Kayınvalidenize temizliğe gider misiniz ?

tabi ki temizlerim. çok kaba davranılmış. sanırım eşinde çok kılıbık. boşanma aşamasında biri olarak söylüyorum, sizin gibiler dururken bizim gibi düşünenler hiç olup gidiyor net...
Hahahaha komiksiniz. Sizin boşanıyor olmanız benim yada benim gibi düşünenlerin suçu mu ? Eşim kılıbık falan değil. Haklı ile haksızı ayırabilen ve kim haklıysa onun yanında duran bi insan. Adınıza üzüldüm yine de. Bende boşanmış ve ikinci evliliğini yapmış biri olarak neler hissettiğinizi anlayabiliyorum. Ama ben sizin gibi “ böyleleri dururken , benim gibiler giç olup gidiyor demedim. “ Aynı düşünmek zorunda değiliz. Temizliğe gidecek olmanıza da saygı duyarım , herkesin hayat görüşü elbette ki Farklıdır ama eşim sessiz kaldı diye kılıbık , ben haksızlık karşısında susmadım diye de boşanmayı hak eden kadın olmuyorum. Bilin istedim . :)

Yok bende geçmişle yaşamıyorum. Elbette ki zoruma gidiyor ama bunu kavga konusu edip , kayınvalidemle hiç konuşmadım. Konuşmamda. Benim kızdığım bizden sürekli maddi beklenti içinde olup , tüm ayak işlerini yaptırmak isteyip , sürekli laf sokan evladı biz olduğumuz halde , abisine yardım edip , abisini el üstünde tutup, aynı evde yaşadıkları halde hala eşimi ve beni çağırmalarıydı.
Zaten kayınvalidemin mesajından sonra ne kadar doğru bi karar verdiğimi görmüş oldum.

benim derdim eş ileydi..annesi ile yıllarca hiç bir sıkıntı yaşamadım ey insan. oğlunun biletini annesine de mi kesmeliydim??

Konu kayınvalide ve temizlik. kv evini temizlemeyenler boşanmıyorken bana yazık diyen ben değilim.
İşte olay kv yaranmak değil. Eş eş olacak.

Bu zamana kadar evini kim temizliyormus
İfrit oluyorum gelin gelsin evimi temizlesin düşüncesine
Ayrıca çok edepsiz bir kayinvaliden varmış
Oğlu işsiz sen hem evi gecindirip hem temizlik yapıyorsun teşekkür edeceğine bir kendi evine iş bekliyor kadin

saygısızlıgın 2. evliliğinin de bitmesine neden olabilir. eşin kılıbık neredeyse annesini dövdürecek seviye de. sanırım ilk eşin çok daha mantıklı ve yaşamayı seven biriydi

Konu kayınvalide ve temizlik. kv evini temizlemeyenler boşanmıyorken bana yazık diyen ben değilim.
Kesinlikle katılıyorum. Sonuçta kayınvalide ile anlaşıyo , oğlu ile anlaşamıyo. Benim eşime kılıbık dediğine göre , kendi eşi kaba saba bi adam olmalı. Ama sonuç olarak ondan boşanıyor. Yani kılılık kocayı beğenmiyo , kaba saba adamdan boşanıyor. Baya çelişkili bi ruh hali içinde :)

bana neden yazık olsun. çok şükür en iyi yerlerdeyim. psikoloji olarak da, yaşam tarzı olarak da..ben sizin gibi geniş bir kitlenin kaynana takıntısına şaşıp kalıyorum..size çok yazık

saygısızlıgın 2. evliliğinin de bitmesine neden olabilir. eşin kılıbık neredeyse annesini dövdürecek seviye de. sanırım ilk eşin çok daha mantıklı ve yaşamayı seven biriydi
Yazık size. Psikolojik destek alsanız fena olmaz. Benim şimdiki eşim kılıbık diyelim. Eşimi beğenmediğinize göre Siz daha ataerkil bi eşten hoşlanıyorsunuz ve eşinizde öyle olmalı. Ama ona rağmen boşanıyosunuz. Kılıbık adam sevmiyosunuz , ataerkil adamdan boşanıyorsunuz. Bence siz ne istediğinizi kendiniz de bilmiyorsunuz. Psikolojik olarak iyi olsanız sizin gibiler dururken, benim gibiler hiç olup gidiyor demezdiniz. Ya çok kötü birisiniz “ ben acı çekerken neden herkes mutlu diye “ yada psikolojiniz bozuk. Umarım ikincisidir. Zira kötülük düzelmez. Psikoloji zamanla düzelebilir

aynı muameleyi eşinin de annesine yapması dilegi ile. amam kesin senin annen mükemmeldir. anneler hep öyle değilmidir zaten

aynı muameleyi eşinin de annesine yapması dilegi ile. amam kesin senin annen mükemmeldir. anneler hep öyle değilmidir zaten
Annemin ondan böyle bi talebi olmayacağı için aynı muameleye maruz kalmaz. Emin olun. Ben kendi ailemin hatalarını da söyleyen bi insan olduğum için söyledikleriniz komik geliyo bana.

Aksine memlekete
Bir de kendi oğulları kayinvalidesine tek bi ekmek alsin kiyamet koparır bu tipler
Oğlumu kullaniyorlar parasını yiyorlar diye
aksine memlekete gittiğimizde annemler eşim işsiz diye pazar ve markete gidip bize bişeyler almak istedi. Ben aldırmadım . Neden mi ? Kayınvalidem biz ne zaman gitsek bizden sucuk , haşhaş vs isteyip paranız var mı diye sormayacak kadar düşüncesizken annemlerin bişey almalarına da izin vermedim.

İyi yapmışsıniz nasıl alışıyorlarsa öyle gidiyor eşinizin sizin ailenizden beklenti içinde olmasin
Kaynananizda sizden bir sey beklememeyi öğrensin
Eminim siz temizlik yapsaniz orayı şöyle yapmış burayı silmemis diye dunya kadar arkanizdan laf yapardı

Annemin ondan böyle bi talebi olmayacağı için aynı muameleye maruz kalmaz. Emin olun. Ben kendi ailemin hatalarını da söyleyen bi insan olduğum için söyledikleriniz komik geliyo bana.
çok antipatik geldiniz bana..tebrikler siz kazanmışsınız diyecek bir şey yok..

Aynen öyle haklısınız.
Yaptığı ayrım çok çirkin !
Sanırım siz çalıştığınız için maddiyatınıza güveniyor.

çok antipatik geldiniz bana..tebrikler siz kazanmışsınız diyecek bir şey yok..
Size antipatik gelmem umrumda değil emin olun. Ama sizin ben boşanıyorum ama bu ve bunun gibiler hala evli diyecek kadar haset ve kötü niyetli olmanızda hayret verici . Kötü niyetli olmayın , siz ben çektim herkes çeksin mantığındasınız , ben hiç öyle olmadım. Ama sizinki de zor. Sizden mutlu insanları kıskanarak bakmak , bu düşünce içinizi çürütüyo . Napalım yapacak bişey yok sizin için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…