Kayınvalidem ben evdeyken anahtarla girip çıkıyor normal mi?

Ben kayınvalideme açık açık söylerim. Anne bir gün beni çıplak görmek istemiyorsan lütfen zili çal ev hali her şey olabilir anahtarla girme ben açarım derim. Alınacak bir şey yok ki bunda. İnsan evinde rahat edemeyecekse nerede edecek

Anahtarımı kaybettim de iste onda ki anahtarı

Baktın anlamıyor anne de benim evim sen böyle gelince ben rahat etmiyorum rahatsız oluyorum de

Eşini geç sen hallet oğlumu şişirdi der gerek yok çık karşısına kendim hallet ki seni kocasını şişirip masumu oynayan zavallılardan zannetmesin zira o zaman daha çok üzerine gelir

Denendi işe yarıyor yani 😉

Ev ailenin,anahtarları da var. Ya nolacaktı? Zile basıp merhaba acaba girebilir miyim diye izin mi isteyeceklerdi? Bedava evde oturmanın sonuçları işte. Cebinizden bir kira parası çıkmıyorsa keşke evlenmeseniz

Bebek uyanır diye anahtarla geliyorsan girmeden kapıyı tıklat korkuyorum kapı birden açılınca de

Aynısını yaşadım.
Hanımefendi benim evimi kendi evi sanıyordu. Anahtarla girip çıkıyordu kavga ettik anahtarı vermedi en son evi terk ettim ondan sonra anahtarı eşime vermiş. Şimdi Allah ona öyle bir hastalık verdi ki ne yukarıya çıkabiliyor ne de dışarı da yürüyebiliyor. Ama hala hatayı kendisinde asla aramıyor. Ya kavga edip küseceksiniz ya da taşınacaksınız başka yolu yok.
bu nasıl vicdansız bir yorum. sizin eve anahtarla girdi diye allah ona ceza olsun diye hastalık mı verdi. pess. o da anne bu kadar vicdansız olmayın. rabbim size de sizin gibi gelin versin diyeceğim ama beddua etmeyeyim neyse

bu nasıl vicdansız bir yorum. sizin eve anahtarla girdi diye allah ona ceza olsun diye hastalık mı verdi. pess. o da anne bu kadar vicdansız olmayın. rabbim size de sizin gibi gelin versin diyeceğim ama beddua etmeyeyim neyse

Anne olması benim evime anahtarla girip çıkmasını meşru kılmaz. Ben eşimle evlendim ailesine evlatlık gitmedim .Eğer ki ben de böyle bir şey yapıyorsam benim gelinim de bana aynısını yapsın. Sizinle polemiğe giremeyeceğim ama şikayet ettiğimi de belirtmek isterim. Demek ki siz de öyle bir kaynana ya da görümcesiniz ki böyle bir yorum yapmışsın bu kadar eş ailesine köle olmayın. Yarın bir gün gelinizin de size bu kadar itaatkar olmasını beklemeyin.
Ayrıca kötü kalpliyim herkese karşı iyi olamıyorum😇

Son düzenleme:
Anne olması benim evime anahtarla girip çıkmasını meşru kılmaz. Ben eşimle evlendim ailesine evlatlık gitmedim .Eğer ki ben de böyle bir şey yapıyorsam benim gelinim de bana aynısını yapsın. Sizinle polemiğe giremeyeceğim ama şikayet ettiğimi de belirtmek isterim. Demek ki siz de öyle bir kaynana ya da görümcesiniz ki böyle bir yorum yapmışsın bu kadar eş ailesine köle olmayın. Yarın bir gün gelinizin de size bu kadar itaatkar olmasını beklemeyin.
Ayrıca kötü kalpliyim herkese karşı iyi olamıyorum😇
Kayınvalidenin gelin ya da damat evine izinsiz girmesini desteklemedim. Ballandıra ballandıra allah ona öyle bir dert verdiki diye sevinç çığlığınız karşısında şaşkına döndum. hastalığına yaptığınız yorum çok acımasızca.
Kaynana da görümce de değilim.
yorumunuzdan kötü kalpli olduğunuz anlaşılıyor zaten. Hem de fazlasıyla.

Kayınvalidenin gelin ya da damat evine izinsiz girmesini desteklemedim. Ballandıra ballandıra allah ona öyle bir dert verdiki diye sevinç çığlığınız karşısında şaşkına döndum. hastalığına yaptığınız yorum çok acımasızca.
Kaynana da görümce de değilim.
yorumunuzdan kötü kalpli olduğunuz anlaşılıyor zaten. Hem de fazlasıyla.

O zaman benimle polemiğe girmeyin hanımefendi. Bazen kötülükler de bu dünyada cezasını buluyor onu yazmak için yazdım. Hem niye sevinmiyim ki benim boşanmama çocuğumla neden olacak bir insan istediği kadar hasta olsun benim umurumda da olmaz. Ayrıca hastalık dediğimde kilodan dolayı bacakları tutmuyor. Benim yüzünden de birden bu kadın kilo almadı yani. Çok canımı yaktı o yüzden kendime mal etmeyi seviyorum bu durumu. Bu sizin anlayabileceğiniz bir şey değil.

Son düzenleme:
Aile apartmandayız4 yıllık evliyim calısıyprum evde acil bişey olursa diye kayınvalideme vermiştik anahtarı o da alırken acil durumlarda gireriz kızım demişti . Ben yokken çiçeklerimi filan sular acil bişey olursa girerdi. Fakat bazen kapıdan anahtarlık kısmından araba anahtarını alıp beni sabah uyandırmamak için girmeye basladı . Simdide dogum yaptım lohusayım annemler kızlardesim yanımda ve kayınvalidem kendinde olan anahtarla girip cıkmaya basladı eve. Hadi ben lohusayım kalkamam diye mi düşünüyor dedik ama annemler evde yani . Neyse annemler gitti birkaç gün önce ve kayınvalidem hala kafasına göre anahtarla girip cıkıypr lohusa evde yalnız bırakılmaz diyerekten. Cıldırmak üzereyim eşime konusmasını söyledim annesiyle sen lohusasın yatar edersin diye giriyordur 40 ın cıkınca konusalım dedi . Sizce normalmi bu durum annemşer varkende öyle giriyordu sonucta?
Sence normal mi kız ?
Değil tabi ne alakaaaaaaaaaaa

Aile apartmandayız4 yıllık evliyim calısıyprum evde acil bişey olursa diye kayınvalideme vermiştik anahtarı o da alırken acil durumlarda gireriz kızım demişti . Ben yokken çiçeklerimi filan sular acil bişey olursa girerdi. Fakat bazen kapıdan anahtarlık kısmından araba anahtarını alıp beni sabah uyandırmamak için girmeye basladı . Simdide dogum yaptım lohusayım annemler kızlardesim yanımda ve kayınvalidem kendinde olan anahtarla girip cıkmaya basladı eve. Hadi ben lohusayım kalkamam diye mi düşünüyor dedik ama annemler evde yani . Neyse annemler gitti birkaç gün önce ve kayınvalidem hala kafasına göre anahtarla girip cıkıypr lohusa evde yalnız bırakılmaz diyerekten. Cıldırmak üzereyim eşime konusmasını söyledim annesiyle sen lohusasın yatar edersin diye giriyordur 40 ın cıkınca konusalım dedi . Sizce normalmi bu durum annemşer varkende öyle giriyordu sonucta?
Bebek uyuyordur diye gürültu yapmadan girmeye çalısıyor gibi geldi bana.
Farkli amacı olsa daha önceleride yapardı, ama rahatsızsanız göğüslerim çok aciyor bazen açıkta geziyorum anahtarla pat diye girmesen olurmu tarzı bir şey söyleyebilirsiniz ama esinizin dedigi gibi 40 çıktıktan sonra devam ederse konuşun bence.
Ben art niyetli goremedim kaynananizi

Ya bu erkek annelerini oğlunun evine merakı oğlunun evinde üstünlük kurma cabası. Annenler varken girmesi falan hep bundan. Burası benim oglumun evi bu evde söz hakkım var göstergesi. Benim kv de böyle istiyordu aile apartmanı falan sayıklıyodu. Evime istediği gibi girip çıkıp istediği üstünlüğü kurmak istiyordu. Ama asla izin vermedim bi kere taviz verirsem hep isticek daha fazlasını isticekti. Yerinde olsam güzellikle konuşur anahtarı alırım. Vermicek bi karakterse hic yüz göz olmam o evde yokken falan anahtarı kaybettim yalanıyla kilidi değistiririm. Bida da anahtar falan vermem. Bu kadar yani. Yok çıplak gezmekmiş yok bilmem neymiş uğraşmak zorunda değilsin . Kaç yasında kadına sınırlarını sen mi öğreteceksin. Saygısızlık yaptığı resmen. Hele senin ailen varken girmesi bambaşka bi anlam taşıyor zaten kesinlikle tepki verirdim ben.

Back
X