Kayınvalidenize temizliğe gider misiniz ?

Amaan hepsi aynı! Ben ver supureyim derim , sen cocukla ilgilen de. Arkamdan karin bir is yapmiyor diyormus 4 senedir esime. Yapiyorum bu defa tekrar yapiyor ben daha cok delleniyorum. En azindan kendi odamı yapmak icin süpürge aciyorum, niye actin o süpürgeyi diye hesap soruyor. Yaptığım yemegi yemez. Sadece utu ve bulaşık yaparim. Gene laf eder. Aman naparsa yapsın dedim artik!!!
Her sene tartismali donerdik ama bu defa yeter dedim vedalasmadim bile! Bayramda dil ucuyla bayram kutladim. Kendi cocugum uzerinde söz hakkim olmayacak ve tum huzursuzsuzlugun sebebi ben olacagim! Boyle dediler. Aileme alttan laf sokmalar vs.ler bilmemneler girmiyorum. Her konuda haklilar en iyi onlar ama herkesle küsler.

Ben bulaşıklarıni yıkadım çok yaptım yemek yaptım onlara beraber yedik saçını boyadgm bile oldu. Hizmet ettim. Allah rızası için yine yaparım ama bebeğim var nasıl yapayım??? Bebeğim çok küçük. Oyuzden yapamıyorum. O bebeği tutsa bile enerjimi bebeğime harcadigimdan oturu,ortaligi şakıtmiyorum artik

X