• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

napardınız bu durumda ?

ilk bu yemek fikri ondan çıktı . Evine erken gelemedi ya.
Sonra erkek kardeşi hasta hastaneye yatınca
Bazı aksilikler olunca o bence bi stres aldı.
içini boşaltma gibi.
Zaten oturduğu sırada onlarla ilgilenmekten şuraya buraya oraya gidemiyorum diyor.

Kadın tuhaf kendi ailesiyle bile bazen gel gitli ilişkisi var.
Herkes alışmış eşim dahil.
Ben sadece bazen şaşırıyorum.
Ondan.
zaten bu gidişle bende alışırım.

şöyle eşimin anneannesinin evine gittiler
Sonra dayısı hasta
Hastaneye götürdüler.
Vakitte geçiyor tabi.
Bende hani program bugün belirsiz olunca oğlumda durmadı
Bi şey hazırlamadım evde.
Kayınvalide saçma konuşunca canım sıkıldı.

Verseydim lafı, niye vermedin? Aç olana mutfak orada diyiverseydin. Laf vermedikçe, altta kaldıkça üstünüze çıkar bunlar.

Amann buna da takılırsanız işiniz zor. Deseydiniz ya "ee sen çağırdın diye yemeğe bir şey yapmadım öğlene kadar, sonra da cocuk durmadı. Bugünde dışarıdan yeriz, canımdan kıymetli mi sanki, çok ev yemeği isteyen yapar mutfak burada" deseydiniz. İçinizde kalacağına dışınızda kalsın. Bu kadar basit şeyleri kendinize dert edinirseniz çok yıpranırsınız.

Amann buna da takılırsanız işiniz zor. Deseydiniz ya "ee sen çağırdın diye yemeğe bir şey yapmadım öğlene kadar, sonra da cocuk durmadı. Bugünde dışarıdan yeriz, canımdan kıymetli mi sanki, çok ev yemeği isteyen yapar mutfak burada" deseydiniz. İçinizde kalacağına dışınızda kalsın. Bu kadar basit şeyleri kendinize dert edinirseniz çok yıpranırsınız.
Haklısınız evet...

Seda sizin aile düzeniniz zaten bu şekilde olduğu için
Kvdenin yemek beklemesi bana anormal gelmedi
Çoğunlukla kvde de birlikte yemek yiyorsunuz o günde işi olduğu için senin hazırlayacağını düşünmüş sadece
Arkadaşlar bilmedikleri için bana çemkirircesine yazmışlar ama, zaten evinde normal yemek kültürü yok bu arkadaşımızın.
Hep hazır paketli ürün kullanıyor.
Bugün nugget ve soğan piyazı yapacağım diyebilirdi ya da menemen yapacağım anne, çocuk durmadı diyebilirdi.
Laf sokup odadan kadın gidene kadar ayrılmak nedir?

Bugün belirsiz bir gündü. Program her an değişebiliyor. Yemek konusuyla ilgili. İlk önce kayınvalide yemeğe çağırıyordu. Sonra öğlene doğru evden gittiler. Müsait olamadılar bende bebekliyim. Yemek yapamadım kendi evime. Oğlumun uykusu şaştı eşime izah ettim durumu oda sorun değil elbet bi şeyler yeriz dedi. Daha sonra kayınvalide geldi. Kuaförden saçını kestirmiş. Kahve içerseniz yapim dedi yok sağol benim karnım aç dedi. Sizde ne var yemek dedi bende kusura bakmayın bi şey hazırlayamadım oğluma baktım dedim. Verdiği cevaba bakın ee kalkıpta oturupta bi yemek yapamamışmıyım saygımdan anne saçını iyi günlerde kullan dedim gittim çocuk odasına ütü yapmaya. bu akşam anladım ki kadının toplumda bir değeri yok 4 sene boşuna emek vermişim.
Yok ben ona güvenmedim.
Hiç bi zamanda güvenmem.
Benim bebekli olduğumu bildiği halde öyle demesi hoş olmadı.
Ona canım sıkıldı. Burada sahip olduğum tek keyif bu.
Sadece
Kendinizi görünmez ve takdir edilmemiş hissettiğinizi okumak gerçekten üzücü. Kadınlar gerçekten de fark edilmeyen pek çok şey yapıyorlar. Umarım yarın anlayış ve nezaket dolu bir gün olur

Arkadaşlar bilmedikleri için bana çemkirircesine yazmışlar ama, zaten evinde normal yemek kültürü yok bu arkadaşımızın.
Bugün nugget ve soğan piyazı yapacağım diyebilirdi ya da menemen yapacağım anne, çocuk durmadı diyebilirdi.
Birbirlerinden hoslanmiyorlar
Aile apartmanı olduğundan da hergünleri zorunlu birlikte geçiyor 4 senede iç içe geçmiş hayatları üstüne toz gelmesin deseler Birbirlerine batıyor artık bence

Sürekli hazır paket yemiyoruz.
Normal çeşit yemekler tabiki pişiyor..
Annemden öğrendiğim yemek çeşitleri hepsi

Asla saçın güzel olmuş anne demezdim susmazdım cevabını verirdim lakin evime geleni de aç gönderme huyum yok. Niye susuyorsun ki cevabını vermek gerekiyor böyle insanlara

Asla saçın güzel olmuş anne demezdim susmazdım cevabını verirdim lakin evime geleni de aç gönderme huyum yok. Niye susuyorsun ki cevabını vermek gerekiyor böyle insanlara
Evine misafir olana yemek ikram verilir. Maalesef bu durm bunalım sebebi. Özgür alan yok gibi surekli yemek konusu olması mutlaka bir yerde patlıyor insan konu sahibi de zorlanıyor bence

Back
X