Kayınvalidenize temizliğe gider misiniz ?

Benim annem gelinlerine asla diyemez öyle bişey abimi çagirdi geçen gel evi süpür diye oda gelemem ben senin temizlikcinmiyim demiş.gelmesede hep abime söyler gel bi temizligimi yap diye

Benim annem gelinlerine asla diyemez öyle bişey abimi çagirdi geçen gel evi süpür diye oda gelemem ben senin temizlikcinmiyim demiş.gelmesede hep abime söyler gel bi temizligimi yap diye
Benim annemde asla söylemez yengelerime. Ki bize bile söylemez. Yapabildiği kadar yapar kendisi. Gocunmazda bundan. Ama beni kayınvalidem gibi kadınlar Beklentiyi çok yüksek tuttukları için istedikleri olmayınca hayal kırıklıkları da büyük oluyo. Sonra kötü olan biz oluyoruz malesef. Ama umrumda değil beni kötü bilmesi. Ben yapmayacağım şeyi sırf birisine yaranmak için yapıcam diyemem.

Anne ben çalışıyorum oğlun da bütün gün evde arkasını toplamak bile yeterince zor oluyor.
hem sen hem oğulların belli miktarda para veri bir kaç ayda dip bucak temizlik yaptır gibi bir söylemde bulunabilirsiniz.
Gerçi bedduaya bahane arayan kaynanadan, ettiği bedduanın çoğundan colugundan çıkacağını bilecek vicdansizliktaki kadından neyi bekliyorsak

Aynen öyle. Böyle basit bi konuyu büyütüp herkese anlatmakla tehdit edip , etmekle kalmayıp herkesi arayıp biliyo musunuuuuz gelinim evimi temizlemediiii diye dert yanan ve bide utanmadan beddua edem bi kadına evinğ temizletmesi için para verir miyim sizce ? O böyle yaparak bendeki tüm hakkını tüketmiş oldu. O anki sinirle kadın tutalım demek aklıma gelmemişti. O mesajı atmamış olsa yada oğlum size çok kırıldım keşke böyle demeseydiniz , ben hastayım sizden destek bekledim sizin yaptığınıza bak vs vs demiş olsaydı ben vicdan yapar ya ben gidemem ama kadın tutalım olmazsa herkes biraz para versin derdim. Ama bu niyette bi kadına yok yani mümkünatı yok böyle bişey yapmamın.

Bi benim annem gibi gelinine asla böyle şeyler söyliyemeyen kaynanalar var birde benim kayananm ve senin kaynanan gibi gelinleri hizmetci olarak kullanmaya çalişanlar var.2 tür ve 2.tür çok tehlikeli

Bi benim annem gibi gelinine asla böyle şeyler söyliyemeyen kaynanalar var birde benim kayananm ve senin kaynanan gibi gelinleri hizmetci olarak kullanmaya çalişanlar var.2 tür ve 2.tür çok tehlikeli
Allahtan eşim yanımda da sorun olmadı. Bide eşi yanında olmayan kadınlar var. Onlar adını gerçekten çok üzülüyorum. Rabbim ben dahil kimsenin ağzının tadını, huzurunu bozmasın inşallah

Allahtan eşim yanımda da sorun olmadı. Bide eşi yanında olmayan kadınlar var. Onlar adını gerçekten çok üzülüyorum. Rabbim ben dahil kimsenin ağzının tadını, huzurunu bozmasın inşallah
Benim eşim ne yazikki hiç yanimda olmaz annesinin yaninda olur.neler çektim neler çok zor bi durum gerçekten

Yardım edecek kimsesi yoktur, yaşlıdır, hastadır vs yardım ederim. Hatta eşlerle birlikte gidip yapılmalı bence, sonuçta ilk yardım etmesi gereken kendi oğlu.

Benim eşim ne yazikki hiç yanimda olmaz annesinin yaninda olur.neler çektim neler çok zor bi durum gerçekten
ben kendimi savunurken eşim beni susturursa deliririm heralde. Ben kendimi savunurum çok şükür. Hele bide annesinden yana olcak ben hatalıysam bile orda demesin eve gelince uyarsın isterim. Eş kesinlikle çok önemli . Rabbim inşallah sizin eşinizin de gerçekleri fark etmesini nasip etsin

Eşiniz o mesaja ne dedi peki ?
Ben gitmem . Bisey olur yardım edilir falan ama hizmetçi değiliz. Hele o mesajdan sonra yüzüne bile bakmam

Gerekli cevabı çok iyi vermişsiniz yeterli bence.ben gitmezdim gitmedim de sonuç olarak da ben senden ne gelinlik gordum ki dedi bana :))burdan kendisine bi hizmetçi aradığını anla dim ben görüşmüyorum.

Gerekli cevabı çok iyi vermişsiniz yeterli bence.ben gitmezdim gitmedim de sonuç olarak da ben senden ne gelinlik gordum ki dedi bana :))burdan kendisine bi hizmetçi aradığını anla dim ben görüşmüyorum.
İşte onların beklediği gelinlik anlayışı evine gidip temizlik yapmanız, misafirlerini ağırlamanız vb . Aslında olması gereken oğlunu mutlu etmeniz , huzurlu olmanız.
İnsanların beklentileri cidden bazen şaşırtıyor beni

Eşiniz neden işsiz bu arada?? Bi de zamanında ben de kvye temizlikçi tutmuştum iki yılın kirini tek günde kadına yaptırmaya çalışmış sonra da arkasından birsürü konuşmuştu,ben de artık ne ona temizlik için kadın ayarlıyorum(ki parasını ben ödüyordum) ne de yardım ediyorum ne hali varsa görsün,kimseye iyilik yapmıycaksın.

Eşim çalıştığı iş yerinden istifa etti. İkimizde biraz dinlenmek istedik. Sonrasında ben iş buldum. Mesleğim dolayısı ile iş bulmam zor olmuyo benim . Ama eşim çok fazla yere cv göndermesine rağmen geri dönen olmadı malesef. Bencede böyle kaprisli insanlara yardım etmeye gelmez. Nankör insanla uğraşmak zor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…