Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

Sağolun kızlar teşekkür ederim.
Bat 3 Kasım dı 6 Kasım da yaptırdım testi yarın tekrar gidicem.
Sizin değerleriniz nasıldı?

cnm benim ki tüp bebek o yüzden benim değerim sana ne kadar yardımcı olur bilemiyorum. benim 10. gün değerim 110 çıktı 12. gün değerimde 265 cıktı cnm sonra bir daha istemediler kan testi ayın 15 inde kese muaynem var bakalım..

duruma göre öyle normal şartlarda bu günlerde adet olman gerekiyordu ancak ne mutlu sana ki olmadın iki hafta sonra da muhtemelen kalp atışlarını duyacaksın...

evet cnm normalde yarın adet tarihimdi..öyle bakınca evet 1 ay oluyor ama transfere bakında daha 16-17 günlük fln diyorsun nasıl hesaplanıyor bende tam kavrayamadım..

Sağolun kızlar teşekkür ederim.
Bat 3 Kasım dı 6 Kasım da yaptırdım testi yarın tekrar gidicem.
Sizin değerleriniz nasıldı?

ben geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim ve çok üzüldüm bu ayda erkenden test yaptırmayacam dedim fakat yinede dayanamadım evde yapılabilen gebelik testi aldım BAT 30 kasımdı bir gün önce yaptım silik çift çizgiyi gördüm ve daha sonra bekledim nihayet dün yani 6 kasımda doktora gittim kan testi yaptırdım 1968 çıktı ultrasonda keseyi gördük bu günde rutin kan ve idrar testi yaptırdım herşey normal yolun da dedi doktorum hagtaya salı günü tekrar gel dedi bakalım...

cnm benim ki tüp bebek o yüzden benim değerim sana ne kadar yardımcı olur bilemiyorum. benim 10. gün değerim 110 çıktı 12. gün değerimde 265 cıktı cnm sonra bir daha istemediler kan testi ayın 15 inde kese muaynem var bakalım..

evet cnm normalde yarın adet tarihimdi..öyle bakınca evet 1 ay oluyor ama transfere bakında daha 16-17 günlük fln diyorsun nasıl hesaplanıyor bende tam kavrayamadım..

Anladım canım yine de teşekkür ederim cevabın için..
Bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah :nazar:

son adet tarihinin ilk günü esas alınır hesaplama yapılırken...

ben geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim ve çok üzüldüm bu ayda erkenden test yaptırmayacam dedim fakat yinede dayanamadım evde yapılabilen gebelik testi aldım BAT 30 kasımdı bir gün önce yaptım silik çift çizgiyi gördüm ve daha sonra bekledim nihayet dün yani 6 kasımda doktora gittim kan testi yaptırdım 1968 çıktı ultrasonda keseyi gördük bu günde rutin kan ve idrar testi yaptırdım herşey normal yolun da dedi doktorum hagtaya salı günü tekrar gel dedi bakalım...

Geçmiş olsun önceki durum için ben de korkuyorum farklı ihtimallerden her ne kadar dile getirmek istemesem de..
Senin adına çok sevindim :nazar: darısı benim başıma

Geçmiş olsun önceki durum için ben de korkuyorum farklı ihtimallerden her ne kadar dile getirmek istemesem de..
Senin adına çok sevindim :nazar: darısı benim başıma

bence rahat ol ben marttan bu yana tedavi görüyordum klomen tedavisi sonra ara verdik ve geçen ay tekrar klomen kullanmıştım vede çatlatma iğnesi olmuştum çok da ümitliydim ancak BAT iki gün önce test yaptırdım 8.4 çıkmıştı doktorum buna göre gebelik pozitif ancak iki gün sonra tekrarlamamız gerek dedi iki gün aradan sonra 8.7 çıkmıştı ki bu sonucu doktorum pek beğenmedi zaten 5 gün gecikmeden sonrada adet oldum kimyasal gebelikmiş bu ayda bayram tam da yumurtlama zamanına geliyordu hiç bir tedavi görmedim hiç bişey yapmadım ümidimde yoktu zaten bayram telaşesi köye git geri gel kayınvalideler annemler bu ayda böyle geçer diyordum ki sadece bayram günü eşimle bayramlaşmıştım :) ve o bayramlaşma işe yaramış işte hamileyim haftaya da kalp atışlarını duyarım inşallah...

Anladım canım yine de teşekkür ederim cevabın için..
Bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah :nazar:

amin cnm benim inşallah..

son adet tarihinin ilk günü esas alınır hesaplama yapılırken...

o zaman 4 haftalık olması normal bakalım kese muaynesinde doktor söylüyor mu şu kadarlık olmuş hamilelik diye..kaç haftalık olduğu belli oluyor mu?

bende 36 yaşındayım ve iki oğlum var 3. bir bebeğimiz daha olsun derken nerdeyse marttan bu yana bekliyoruz bu arada klomen tedavisi ve çatlatma iğneside oldum hatta ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim bu defada boş boş ümitlenip hayali hüsrana uğramamak için doktora da gitmedim kontrol da olmadım tedavide görmedim zaten yumurtlama tarihi de tam bayram günlerine denk geliyordu bu ayda benden bişey olmaz derken SAT 2 EKİM - BAT 31 EKİM ve evde yaptığım gebelik testi diyor ki sen hamilesin yarın da doktoruma gideceğim bakalım hayırlısı olsun inşallah herkes için...

tebrikler canım bende senin gibiyim iki tane çocuğum var 3 .yü istiyoruz iki aydır klomen + ovitrella kullanıyorum geöen ay bişe olmadı bu ay bat 9 kasım bakalım beklemedeyim :KK17::KK17:Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versinn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bence rahat ol ben marttan bu yana tedavi görüyordum klomen tedavisi sonra ara verdik ve geçen ay tekrar klomen kullanmıştım vede çatlatma iğnesi olmuştum çok da ümitliydim ancak BAT iki gün önce test yaptırdım 8.4 çıkmıştı doktorum buna göre gebelik pozitif ancak iki gün sonra tekrarlamamız gerek dedi iki gün aradan sonra 8.7 çıkmıştı ki bu sonucu doktorum pek beğenmedi zaten 5 gün gecikmeden sonrada adet oldum kimyasal gebelikmiş bu ayda bayram tam da yumurtlama zamanına geliyordu hiç bir tedavi görmedim hiç bişey yapmadım ümidimde yoktu zaten bayram telaşesi köye git geri gel kayınvalideler annemler bu ayda böyle geçer diyordum ki sadece bayram günü eşimle bayramlaşmıştım :) ve o bayramlaşma işe yaramış işte hamileyim haftaya da kalp atışlarını duyarım inşallah...

Canım sana bişey sorucam. Belki bu topik yeri değil ama bilenlerde yardımcı olursa sevinirim:) Çatlatma iğnesinden sonra 2-3 gün içinde yumurta çatlıyorsa ve hamile kalmaya en uygun günler o günler ise neden dr.lar beklenen adet tarihine kadar gün aşırı ilişki öneriyor bilgin var mı?:KK28:

Canım sana bişey sorucam. Belki bu topik yeri değil ama bilenlerde yardımcı olursa sevinirim:) Çatlatma iğnesinden sonra 2-3 gün içinde yumurta çatlıyorsa ve hamile kalmaya en uygun günler o günler ise neden dr.lar beklenen adet tarihine kadar gün aşırı ilişki öneriyor bilgin var mı?:KK28:

cnm bu konuda ben sana yardımcı olmak isterim. yumurtalar gelişirken hepsi aynı anda büyümüyor bazıları çatlama kıvamında 18-20mm iken bazıları daha 13-14 mm olabiliyor bu nedenle gün aşırı ilişki öneriliyor..çünkü çatlamayan ve büyümeye devam eden yumurtalardan biride gec döllenme ile döllenebilir.. umarım açıklayıcı olmuşumdur. tedavi göre göre süreçleri ögrendik artık

kızlar bugün kan testi sonucum 12.05 çıktı dr şüpheli dedi haftaya yine gidecem.geçen hafta 1-2 damla kan gelmişti inş hamileyimdir dua edin benim için:)

İnşallah duyarsın canım...
Rahat olmaya çalışıyorum yarın değerim yükselirse daha çok rahatlıcam inşallah..
Ben de bu aydan pek ümitli değildim geçen ay daha çok belirti hissetmiştim.
Bu ay bayram falan olmaz diye düşünmüştüm. Ama rabbim nasip etti.
İnşallah değerim yükselir de sevincim yarım kalmaz.

Merhaba arkadaşlar bende 1 kasım günü net olarak öğrendim. ve Tam 5. ayımda hamile kaldım. 3 doktora gittim olmıycak sandım ama bu ay gerçekten kafamdan silmiştim ve ALLAHıma cok sukur tuttu. Adetime tam 6 gün vardı idrar testi yaptım evde 3 tane 3üde pozitif çıktı. Kan değerimde 1 kasımda 233 tü yarın tekrar gidicem doktora bakalım bebişimin kesesini göreyim. Hepiniz için duacıyım ALLAH kimseye aratmasınnnnn

cnm bu konuda ben sana yardımcı olmak isterim. yumurtalar gelişirken hepsi aynı anda büyümüyor bazıları çatlama kıvamında 18-20mm iken bazıları daha 13-14 mm olabiliyor bu nedenle gün aşırı ilişki öneriliyor..çünkü çatlamayan ve büyümeye devam eden yumurtalardan biride gec döllenme ile döllenebilir.. umarım açıklayıcı olmuşumdur. tedavi göre göre süreçleri ögrendik artık

teşekkür ederim canım.insan yaşadıkça öğreniyor işte. Benim tek yumurtam vardı zaten 21 mm olmuştu iğnemi oldum. yani maksımum 3 gün sonra bitti yumurtlamam. Başka da yumurtam olmadığına göre olduysa olmuştur, olmadıysa yapacak bişy yok bu saatten sonra :KK1: En azından çocuk olsun diye ilişkiye girme stresi kalktı ortadan:KK9::KK9:

Merhaba arkadaşlar bende 1 kasım günü net olarak öğrendim. ve Tam 5. ayımda hamile kaldım. 3 doktora gittim olmıycak sandım ama bu ay gerçekten kafamdan silmiştim ve ALLAHıma cok sukur tuttu. Adetime tam 6 gün vardı idrar testi yaptım evde 3 tane 3üde pozitif çıktı. Kan değerimde 1 kasımda 233 tü yarın tekrar gidicem doktora bakalım bebişimin kesesini göreyim. Hepiniz için duacıyım ALLAH kimseye aratmasınnnnn

rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım benim hayırlı ugurlu olsun.

teşekkür ederim canım.insan yaşadıkça öğreniyor işte. Benim tek yumurtam vardı zaten 21 mm olmuştu iğnemi oldum. yani maksımum 3 gün sonra bitti yumurtlamam. Başka da yumurtam olmadığına göre olduysa olmuştur, olmadıysa yapacak bişy yok bu saatten sonra :KK1: En azından çocuk olsun diye ilişkiye girme stresi kalktı ortadan:KK9::KK9:

inşallah hayırlı haberler alıcaksın canım benim..rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürür inşallah...

ben 17 ekimde öğrendim ekim hamişiyima ma sizleride tebrik etmek istedim bende c.tesi inşalah kalp atışını duymaya gidicem kızlar hepimizin gözü aydın olsuuun:KK49:

merhaba cici ve şeker annişler..bende bebişimi 31 ekimde idrarda 1 kasım kanda gördüm inşaallah sağlıcakla kavuşmayı bekliyorum..yarın inşaallah keseyi görücem doktor görürüz dedi bakalım..pazartesi 686 beta..cumaya kadar baya yükseliyo bakalım bebişim bekletmez umarım beni..
dinleniyorum ağır şeyleri kociş kaldırıyoo:KK1: 4 gündür elektrik süpürgesiyle evi süpürmesini bekliyorum daha tık yok:KK53:
bana kıyamıyo ben yaparım diyoo bakalım yapacak inanıyorumda ne zaman onda emin değilim:KK52::KK52:
bende yavaş yavaş hareket ediyorum sabahları kpss dershanem var 3 gün sonra yemek bide mutfakla ilgileniyorum başka şeylerle yormuyoum kendimi..
bebeğim sağ kasığımda arada batıp sancılanıp ben burdayım diyor..
1 haftadır yediğim cevizin bademin fındığın pekmezin haddi yok( ömrüme oranladığımızda tabi)
ve nefret te etsem sütümü içiyorum
böyle işteee

X