlik bulaşıcı sizden bana yansıdı :)

Bu geleceği görme yeteneğiniz genetik mi yoksa sonradan mı kazanıldı ? Bu kadar kolay mı ele verdim kendimi tüm oyunu bozdunuz şimdi :) Ablacım menapozlu gibi niye ona buna saldırma gereği duyuyorsunuz siz :)
En azından kendimi kimseye ezdirmiyorum. Önce azar işitip sonra özür dilerim innicim seni seviyorum demiyorum😄
Bana kocanızın yaptıklarının yarısını yapsalar boşarım ben ondan kimse bana böyle ayar çekemez.
Kocam anneme “terbiye edemediğiniz” diyecek😄 annem onun oracıkta ağzına eder bir daha da yüzümü göremezdi mesela/ sıkar biraz.
Burada laf yetiştirmek yerine özel hayatınızda dişli olun biraz

Merhabalar siteye yeni üyeyim burayı çok sık okurdum başkasına verilen tavsiyeler , evliliğime benzer evlilikler vs. . Ben 33 yaşında 3 yıllık evliyim.Eşimle haftanın beş günü tartışmalı iki günü iyi olan bir evliliğimiz vardı. Karşılıklı çok hatalarımız oldu. Mahkemeye kadar gidip günümüz geldiğinde vazgeçmişliğimiz oldu ama bir türlü dikiş tutturamadık.Son durumu paylaşmak isterim.Eşimin annesi bayramda bize gelecekti ve ben bir hafta öncesinden akşam yiyeceğimiz yemeklere varana kadar hazırlayıp buzluğa attım sırf geldiğinde yardım etmek isteyipte yorulmasın diye.Annesi geleceği gün eşimle tartışma yaşamıştık.Sebebi kardeşinin yeni sevgilisinin bayramın ilk günü doğum günü olması ve bize davet etmek istemesiydi.Her neyse bayram günü geldi çattı ilk gün kuzenlerim geldiler annesi ve eşim onların önünde bana o kadar iyi davranıyorlar ki anlatamam.Sadece annesi eniştemle iki saat siyaset tartıştı ve baya hararetli tartıştı.Bayramın üçüncü günü annem de geldi eşim anneme iyi davranıyor diye alttan alttan eşime laf sokmaları , bana sürekli laf sokması vs cabasıydı sesimi çıkarmadım.Daha birçok ayrıntı var ama yazarken anlatmak zor oluyormuş :) Annesi gitmeden bir gün önce dışarıdaydık annesiyle akşam geldik ben hemen yemeği hazırladım yedik falan önceki günden kalan hamur vardı kaynanam onu bazlama yapayım buzluğa kaldır dedi.Tamam geleyim mi dedim yok iki üç tane yapacağım zaten dedi.O mutfağa geçti eşim hemen sen yinede git mutfağa dedi.Gittim her neyse hamur çok cıvımış bu yapılmaz direkt buzluğa kaldıralım dedi.Kaldırdım ve bana elim unlu leğeni yıkar gelirim sen geç dedi.Geçtim iki dakika geçmedi daha eşimin surat beş karış ne oldu dedim. Hayret bir şey ya dedi.Benim devrelerim yandı artık annesine dedim ki anne ben sana hizmet mi ettiriyorum bak oğlun her gittiğimiz yerde aynı şeyi yapıyor diye bu arada sinirim bozuk sesim biraz yüksek çıkıyor.Kaynanam ortalığı iyice alevlendirdi olayı kişiselleştirdi valizini topladı gidecek.Bizimki köpürdü tabi annesi diyor ki onun mu sana hizmet etmesi gerek senin mi ona hizmet etmen gerek olay büyüdü.Kadın tutturdu gideceğim diye.Eşim zar zor ikna etti.Ertesi sabah ben uyurken valizini toplamış gitmiş.Annem olaydan habersiz bana ulaşamayınca onu arıyor annemin telefonuna cevap vermemiş.Bende bu durumdan dolayı eşimin burnumdan getireceğini bildiğim için topladım valizi memlekete gideceğimi söyledim.Eşim tepkisiz kaldı.Bende gittim hem biraz kendimizi dinleyelim hemde ben normalde babaannemle yaşıyordum(anne baba ayrı) onu özlemiştim.Gittiğim üçüncü günü aradım eşimi bitirdiğini söyledi onu herkese rezil etmişim ben bir daha annesinin yüzüne nasıl bakacakmışım bağrınıp kapattı.Annem aramış eşimi biraz konuşmuşlar ve anneme sizin 30 yıldır yetiştiremediğinizi ben bu kadar yaptım demiş.Ben tabi bunu duyunca iyice gerildim.Dedim seninki annede benim ki çöpten mi çıktı? Bu arada eşimin mesleğinden dolayı başka bir şehire gittiğimizde annem bizim evde kalmıştı( o sıralar ev sahibi kirayı iki katına çıkarınca ev bulamamıştı) sonra döndüğümüzde annem güya evi leş gibi kullanmış falan bana sabah kadar saydırdı çok sonra farkediyorum ki bu da kaynanamın dolduruşuylaydı.Konudan kopmayayım on gün boyunca beni ne aradı ne sordu en son aradı ondada hatamı kabul etmiş miyim etmemiş miyim diye kontrole aradı.Annesini aramıştım bu esnalarda telefonumu açmamıştı.Özür mesajı attım cevap vermedi.Öyle bir suçlu hissettim ki kendimi ve etrafımdakilerin çok fevri davranmışsın demesiyle iyice hatalı olduğuma inandım ve hatalıyım dedim , eve geldim. Eşim iyi gibiydi ama bir soğukluk vardı ve bana annem bir daha buraya gelmeyecek ve senin annende gelmeyecek benden kim eksilirse senden de o eksilecek tarzı konuştu. Çok fazla ayrıntı ve olaylar oldu üç sene boyunca.Şimdi boşanmak istediğimi söyledim ve kararlıyım ama bir bilinmezlik beni korkutuyor.Çok uzun yazdım okuyup cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim
Boşanın. Çocuk yok galiba.
İkinizde birbirinizin zıttısınız.
Bu hayatta kendine yapabaliceğin en iyi şey evliliği bitirmek olacak.
Kolay kolay kimseye boşan demem.
Ama siz birbirinize iyi gelmiyorsunuz.

En azından kendimi kimseye ezdirmiyorum. Önce azar işitip sonra özür dilerim innicim seni seviyorum demiyorum😄
Bana kocanızın yaptıklarının yarısını yapsalar boşarım ben ondan kimse bana böyle ayar çekemez.
Kocam anneme “terbiye edemediğiniz” diyecek😄 annem onun oracıkta ağzına eder bir daha da yüzümü göremezdi mesela/ sıkar biraz.
Burada laf yetiştirmek yerine özel hayatınızda dişli olun biraz
Hayatınızda bu kadar güçlü duruşunuz olsa burda işiniz olmazdı en azından ona buna ahkam kesmekle uğraşmazdınız diye düşünüyorum:) Yine de teşekkür ederim bol dağıttığınız yargılarınız için :)

Boşanın. Çocuk yok galiba.
İkinizde birbirinizin zıttısınız.
Bu hayatta kendine yapabaliceğin en iyi şey evliliği bitirmek olacak.
Kolay kolay kimseye boşan demem.
Ama siz birbirinize iyi gelmiyorsunuz.
Evet bende onu söyledim dün akşam boşanmayı isterken, çocuk yok çok şükür. Teşekkür ederim yorumunuz için

kardeşinin yeni sevgilisinin bayramın ilk günü doğum günü olması ve bize davet etmek istemesiydi
Ne kıymetli insanlar var yahu kardeşinin daha yeni sevgilisi olmuş yav bıraksın da bi kendi kendilerine kutlasınlar eve davet etmek nedir kimdir necidir bu insan gül gibi karısını bunun için kavga tutmak nedir

Hayatınızda bu kadar güçlü duruşunuz olsa burda işiniz olmazdı en azından ona buna ahkam kesmekle uğraşmazdınız diye düşünüyorum:) Yine de teşekkür ederim bol dağıttığınız yargılarınız için :)
Neden teselli arıyorsunuz? Beni burada reelden tanıyan çok insan var. İsterseniz özelden sorun bakalım 😀
Bizim ailede boşanma çok normaldir bu arada. Ablam da boşandı ölmedi kocasızlıktan mis gibi yaşıyor.
Yani sanki boşanan kadın yok herkes kaynanasından özür dileyip yaranmaya çalışıyor sanıyorsunuz ama insanlar artık böyle bir hayatı kendine reva görmüyor.
Ben kimseye çekemem mesela. Elin adamı için manyak anasını çekeceğime boşanır dönerim annemi çekerim bin kat iyi derim. Yapı meselesi.
Hele hele kaynanadan asla özür dilemem. Bir de seni seviyorum diyeceğim 😀

Ne kıymetli insanlar var yahu kardeşinin daha yeni sevgilisi olmuş yav bıraksın da bi kendi kendilerine kutlasınlar eve davet etmek nedir kimdir necidir bu insan gül gibi karısını bunun için kavga tutmak nedir
bende onu dedim millet olmayan karısını düşünüyor bir haftadır şurda anam ağladı hiç mi insafın yok dedim. Neymiş en fazla bir bardak çay içecekmiş bu muymuş sorun. Sonra anlıyorum ki asıl çağıran annesi. Annesi ne derse emirdir çünkü

Evet bende onu söyledim dün akşam boşanmayı isterken, çocuk yok çok şükür. Teşekkür ederim yorumunuz için
Hiç kimseyle muhatap olmadan git davanı aç.
Özel bir avukat tut.
Senin ne yaşadığını sadece sen biliyorsun. O bu şu bunu demiş geç.

Back
X