Görümcem de bana sürekli esimin eski nişanlısından bahsediyordu hatta eltim ve kaynanamda yeni evliyken...bu bir süre devam etti.Hatta eltinmin ve kaynanamın evinde fotoğrafları vardı benim gözüme az sokmadı lar...
Görümcem bana kızınca yada abisinden kıskanınca yapardı
Eltim beni doldurmak için oldu bitti tahammülü yoktu mutluluğuma
Kaynanamda beni kıskandırmak için ...
İlk başlarda bozuluyor içime atıyordum
Sonra baktım olacak gibi değil üçünün de bulunduğu bir ortamda yine konu açmışlardı görümcem ay sema çok iyidi keşke abimle o evlenseydi çok seviyordum onu falan dedi eltim sinsi sinsi sırıttı kaynanamda güya kızına kızdı öyle konuşma İmran yengende çok iyi iyiki abin imranla evlenmiş de bizim gelinimiz olmuş falan dedi güya beni yüceltir gibi yaptı uzamasin konu diye halbuki en çok karı koca kendileri bahsederdi eşimle eski nişanlısının birbirlerini ne kadar çok sevdiklerinden falan...
Neyse dedimki ya keşke evlenselermis ne iyi olurdu tam bu aileye layık bir gelinmiş (kız hepsinin içinden geçiyormuş her konuda eşim sonunda ailesini tercih etmiş)
Niye öyle dedin dedi eltim
Hem çok güzelmiş hemde çok akıllı anladığım kadarıyla necdetede çok düşkünmüş eminim çok mutlu olurlardı bende burada bu boş konularla boş işlerle saçma sapan insanlarla muhatap olmak zorunda kalmaz işime gücüme bakar kariyerimde ilerlerdim ...hem siz niye onların ayrılmasına musade ettinizki niye yapıcı olmadınız sanki yazık degilmi elin kızına kim bilir ne kadar üzülmüştür dedim ...devamında da ne acı onların ayrılması en çok benim hayatımın içine etmiş dedim..
Kaynanam aaa sende o ne biçim laf öyle oglumdan ne şikayetin var falan konuyu saptirdi ...
Bana soylediklerinizin cevabını verdim sucmu annecim dedim biraz saydırdı çok ta hatırlamıyorum ama kızına dönüp bidaha bu konulara girme falan dedi..yengen bozuluyor baksana dedi
Dedim benim bozuldugum yokta, siz bayağı bozuldunuz doğruları soyledigime anlaşılan... neyse bidaha açmayalım madem kaldiramiyorsunuz söylediklerimi ama ne olur yanlış anlamayın içimden geçenleri söyledim sadece falan demiştim...bidaha acmadilar

Görümcem sadece arada bir açıyor onuda
Sende ilk eşinden ayrilmasaydin keşke falan bak çocuğun uzakta büyüyor aile olarak kalabilmek gerçekten zor diye susturuyorum (ikinci evliliğini yaptı)
Size tavsiyem eşinizle arayı iyi tutun onlara gelince eşinizin yanında iyi eşiniz yokken sivri olun meafeli ve ölçülü yaklaşın...annecim babacim gorumcecigim deyin hep tatli dille ki haksız cikmayasiniz sonrada yılan gibi sokun zaten haketmisler