Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

amin canım inş. senin ikiz mi yoksaa?

cnm ikiz olabilir demişti arkadaşlar ama daha kese muayenesine gitmediğimiz için bilmiyorum cnm ikiz olup olmadığı 7 haftalıkken fln belli oluyormuş zaten araştırmalarıma göre öyle okudum :) tek olsun ikiz olsun bizim olsun :)

kızlar adetimden 2 gün önce yani 6 kasımda beta hcg yaptırmıştım 110 çıkmıştı,bugün tam adet günümde 480 çıktı. 2 günde çok fazla artmış sanki yaa neden acaba? :KK53:
Bide idrar yolu enfeksiyonu da olmuşum pfff:KK50:

canım genelde cogul gebeliklerde daha fazla artıyormuş ama tabiy ki bilemeyiz.inşallah ikizdir.:)

bende iki gün önce hamiş olduğumu öğrendim sat 10 ekim bhcg 188,5 :emir_bebek::nazar::nazar:

canım hayırlı ugurlu olsun rabbim sağ salim sağlıklı sıhhatli kucagına almayı da nasip etsin inşallah.

kızlarr gebe olduğunu bilmeden ilaç kullanan var mı aranızda?

canım ben bir doktordan ilk 1.5-2 aya kadar kullanılan ilaçların bebeğe zarar vermediğini duymuştum ama tam bilmiyorum..ne ilacı kullandın sen cnm?

merhabalar ben de Kasım ayında öğrendim hamile olduğumu 4 Kasımda betahcg değerim 631 6 Kasımda 1379 çıktı herkese hayırlı olsun inş. sağlıkla kucağımıza alırız

hayırlı ugurlu olsun canım.rabbim sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayıda nasip etsin inşallah hepimizin.

Ayy kizlar benimde bat 26 kasim insallah olmazda hamis kalirim ya prolaktin vardi bende ilac kullandim dustu bakalim insallah bu ay hamile.kalmayi bekliyorum..

canım içini ferah tut inşallah hamilesindir

valla banada herkes öle diyor cnm ama bilemiyorum 1 olsun 2 olsun bizim olsun :))amin cnm benim rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..evet cnm hemen hemen aynı zamanlara denk geliyor bizim kuzucum :)) evet sıcak olucak ama napalım yaradan böyle emretti herseye katlanıcaz artık :))
sen ne iğnesi oluyorsun cnm?

bende hem kalcadan hem göbekten oluyorum tüp bebek olduğu için

benim klomen ve çatlama iğnesiyle hamile kaldım progestan 200mg prolin gibi bişi bakmadım şimdi iğne oluyorum 5 günde bir yağlı bir solüsyon bide dr kendi hazırladığı bir karışımı yapıyor 20 günde bir ne olduğunu bende bilmiyorum eşim dalga geçiyo steril su diye söylemiyor ne olduğunu bende biraz gıcıkoluyom ama şimdilik el mecbur :))) katlanıyoruzzz bide coraspirin kullanıyorumm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar merhaba ben de 5 kasımda öğrendim hamile olduğumu.6 kasım daki hcg sonucum 385 iki gün sonra yani bugün 836
sizce normal mi bu 2 katından daha fazla

maşallah maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar: çok güzel ne kadar çok olursa o kadar iyi korkma iyi tutunur düşük tehlikesi olmazzz:))))):nazar:

merhaba canım kası ağrım vardı önceki aylarda bu kadar olmuyordu, göğüslerde şişlik vardı, meğer prolaktin yüksekmiş ondan, adet gecikmesi olmadan sakın ümitlenmeyin hepsi booşş

hiç ümitsizliğe kapılma benim ilk kızım da da prolaktinim yüksekti 3 ay adat görmemiştim doktor dostinex verdi adet görmedim hala bekliyordum dostinex kullanınca prolaktinim düşmüş o arada yumurtlamışım ve hamile kalmışım sonra dan öğrendim yani 3 ay hiç adat görmeden ilacın etkisiyle hamile kalmışım nasip allahım ol derse olur seninde olacak inşallahhhh:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

kızlar adetimden 2 gün önce yani 6 kasımda beta hcg yaptırmıştım 110 çıkmıştı,bugün tam adet günümde 480 çıktı. 2 günde çok fazla artmış sanki yaa neden acaba? :KK53:
Bide idrar yolu enfeksiyonu da olmuşum pfff:KK50:

ikizmi acaba benim 1 gün geçmişti adetim 204 tü senin bu değerin 2 katı nerdeyse:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

aynı yazıda birden fazla alıntıyı nasıl yapıyoruz ben bir türlü yapamadımmm yaaaaaa:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:

benim klomen ve çatlama iğnesiyle hamile kaldım progestan 200mg prolin gibi bişi bakmadım şimdi iğne oluyorum 5 günde bir yağlı bir solüsyon bide dr kendi hazırladığı bir karışımı yapıyor 20 günde bir ne olduğunu bende bilmiyorum eşim dalga geçiyo steril su diye söylemiyor ne olduğunu bende biraz gıcıkoluyom ama şimdilik el mecbur :))) katlanıyoruzzz bide coraspirin kullanıyorumm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

anladım cnm benim bende tüp bebek ile hamile kaldım bende hem ilaç kullanıyorum hemde hem kalçadan hem göbekten iğne bebişlerimiz için herşeye katlanıcaz artık napalım :)

anladım cnm benim bende tüp bebek ile hamile kaldım bende hem ilaç kullanıyorum hemde hem kalçadan hem göbekten iğne bebişlerimiz için herşeye katlanıcaz artık napalım :)

öyle ben 6 ay rahat edemem düşük tehlikesi varya kızımdada öyle olmuştum çok kasıyorum kendimi korkuyorum kıyamıyorum düşecek diye ama aslında zor oluyo benim gebeliklerim şimdiden ayakta biraz fazla kalıyım sanki bir taş varda ağırlık yapıyo aşağıya doğru karnım ağrıyo zorlanıyorum ......seninde öyle oluyomu adet sancısı gibi kasılmaya başlıyo karnımmm tırsıyorummm:KK43:((

maşallah maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar: çok güzel ne kadar çok olursa o kadar iyi korkma iyi tutunur düşük tehlikesi olmazzz:))))):nazar:

Ay inş öyledir ya ilk gebeliğimde kalp atışları olmadığı için 9haftalıkken kürtaj olmak zorunda kalmıştım:KK43:
Bunda da çok tedirginim. Allah aynı şeyleri bi daha yaşatmasın.

ne kullandın canımmm

Cipro kullanmıştım son regl tarihimden bir kaç gün sonra yumurtlama tarihimde diyebilirim. Bir de gebeliğimi öğrenmeden bi kaç gün önce aferin kullandım 2 gün üç öğün :KK43: bir şey olmaz inşallah.

Cipro kullanmıştım son regl tarihimden bir kaç gün sonra yumurtlama tarihimde diyebilirim. Bir de gebeliğimi öğrenmeden bi kaç gün önce aferin kullandım 2 gün üç öğün :KK43: bir şey olmaz inşallah.

bir şey olmaz için rahat etsinnn ciproyu çok erken kullanmışssın zaten ama sanırım b gurubu ilaç prospektüsündeki hamilelik gurubuna bak b. c gebelikte çok etkisi olmayan ilaçlar birde çok kullanmamışsın :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

demek b ve c diye grupları var . Araştırayım o zaman.Bunu öğrenmem çok iyi oldu teşekkür ederim :) Umarım dediğiniz gibi olur :109:

:KK16:cevap için teşekkürler

canım içini ferah tut inşallah hamilesindir[/QUOTE]

Insallah canim ya daha 2-3 hafta var adetime ama bekliyoruz iste tam suan yumurtlama donemindeyim umarim olur.. birde bisey sorucam benim adet periyodum 35 gun yani 28 falan deil bu bi engel deil dimi cok duzenlidir adetim bir gun bile sasmaz ama acabalar kaliyo aklimda engelmidir hamilelige diye...

hiç ümitsizliğe kapılma benim ilk kızım da da prolaktinim yüksekti 3 ay adat görmemiştim doktor dostinex verdi adet görmedim hala bekliyordum dostinex kullanınca prolaktinim düşmüş o arada yumurtlamışım ve hamile kalmışım sonra dan öğrendim yani 3 ay hiç adat görmeden ilacın etkisiyle hamile kalmışım nasip allahım ol derse olur seninde olacak inşallahhhh:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

teşekkür ederim hayatcım, bişey daha sorabilirmiyim, doktor sadece hormon testine bakıp bana 2antibiyotik ve vajinal enfeksiyon tableti ve parlodel verdi (prolaktini düşürmek için dostinex vermedi parlodel verdi)
ultrasona bakmadı, alttan bakmadı acaba antibiyotikleri neden verdi, küçükken idrar yollarımda enfeksiyon vardı demiştim ondan mı acaba yoksa prolaktinle alakalı bi durum mu anlamadım,
sen hemen mi hamile kaldın peki???

teşekkür ederim hayatcım, bişey daha sorabilirmiyim, doktor sadece hormon testine bakıp bana 2antibiyotik ve vajinal enfeksiyon tableti ve parlodel verdi (prolaktini düşürmek için dostinex vermedi parlodel verdi)
ultrasona bakmadı, alttan bakmadı acaba antibiyotikleri neden verdi, küçükken idrar yollarımda enfeksiyon vardı demiştim ondan mı acaba yoksa prolaktinle alakalı bi durum mu anlamadım,
sen hemen mi hamile kaldın peki???

yok prolaktinle alakalı değil antibiyotik enfeksiyondan fialn şüpelenmiştir akıntım var filan dediysen belki ben dostinex kullandım içinde 8 tane ver ve haftada 2 gün kullanıyorsu ve hatta bende hipofizde küçük bir kitle var bir çok kadında oluyormuş iyi huylu yani ben dostinex 2 kutu kullandım bu iki kutuyu kullanırken hiç adet görmedim biliyosun prolaktin adet olmamızı engelliyor ve yumurtlatmıyor ancak ilaç kullanırken prolaktinim düşmüş ve yumurtlamışım ve hamile kalmışım hatta 2. kutu betmeden hamile kaldığımı öğrendim ve ilacı yarım bırakmıştımmm inşallah seninde böyle olur bu ara da prolaktin değerin nedir

yok prolaktinle alakalı değil antibiyotik enfeksiyondan fialn şüpelenmiştir akıntım var filan dediysen belki ben dostinex kullandım içinde 8 tane ver ve haftada 2 gün kullanıyorsu ve hatta bende hipofizde küçük bir kitle var bir çok kadında oluyormuş iyi huylu yani ben dostinex 2 kutu kullandım bu iki kutuyu kullanırken hiç adet görmedim biliyosun prolaktin adet olmamızı engelliyor ve yumurtlatmıyor ancak ilaç kullanırken prolaktinim düşmüş ve yumurtlamışım ve hamile kalmışım hatta 2. kutu betmeden hamile kaldığımı öğrendim ve ilacı yarım bırakmıştımmm inşallah seninde böyle olur bu ara da prolaktin değerin nedir

hay allah, ben adet görüyorum ama, hep erken adet olurdum ben, 25- 26 günde yani, ilk defa bu ay 32 günde oldum, korunmayı bırakmadan önce adetim düzenliydi 28günde bir olurdum..
küçükken idrar yollarımda enfeksiyon vardı dedim, onun dışında akıntım çok yok dedim, sadece kan değerime baktı ve antibiyotik verdi eve gelince farkettim sebebini anlamadım ama...
prolaktin değerim 31,92 yani okadar yüksek değil, ama yumurtlamayı engelliyomuş,
ben 4 aydır korunmuyorum ve hamilelikten önce gittim doktora herşeyim normal çıktı gebe kalabilrsin dedi doktor, hiç aklıma hormonum yüksek çıkacağı gelmezdi, kist falan oldu heraldeki ondan hamile kalamıyorum dedim kendi kendime...
çok moralim bozuldu, inşallah çok gecikmez hamile kalırım, çook istiyorum bi bebişim olsunn

X