Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

bende bu ay öğrenirim inşallah hamile olduğumu adetimin bittiği gün 23 ekimden beri ağrısızz geçen bi günüm yok sürekli bel ağrıları ve her an adet olcsakmışım gibi kasık ağrıları bata 9 gün kaldı bu ağrılar yüzünden çok inandırdım kendimi hamile olduğma benim gibi olan varmı

inşallah hayırlı sonuç alırsın canım..

selam kızlar evde uzun zamandır vakit geçirmemiştim iyi oldu bu rapor şükür lekelenme veya kanamam olmadı ama bu gün 2 iğnemi yaptırmam gerek eşimde yapabilir ama korkuyorum doğrusu hastaneye giderim sanırım ama ayakta biraz fazla kalırsam sanki karnıma bir ağırlık geliyor sanki kocaman olduda orda olduğunu hissettiriyor:)))) daha kese filen görmedim iğnelerin bitsin kontrole gel dedi dr. bakalım hayırlısı

selam kızlar evde uzun zamandır vakit geçirmemiştim iyi oldu bu rapor şükür lekelenme veya kanamam olmadı ama bu gün 2 iğnemi yaptırmam gerek eşimde yapabilir ama korkuyorum doğrusu hastaneye giderim sanırım ama ayakta biraz fazla kalırsam sanki karnıma bir ağırlık geliyor sanki kocaman olduda orda olduğunu hissettiriyor:)))) daha kese filen görmedim iğnelerin bitsin kontrole gel dedi dr. bakalım hayırlısı

bende daha keseyi göremedim içim içimi yiyor en son salı günü test yaptırmıştım 265 cıkmıştı acaba bir daha test yaptırsam mı diye bile düşünüyorum.haftaya cuma benimde kese muayene günüm...bakalım hakkımızda hayırlısı

bende daha keseyi göremedim içim içimi yiyor en son salı günü test yaptırmıştım 265 cıkmıştı acaba bir daha test yaptırsam mı diye bile düşünüyorum.haftaya cuma benimde kese muayene günüm...bakalım hakkımızda hayırlısı

bu günden sonra 3 iğnem kaldı 5 günde bir yaptırıyorum pazartesi günü 20 gün sonra gel demişti işteee bakalım nedense ben çok aklıma getirmiyorum inşallah kesede olur kalbide atar sağ salim doğar hayırlısı allahım gönlümüze göre versin eşim tutturmuş ikiz diye yok diyom ama bakalım hayırlısı benimde günüm 1 gün geçmişti iğneneinde 15. günüydü pazartesi günü 204 çıkmıştıyakın değerler yaniii aynı zamanda doğururuz bizzzz inşallah temmuz 15 gibi oluyo sankiii sıcak sıcak çok sıcak olacak napcaz biz yaaaa:))))9 ay geçti de sankiiii:)))):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar dün hcg 12 çıkmıştı dr haftaya gel bakalım dedi sabah uyandıktan sonra normal adet oldum çok üzüldüm ya:KK43:(

bu günden sonra 3 iğnem kaldı 5 günde bir yaptırıyorum pazartesi günü 20 gün sonra gel demişti işteee bakalım nedense ben çok aklıma getirmiyorum inşallah kesede olur kalbide atar sağ salim doğar hayırlısı allahım gönlümüze göre versin eşim tutturmuş ikiz diye yok diyom ama bakalım hayırlısı benimde günüm 1 gün geçmişti iğneneinde 15. günüydü pazartesi günü 204 çıkmıştıyakın değerler yaniii aynı zamanda doğururuz bizzzz inşallah temmuz 15 gibi oluyo sankiii sıcak sıcak çok sıcak olacak napcaz biz yaaaa:))))9 ay geçti de sankiiii:)))):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

valla banada herkes öle diyor cnm ama bilemiyorum 1 olsun 2 olsun bizim olsun :))amin cnm benim rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..evet cnm hemen hemen aynı zamanlara denk geliyor bizim kuzucum :)) evet sıcak olucak ama napalım yaradan böyle emretti herseye katlanıcaz artık :))
sen ne iğnesi oluyorsun cnm?

bende hem kalcadan hem göbekten oluyorum tüp bebek olduğu için

kızlar merhaba ben de 5 kasımda öğrendim hamile olduğumu.6 kasım daki hcg sonucum 385 iki gün sonra yani bugün 836
sizce normal mi bu 2 katından daha fazla

Merhaba arkadaşım, ne gibi belirtilerin vardı,neden şüphelendin de 3-4 gün kala test yaptın. paylaşırsan sevinirim :)

merhaba canım kası ağrım vardı önceki aylarda bu kadar olmuyordu, göğüslerde şişlik vardı, meğer prolaktin yüksekmiş ondan, adet gecikmesi olmadan sakın ümitlenmeyin hepsi booşş

ay inş hep öyle dua ettim. dış gebelik olmasın da tek ya da ikiz sağlıklı doğsun gerisi önemli değil.

inşallah öyle değildir cnm bende cok korkuyorum dış gebelik olmasından ama benim ilk değerim 110 du ikinci değerim 265 ti heralde degildir diye düşünüyorum inşallah seninde ikizdir. rabbim herkesin gönlüne göre nasip etsin inşallah.

merhabalar ben de Kasım ayında öğrendim hamile olduğumu 4 Kasımda betahcg değerim 631 6 Kasımda 1379 çıktı herkese hayırlı olsun inş. sağlıkla kucağımıza alırız

Ayy kizlar benimde bat 26 kasim insallah olmazda hamis kalirim ya prolaktin vardi bende ilac kullandim dustu bakalim insallah bu ay hamile.kalmayi bekliyorum..

kızlar adetimden 2 gün önce yani 6 kasımda beta hcg yaptırmıştım 110 çıkmıştı,bugün tam adet günümde 480 çıktı. 2 günde çok fazla artmış sanki yaa neden acaba? :KK53:
Bide idrar yolu enfeksiyonu da olmuşum pfff:KK50:

kızlar adetimden 2 gün önce yani 6 kasımda beta hcg yaptırmıştım 110 çıkmıştı,bugün tam adet günümde 480 çıktı. 2 günde çok fazla artmış sanki yaa neden acaba? :KK53:
Bide idrar yolu enfeksiyonu da olmuşum pfff:KK50:

değerin 2 katı veya fazla artması sorun teşkil etmez diye biliyorum endişelenme herşey yolunda:21:

X