Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

ben de bu ay hamıle oldugumu ogrendımmm 5 kasımda test yaptım pozıtıf cıktı.darısı tum ısteyenlere..:emir_bebek:

Merhaba arkadaşlar bende 1 kasım günü net olarak öğrendim. ve Tam 5. ayımda hamile kaldım. 3 doktora gittim olmıycak sandım ama bu ay gerçekten kafamdan silmiştim ve ALLAHıma cok sukur tuttu. Adetime tam 6 gün vardı idrar testi yaptım evde 3 tane 3üde pozitif çıktı. Kan değerimde 1 kasımda 233 tü yarın tekrar gidicem doktora bakalım bebişimin kesesini göreyim. Hepiniz için duacıyım ALLAH kimseye aratmasınnnnn

Genellikle ne zaman tedavi bırakılsa, yada kafadan silinse o zman geliyor bu bebişler :) birde kafayı boşaltmayı tamamen becerebilsem:KK43:( beklemedeyim bakalım..mervecim tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin canım

merhaba cici ve şeker annişler..bende bebişimi 31 ekimde idrarda 1 kasım kanda gördüm inşaallah sağlıcakla kavuşmayı bekliyorum..yarın inşaallah keseyi görücem doktor görürüz dedi bakalım..pazartesi 686 beta..cumaya kadar baya yükseliyo bakalım bebişim bekletmez umarım beni..
dinleniyorum ağır şeyleri kociş kaldırıyoo:KK1: 4 gündür elektrik süpürgesiyle evi süpürmesini bekliyorum daha tık yok:KK53:
bana kıyamıyo ben yaparım diyoo bakalım yapacak inanıyorumda ne zaman onda emin değilim:KK52::KK52:
bende yavaş yavaş hareket ediyorum sabahları kpss dershanem var 3 gün sonra yemek bide mutfakla ilgileniyorum başka şeylerle yormuyoum kendimi..
bebeğim sağ kasığımda arada batıp sancılanıp ben burdayım diyor..
1 haftadır yediğim cevizin bademin fındığın pekmezin haddi yok( ömrüme oranladığımızda tabi)
ve nefret te etsem sütümü içiyorum
böyle işteee

Hayırlı olsun canımm, tüm hamile arkadaşların ve senin bebişin sağlıkla gelsin inşallah. Bende çatlatma iğnemi oldum 7 gün önce, beklemedeyim. Arada kasık ağrılarım oldu yorulunca,ayakta uzun süre kalınca yine başlıyor. benimde sağda idi yumurtam ve arada sancım oluyor. Bugün geçmişti ama öğleden sonra evi süpürdüm yine başladı. Hamile kaldımmı acaba ondanmı ağrıyor merakla bekliyorum bakalım..

Hayırlı olsun canımm, tüm hamile arkadaşların ve senin bebişin sağlıkla gelsin inşallah. Bende çatlatma iğnemi oldum 7 gün önce, beklemedeyim. Arada kasık ağrılarım oldu yorulunca,ayakta uzun süre kalınca yine başlıyor. benimde sağda idi yumurtam ve arada sancım oluyor. Bugün geçmişti ama öğleden sonra evi süpürdüm yine başladı. Hamile kaldımmı acaba ondanmı ağrıyor merakla bekliyorum bakalım..
inşaallah canım benim güzel bebeciğine kavuşursun..haberlerini beklyorumm:KK34:

inşaallah canım benim güzel bebeciğine kavuşursun..haberlerini beklyorumm:KK34:

İnşallah canımm. Sat 20 ekim di bat 18 kasım ama 1 kasım da iğnemi oldum 15 inde belli olur heralde sonuç dimi? 15 kasımda doğumgünüm. o gün ya çifte mutluluk yaşayacağım ya da yine kederlenicem:18:

kızlar tam 1 yıldır bebek ıstıyoduk ama bir türlü rabbim nasip etmemişti... daha sonra eşimde problem oldugunu ögrendık ve bugun için 2 hafta once esime varıkoselden ameliyat olması için gün aldık.. benim adet gunum 2 kasımdı ama olmadım 2 3 4 derken bı baktık 3 gun gecti ama ben hala dıorum bızım olamazkı sadece gecmıstır gunum dıorum.. yınede bı ıdrar testı aldık bi baktık pozitif cıktı tabii soktayızzzz:KK53::KK53::KK53::KK53: hemen 2 tane test daha alıp 5 saat arayla yaptık:KK9: hemen sabah kan testi verdim ve 6 kasımda kan testimde 876,1 degeriyle pozitif oldugunu iyice ögendık.. ve RABBİMİn hikmeti muzicesi işte bu sonra eşimin doktoruyla görüstük ve oda ameliyatı iptal etti:21::21::21::21::21::21: işte böle kızlarrrrrrrrrr... ummadıgınız anda ve aklınızdan tamamen cıkarttıgınızda önünüzde bitiveriyo:KK49:

merhaba kızlar, benim son adet tarihim 8 ekim ve bu ay ilk denemelerimiz olmuştu,ovulasyon günlerimden beride hep kasıklarımda bi batma oluyodu yani bu ay bi farklı geçti.. neyse adetime 6 gün vardı predictor early aldım hani şu 4 gün öncesinden sonucu gösteren tabii benim daha 6 gün olduğu için pek ümidim yoktu ama silik çizgiyi gördüm,neyse sonraki gün ve daha sonraki günde yineledim testi ve onlarda da silik çizgiyi gördüm hemde son yaptığımda bayaa belirgindi.
Dünde adetime 2 gün kala gidip kan testimi yaptırdım ve sonuç 110 çıktı hcg değerim:KK16: sizcede henüz adet gecikmesi bile olmadan bu değer gayet iyi değil mi? Yarın şimdi yine gidip bakıcam değerlerim 2 ye katlamış mı diye,ona görede önümüzdeki hafta içi dokta giderim artık ama kasıklarım inanılmaz ağrıyo kaç gündür,heleki ayakta kalınca..normal mi acaba??:44:

amin cnm benim inşallah..

o zaman 4 haftalık olması normal bakalım kese muaynesinde doktor söylüyor mu şu kadarlık olmuş hamilelik diye..kaç haftalık olduğu belli oluyor mu?

şuanda son adet tarihine göre hesaplar doktorunda yalnız kese içindeki bebeği gördüğü vakit baş çevresi ölçümüne göre değerlendiriyor

merhaba kızlar, benim son adet tarihim 8 ekim ve bu ay ilk denemelerimiz olmuştu,ovulasyon günlerimden beride hep kasıklarımda bi batma oluyodu yani bu ay bi farklı geçti.. neyse adetime 6 gün vardı predictor early aldım hani şu 4 gün öncesinden sonucu gösteren tabii benim daha 6 gün olduğu için pek ümidim yoktu ama silik çizgiyi gördüm,neyse sonraki gün ve daha sonraki günde yineledim testi ve onlarda da silik çizgiyi gördüm hemde son yaptığımda bayaa belirgindi.
Dünde adetime 2 gün kala gidip kan testimi yaptırdım ve sonuç 110 çıktı hcg değerim:KK16: sizcede henüz adet gecikmesi bile olmadan bu değer gayet iyi değil mi? Yarın şimdi yine gidip bakıcam değerlerim 2 ye katlamış mı diye,ona görede önümüzdeki hafta içi dokta giderim artık ama kasıklarım inanılmaz ağrıyo kaç gündür,heleki ayakta kalınca..normal mi acaba??:44:

hadi hayırlı olsun canım inşallah ikiyede katlar ellenir kollanır ayaklanır birgün kucağınada atlar inşallah Allah tamamına erdirsin inşallah kasık ağrın normal vücudun yeni oluşuma ayak uydurmaya çalışıyor bebeğin sana tutunmaya çalışıyor elbet biraz ağrın sızın olacak ama dikkatli ol sık sık dinlen bol su iç kendini sıcak tut...

hadi hayırlı olsun canım inşallah ikiyede katlar ellenir kollanır ayaklanır birgün kucağınada atlar inşallah Allah tamamına erdirsin inşallah kasık ağrın normal vücudun yeni oluşuma ayak uydurmaya çalışıyor bebeğin sana tutunmaya çalışıyor elbet biraz ağrın sızın olacak ama dikkatli ol sık sık dinlen bol su iç kendini sıcak tut...

canım cevabın için çok teşekkür ederim,ne güzel dileklerde bulunmuşsun Allah razı olsun. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..

Ağzından bal akıyor canım inşallah:KK9: Rabbim herkesi gönlündekine bir an önce kavuştursun.

amin cnm benim inşallah rabbim gönlümüzden geçen hayırlı olanları bizlere nasip eyler...

kızlar bu gün öğrendim 5 hafta 1 günlük hamileyim:)

canım hayırlı ugurlu olsun rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah..

kızlar tam 1 yıldır bebek ıstıyoduk ama bir türlü rabbim nasip etmemişti... daha sonra eşimde problem oldugunu ögrendık ve bugun için 2 hafta once esime varıkoselden ameliyat olması için gün aldık.. benim adet gunum 2 kasımdı ama olmadım 2 3 4 derken bı baktık 3 gun gecti ama ben hala dıorum bızım olamazkı sadece gecmıstır gunum dıorum.. yınede bı ıdrar testı aldık bi baktık pozitif cıktı tabii soktayızzzz:KK53::KK53::KK53::KK53: hemen 2 tane test daha alıp 5 saat arayla yaptık:KK9: hemen sabah kan testi verdim ve 6 kasımda kan testimde 876,1 degeriyle pozitif oldugunu iyice ögendık.. ve RABBİMİn hikmeti muzicesi işte bu sonra eşimin doktoruyla görüstük ve oda ameliyatı iptal etti:21::21::21::21::21::21: işte böle kızlarrrrrrrrrr... ummadıgınız anda ve aklınızdan tamamen cıkarttıgınızda önünüzde bitiveriyo:KK49:

canım hayırlı ugurlu olsun rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah..

canım benimde tüp bebek benimde 10. gün değerim 110 du 2 gün sonra tekrarladım 265 e çıktı inşallah haftaya keseyi görmeye gidicem doktora..rabbim hepimizin sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

şuanda son adet tarihine göre hesaplar doktorunda yalnız kese içindeki bebeği gördüğü vakit baş çevresi ölçümüne göre değerlendiriyor

hımm anladım cnm bakalım cuma günü ufaklığın ne kadarlık olduğunu öğrenicez inşallah hiçbir problem yoktur hersey yolundadır.

kızlar bundan sonraki süreçte devlet hastanesi mi tercih ediceksiniz yoksa özel hastane mi?

arkadaslar bebek rahme yerleştiği için rahim kendını hazırlıyormuş o yuzden ağrı olması normal tedırgın olmayın bu arada benım betam 966.5 cıktı doktor arayışındayım

hayırlı olsun canlarım bebekleriniz benımde bat 7kasım dı. pazartesıye kadar beklıcem ama test yapmak ıstemıorum umıdım kırılmasın.goguslerım patlıcak gbı olddu kasıklarıma batmalar oluo cok kotu hemde beklemem grekıo ama hemen heycan yaparım

hayırlı olsun canlarım bebekleriniz benımde bat 7kasım dı. pazartesıye kadar beklıcem ama test yapmak ıstemıorum umıdım kırılmasın.goguslerım patlıcak gbı olddu kasıklarıma batmalar oluo cok kotu hemde beklemem grekıo ama hemen heycan yaparım

canım hayırlısı olsun inşallah hamilesindir.

özel düşünüyorum ama testler cok pahalı tutarsa devlette sadece test yaptırırım herlde ama muayene ve dogum ozel olur

ya aslında bende özel istiyorum ama özel hastanelere dogum konusunda pek güvenemiyorum..bakalım hakkımızda hayırlısı

bende bu ay öğrenirim inşallah hamile olduğumu adetimin bittiği gün 23 ekimden beri ağrısızz geçen bi günüm yok sürekli bel ağrıları ve her an adet olcsakmışım gibi kasık ağrıları bata 9 gün kaldı bu ağrılar yüzünden çok inandırdım kendimi hamile olduğma benim gibi olan varmı

X