Kayınvalidenize temizliğe gider misiniz ?

Vallahi ben kendi evimi bile temizleyemiyorum ki ne anneme ne kayınvalidem temizliğe gitmedim. Annem bile sen calisiyorsun yoruluyorsun der bulasiga bile dokundurmaz ben zorla yaparim. Hasta olurlar vs gidersin yaparsın edersin ama sana evime temizliğe gelmiyorsun diye trip atan, beddua eden bir insanın evini asla temizlemem.
Sağolsun benim kayınvalidem bana geldiğinde ben ise gittigimden yemegime kadar yapar. Evet onlara gittiğimde evini supurdugum olmuştur ama hiçbir zaman bana gel supur dememiştir. Ben içimden geldiğinden yapmisimdir. Kayınvalideniz gerçekten çok ilginçmis.

ilk kez mi gördünüz temizlik yapan evladı pes vallahi. sanırım sizi bri anne doğurmadı

Konuyu açan kişinin durumu farklı ona yazmıyorum ama genel olarak temizlik konusunda bile kayınvalidesine yardım etmeyenler kendi ailesi için herhangi bir konu olduğunda kocasından yardım bekliyorsa ikiyüzlüdür.

Ama gerçekten uzulmuş olamaz mi... Kalbi vardır stresten sıkışmış tır kalbi.
O gün olsa elbette ki tartışmadan dolayı sıkışmış olabilir derim. Ama bize beddualar edip , annemi yengemi arayıp bizden tepki göremedi. Ve tartışmadan 2 gün sonra kalbi sıkıştı. Kendi kendini kurup kendini hasta etmiş olabilitesi yüksek tabi ki.

Bence agir bir laf olmus. Söyledikleri çok agir. Sen hiç üstüne alınmadin rahatsın galiba

Benim kaynana da der ki oğlun olsun inşallah. Aynısını gelinin yapsın :) yani iyi de davranan, kötü de davransam,aynısını gelinin yapsın diye konuşur

Benim kv maddi yardımda bulunuyor kalbi kötü biraz da nankör dür yaptıklarım unutulur. Temizliğe gitmeli miyim?

İçinden gelmiyorsa maddi yardımları var diye yapma. Oğlu içinde diye yapıyor sonuçta.

Böyle bir insana sadece misafirlikte kendi bulaşığımı yıkar, arkamı toplar çıkardım. Bunu da herkese yapıyoruz :))

Hem çalışıyorsunuz hem ona temizliğe mi gideceksiniz pardon ????????? ben kendi evime bile ayda 2 kere kadın alıyorum. Hadi hasta olur rica eder aranız iyidir, bikereliğine yaparsın ama görevinmiş gibi bunu isteyip birde yapmayınca böyle hakaretler etmesi nasıl çirkin olmuş.. Lütfen kendinizi ezdirmeyin, mesafe koyun. Bu kadın milletinin çektiği nedir ya okuyup okuyup deliriyorum.. Kadınları ev işinden, çocuk yapmaktan ibaret gören, saygısı olmayan insanlara deliriyorum. Siz kendi değerinizi bilin lütfen ve taviz vermeyin böyle birine..

Arkadaslar yalnış anlamassanız birsey soracağım çekinerekten, herkesin annesi melek kimsenin annesi geline iş yaptırmıyor kendi işlerini kendi yapıyorsa bu iş yaptıran kayınvalideler kim bir terslik var işin içinde:) )

Ben çok yaptım elli yaşında kendi tuvaletini temizlemekten acizdi herşeyi benden beklerdi. Salak gibi hep yaptım yaptıkça kötü olan ben oldum. Normalde iyi bir insan olsa yine yapardım ama şeytan görsün yüzünü diyorum. Şimdi maşallahı var ben elimi çekince herşeyi yapmaya başladı. Büyük temizliğe de temizlikçi çağırıyor ayda bir filan. He muhtaç olsa yine yaparım herhalde var bende o salaklık.

Görümce me sorsanız annesi melek te ondan öle yazdım başta :) gelinden hiç iş beklemez ona kalsa halbuki tuvaletini temzletirdi be tuvalet

Yok vermem mümkün değil zaten . Hakaret etmemiş olsaydı belki ilerde kadın tutma fikrine sıcak bakabilirdim onun için . Ama böyle beddua etmesi , herkesi telefonla arayıp sanki olağanüstü bi olay gibi anlatması sonrasında mümkün değil onun için bişey yapmam.

dört yillik evliyim ütünün yerini bu yil ogrendim, su an hatirlamiyorum o ayri tabi

hic temizlige gitmedim gitmem de, ama gittigimde yemege mutfaga misafire vs yardim ederim, evim ayni sehirdeyken de ya biseyler alarak giderdim ya da yaparak

herkes gucu yettigi kadar kendi isini yapmali diye düşünüyorum, o sizi kizi gibi gordu diye kizi olmuyosunuz ayrica

Hahahhaha sizinki de benimki gibi kendi istediği olmadı diye hastalananlardan

tabi bide göstere göstere gizlice aglar mutlaka bilirsin gorursun agladigini ama o iyi bi insan oldugu için gizlice aglamistir sen denk gelmissindir, saklar kimse kotu olmasin diye

oglum dogdugundan beri ikinci kez bugun gelecek evimize, cunku cok seviyo torununu cok ozluyo hasretine dayamiyo

tabi bunlar hep yersen

hic bir isine karismayin kv nin size mi guvenmis temizlik icin
bi kulaginizdan girsin digerinden ciksin bunlarla cene yaristirilmaz

Hahahahaha ayy sevgi pıtırcıkları yaa. Biz kötü niyetliyiz cağğnım. Yoksa onlar bizi kızı gibi görüyo. Eşimin Abisinin nikahına gelmeyin demişti. Bugün abisi sakın gelmemezlik etmeyin, o bizim nikahımız annemin değil demiş. Eşim üzülmesin diye giderim yüksek ihtimalle. Ama onla muhatap olmayı pek düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…