- 31 Temmuz 2009
- 10.487
- 52.485
-
- Konu Sahibi sFeAnTeIrH
Ohoo annesi saçma bişey söylesin beni aşşaglasin bana hakaret etsin ben kendimi savunmaya kalktigimda beni susturup bide annesinin tarafina geçer.sinir etti beni bu huyuyla ve sevgimi bitirdi.son cümle için aminnben kendimi savunurken eşim beni susturursa deliririm heralde. Ben kendimi savunurum çok şükür. Hele bide annesinden yana olcakben hatalıysam bile orda demesin eve gelince uyarsın isterim. Eş kesinlikle çok önemli . Rabbim inşallah sizin eşinizin de gerçekleri fark etmesini nasip etsin
ben gitmem.eve temizliğe cagirmak da nedir ya ya bir ini tutup temizletsinArkadaşlar maddi anlamda size hiç desteği olmamış , sizin düğününüze 3 hafta kala kaynınızın nişanı için sizden borç isteyen , eşiniz işsiz olduğu ve siz çalıştığınız halde sizin evine bayram temizliğine gelmenizi bekleyen bi kayınvalideniz olsa ne yapardınız ?
Ben kesinlikle yardım edemeyeceğimi , evinde 2 yetişkin oğlu varken eşimi ve beni temizlik için çağırmasını abes karşıladığımı söyledim. ( erkek iş mi yapar diyecek arkadaşlar için belirteyim kayınvalidem kayınpederime bile ev süpürten bi insan. Dolayısı ile kadın erkek ayrımı yapılmadan evde temizlik yapılır) Oda yapmam gerektiğini hasta olduğunu vs söyledi. Bende işten gelince çok yorulduğumu, kendi evimin işini bile yapacak halim kalmadığını söyledim. Ellerin gelinleri çalışsa da yapıyo dedi. Bende ben o gelinlerden değilim , ben evlenirken gelip senin evini temizlerim gibi bi söz verdiğimi hatırlamıyorum dedim. Benden temizlik yapmamı beklerse üzüleceğini , zira yapamayacağımı belirttim.
Kayınvalidem işte sizinde bana işiniz düşer , o zaman görüşürüz vs dedi . Ben konu daha fazla uzamasın diye daha fazla cevap vermedim. Eve gittiğimizde gece 4 30 gibi eşime uzuun bir mesaj yazmış. Bize etmediği beddua kalmamış. Sütüm burnundan gelsin , ciğerimi yaktınız , ciğeriniz yansın, sen karın olacağa diyemiyo musun benim ailem bu yapcaksın diye vs vs saydırmış. Aslında söylenmesi gereken çok şey olmasına rağmen olay iyice büyümesin diye tepkisiz kaldık.
Annemi ve yengemi arayıp beni şikayet etmiş. Ben onu kızım gibi görmüştüm , o bana ben sana söz vermedim evini temizleyemem dedi diye.
Sizler gidiyo musunuz kayınvalidenizin evini temizlemeye. Kendisi 50 yaşında ama sürekli hasta nedense .
tabi ki temizlerim. çok kaba davranılmış. sanırım eşinde çok kılıbık. boşanma aşamasında biri olarak söylüyorum, sizin gibiler dururken bizim gibi düşünenler hiç olup gidiyor net...
evet..saygısızlar özellikle..pardon "sizin gibiler dururken" derken konu sahibine mi dediniz? yani temizliğe gitmeyenler boşanması gerekirken her işe koşan ben boşanıyorum mu demek istiyorsunuz?
çalışmayanları neden hor görüyosun? çalışmayan her türlü hizmete hak mı görülüyor nedir yaniçalışan kadının kv evine temizliğe gittiğini duymadım
Tam olarak öyle demiş.pardon "sizin gibiler dururken" derken konu sahibine mi dediniz? yani temizliğe gitmeyenler boşanması gerekirken her işe koşan ben boşanıyorum mu demek istiyorsunuz?
evet..saygısızlar özellikle..
Kayınvalide evini temizleyince saygılı mı olunuyor ?evet..saygısızlar özellikle..
benim derdim eş ileydi..annesi ile yıllarca hiç bir sıkıntı yaşamadım ey insan. oğlunun biletini annesine de mi kesmeliydim??Kayınvalide evini temizleyince saygılı mı olunuyor ?
Bak sen yapmışsın yine yaranamamışsın.
Biz de diyelim siz kendinizi kullandırdığınız için bunu gören kvler normal insanlara eziyet çektirmeye çalışıyor net.
ama ben istiyorum boşanmayı.eş istemiyor ki.kayınvalidem hala ağlıyor mesela yalvarıyorlar. ama ben onun oğluyla anlaşamıyorum. hiç bir kusur etmememe rağmen. bakıyorum da eline maşayı alan bir de marifet gibi burda anlatıyor, üstüne de şakşak şakşak..tebrik ederim keşke saç baş giriverseydiler birbirlerinemaalesef bu boşanma işleri iyiliğe kötülüğe bakmıyor ama görüyorsunuz ya sizde pek doğru olanı yapmamışsınız, konu sahibi arkadaşın kocası iş yapmadığı (!) halde yanındayken siz saçınızı süpürge edip boşanmaktasınız. yani dönüp bi aynaya bakın bence.
tabi ki temizlerim. çok kaba davranılmış. sanırım eşinde çok kılıbık. boşanma aşamasında biri olarak söylüyorum, sizin gibiler dururken bizim gibi düşünenler hiç olup gidiyor net...
ama ben istiyorum boşanmayı.eş istemiyor ki.kayınvalidem hala ağlıyor mesela yalvarıyorlar. ama ben onun oğluyla anlaşamıyorum. hiç bir kusur etmememe rağmen. bakıyorum da eline maşayı alan bir de marifet gibi burda anlatıyor..kendimi ezdirmemek için inşllah ayrılacağım.Zaten her koşulda boyun eğdiğiniz kendinizden cok başkalarına değer verdiğiniz için böyle oluyor
Umarım boşanmaz ve yuvanızda mutlu olursunuz
Ama size tavsiye
Kaynanadan ve hatta eşinizden çok kendinizi önemserseniz
Kimse size çektiremez