Kayınvalidenize temizliğe gider misiniz ?

Beddua korkunç birşey ya nefret ettiğim 7 kat el olsa bile kimseye beddua edemem dilim varmaz. Oğluna gelinine kıytırık bi temizlik için kötü dua eden anayı aklım almıyor. Sanırsın aç açıkta sokakta bırakmışsınız. Kp de saçmalamış, bu muhtaç olmak değil ki hizmet beklemek. Allah kimseye vermesin bi arkadasimin kv felc oldu kp temizlik yemek camasir herseyini yapiyor yine gelinlerini aramiyor yazık ya o adamın canı yok mu çok üzülüyorum karısı desen işte hayatı yatakta geçiyor zavallının. Bu insanlar hayat mücadelesi verirken 50 yaşında sağlam kadının geline gel evimi temizle demesi çok ayip

Aah aah bi anlayabilsem mantıklarını ben. Ona sorsan hasta bel fıtığından ameliyat olmuşta , kan sulandırıcı kullanıyomuşta bıdı bıdı da bıdı bıdı. Benim annem insan değil çünkü 65 yaşında kalp ve tansiyon hastası oda kan sulandırıcı kullanıyo ama hiç acıtasyon yaptığını görmedim . Ne ablamla bana nede abilerime ve eşlerine

Oh ağzınıza sağlık valla eş kişisiyke yardıma gitmiştim bir kaç kere. O da benim içim evin o halini görünce rahat etmiyo, oturamıyorum rahatsız oluyorum diye. 3,4 jumbo boy çöp toplamıştım, düzenlemiştim. Baktım yine aynı hiç umrumda bile olmaz parası var tutsun kadın ben insanlığımı yaptım kaç kere valla. Bir daha da gitmedim gitmem de.
Bir de bana temizliği şöyle yap böyle yap iyi olur diyo valla hiç sakınmıyorum sen kendi evinde yap önce sonra bana gelirsin denetime diyorum.
Kısaca herkesin evi kendi alanı herkes alanını içinde yaşayan kişilerle temiz tutsun, kimse kimsenin evini temizlemek zorunda değil. Çok istiyosa oğlu gitsin yapsın. Normal biri olsa zaten istemez, bir de üstüne beddua etmez. Valla size sabır.

Ana gibi yar olmaz valla canım. Benimki de sürekli yemek yapıyor günde 5-10 kez soruyor biseye ihtiyacın var mı diye. Onun canı yok mu. Kv yi biz arıyoruz tatilin nasıl geçiyor diye süper geçiyor daha gelmem diyor. Bizimkinin de fıtığı var 80 yaşında ama seninkinden sağlam fink fink gezer yaz kış. seninki erken çökmüş. Allah bize de güç kuvvet versin inş yaşlılık zor kolay da değil. Beddua etmemiş olsaydı yazık hsonu bi süpürge tutuver sevabına derdim. Ama kendi bozmuş işi. İçinden gelmez ki artik

Benim kayınvalidem kayınpederimden 10 yaş küçük. Dolayısı ile çok nazlamış eşini. Hala da nazlar. Bu yüzden de vücut kullanılmaya kullanılmaya hamlaşmış. Bizimkinde para olsa bizimkide gezer. Para olmadığı için bi yere gidemiyolar. Kayınpeder emekli , gece bekçiliğine de gidiyo. Ona rağmen yok diyolar.Beddua etmese ben ileride yumuşar , kendim gidemem ama kadın tutarım moduna gelirdim zaten. Ama iş bedduaya kadar gidip bide üzerine çocuk şikayet eder gibi annemi ve yengemi aramaya varınca günahımı bile vermem artık ona.

Bu kayinvalideye bende gitmezdim. Eşiniz yanınızda ysa kafaya takmayin zaten soylemeniz gerekeni soylemissiniz. Ayrıca evladına bu kadar kolay beddua etmesine şaşırdım

Bu kayinvalideye bende gitmezdim. Eşiniz yanınızda ysa kafaya takmayin zaten soylemeniz gerekeni soylemissiniz. Ayrıca evladına bu kadar kolay beddua etmesine şaşırdım
Ona bende çok şaşırdım. Yani bu kadar basit bi meseleden olaylar bu raddeye gelebiliyosa ciddi bi olay olsa ne olurdu diye düşünüyorum.

Hahahah cok iyi demissinm
Kendi evimi baskasina temizletiyorum ben kaldi ki onun evini temizleyeceğim.
Hasta vs gercekten yapamiyorsa durumum varsa en iyi ihtimalle birini yollarim. Ama temizlemem.
Konu sahibi ; ağzınıza sağlık

Kayinvalide ile cok buyuk bir problem yasanmadiysa gecmiste ve hastalık,tasinma gibi bir durum icin destek istiyorsa tabi ki gidip yardim ederim.Ama sizin durumunuz temizlik olayini geçmiş siz baglari koparmissiniz temizlik kadar basit bir konudan cikmis yani sizin olayiniz.Gecmiste yasadiklariniz sizi yaralamis cunku.İyi ya da kotu yapmissiniz diyemem ama siz dogru yaptiginiza inaniyorsanz ve iciniz rahatsa ozaman sorun yok.

Hayat tuhaf işte, nazlamasina nazlamis ama hep de yoklukta yaşatmış baksana maddi durumu yokmuş yazık üzüldüm hallerine. Benim kv de kocasından 10 yaş küçük biliyomusun ama hiç simartmamis kocası, kendi kendine havalanir durur kocası pek sallamazdi anlasamazlardi hiç. Ama varlık bolluk içinde yaşatmış hala da öyle. Bu yaşında pahalı giyinir en pahalı marka kremleri parfümleri sürer. Özel hastanelerde kontrollerini aksatmaz. Kuru kuru nazlamanin bi faydası yok işte, temizliği gene kendi yapıp gelinine gel evimi temizle dedikten sonra simartilsa nolur simartilmasa nolur hayatın gerçekleri acı. Sen sen ol sen de ezdirme kendini boşver, eşin de seni hep arkalasin nazlasin madem

Benimkilerinde Durumu baya iyiymiş önceden. Kayınpeder araba alıp satıyomuş , eskişehirde iki dükkanları varmış . Sonra batmışlar. Hiç şaşırmadım gerçi Eyüpte dükkan açmışlar yine batmışlar falan. Ben üzülmüyorum açıkcası . Müstehak bazı şeyler onlara. Onların durumu olsada bana gel temizle derdi. Kadının derdi temizlik değil çünkü. Derdi bana temizlik yaptırmak , bana hükmedebilmek. Bilinç altında bu var. Ben ezdirmem , eşimde Allah ondan razı olsun arkamda. Rabbim herkese bu karakterde eş nasip etsin.

Konuyu ve yorumları hiç okumadan cevap vereceğim,sağlık sorunu ve çok yaşlı değilse gitmem.
Maddi olarak geliri iyiyse gitmem,temizlikçi tutabilir.
Kendinizi olmayacak konum ve görevlere kondurmayın.

Bu bayram, arife günü kendi evimin bayram temizliğinin bir kısmını yapmadım. Kv gittik.
İçeri adım attık oturduk. Millet bir anlık dağıldı.
Kv laf şu " gelin elini işe vurmuyor, kızım geliyor (başka şehirden) gelip iş yapıyor"
O an telefona bakıyordum kafamı kaldırdım bir sürü laf ağzıma geldi sonra yoramam çenemi dedim yine telefonuma döndüm adam yerine koymadım.
Daha sonra başka muhabbette kendi evimin işini yetiştiremediğimi, sevgili görümcemle daha fazla vakit geçirelim diye erken geldiğimizi, eşimin benim arkamdan yerleri silip toz aldığını falan anlattım. Anlayana tabii.
Kadının eli ayağı tutuyor. Fıldır fıldır geziyor kendi yapacak.
Klasik kaynana muhabbetleri.
Böylesi yüzsüz olur.
Çocukları gitsin yapsın onların görevi. Herkes kendi anasına babasına sahip çıksa sorun kalmayacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten bana saçma geliyor.
Ayri evlerde yaşıyorsunuz hizmetçi gibi temizliğe gitmek yada çağırmak çok abes.
Bunu bekleyerek mi evlendiriyorsunuz çocuklarinizi anlamıyorum ki.

Zaten 50 yaş çok yaşlı denilecek bir yaş değil.
Sagligi el veriyorsa kendi yapsın, yapamayacak durumdaysa bi şekilde yardimci olunur zaten.

Amin canım. Neler duyuyoruz ya yazık birisi daha yeni kaynanasınin dolduruslari yüzünden dayak yediğini yazmıştı karaktersiz erkek çok. Benim eşim de sağolsun annesine laf soylettirmez. Hoş benim kv öyle çok sıcak samimi değildir ama canımı da sıkmaz. 40 yılda bi yemege çağırdığında iş yaptırmaz işten geldin sen yorulma geç dinlen der. Ama ben yaşlı kadın calisirken oturamam alismamisim ayıp geliyor. Sofrayı kurar toplarım bulaşıkları kaldırırım ortalığı silerim yorulma der. bi o konuda iyidir çünkü kendi çok çalışkan severek yapıyor bayılıyor eldivenleri takıp lavabo ovsun yerleri silsin. O yüzden zayıf ve enerjik işte. Seninki ise tembellikten hamlamis organları çürümüş. Hareketsizlik başa bela. Seni avucuna alip her işine kosturacak herkesi emir eri yapmaya alışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…