Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

ahh cnm ya bende aynı senin gibiyim bugün tuzlu ayranlarla ayakta duruyorum onlarda gaz yapıyor..inşallah hayırlısıyla atlatıcaz ilk 3 ayı sonrası daha rahat gecicek..yani öyle olmasını umuyorum..çalışıyor musun canım evde misin?

Ben çalışıyorum.. Sürekli tuzlu ayran içiyorum, tuzlu şeyler yiyorum. Bugün biraz daha iyiyim.Şunu farkettim her ilerleyen haftada bir iki gün fena oluyorum sonraki 5 günde biraz daha iyi oluyorum.Haftalara göre hormonlar yükseliyor herhalde ondan. Dört gözle 16 haftalık halimi bekliyorum.
Siz çalışıyor musunuz? Çalışmak bir taraftan iyi bir taraftan çok zor.:KK49:

heyyyy milleeeetttttt ben napıcam ikizmişşş benimki az önce öğrendim kalp atışlarını dinletti Allahımmm ben nası doğuracam hadi doğurdum nası büyüteceğim şoktayımmmm napıcam bennnnnn ayyyu çok kötütüyüm ben kızımı zor doğurmuştum geri zekalı dr hiç söylemedi ikiz diye ben hep tek olduğunu düşünmüştümmm allahım sağlıklı sıhhatli doğsunlar ağlasammı gülsemmi hiç bilemedimmm

aaaaaa çok şaşırdım.Hayırlı olsun. Allah yardımcın olsun.Gerçekten çok ilginç.Hadi hayırlısı bakalım...:KK49:

Ben çalışıyorum.. Sürekli tuzlu ayran içiyorum, tuzlu şeyler yiyorum. Bugün biraz daha iyiyim.Şunu farkettim her ilerleyen haftada bir iki gün fena oluyorum sonraki 5 günde biraz daha iyi oluyorum.Haftalara göre hormonlar yükseliyor herhalde ondan. Dört gözle 16 haftalık halimi bekliyorum.

bende aynıyım canım ama dediğin gibi her gecen gün sanki biraz daha iyiye gidiyor gibi mesela ben sanki bugün biraz daha hafif geciyorum..yine var mide bulantım ama ilk zamanlardaki gibi değil inşallah cabucak gecer bu zamanlar..evet cnm çalışıyorum bende..malesef zor oluyor benim için..mesela arada öyle bir uykum geliyo rki ah şimdi evde olsam diyorum..sonra bebiş cicilerine bakıyorum iyiki çalışıyorum diyorum :))maddi yönden rahat olsam ama heralde çalışmazdım..

iyi akşamlar kızlar, bugun nihayet gittim doktora. gördük bebişimizi:nazar::nazar::nazar::nazar: Allaha şükür. kalp sesi azıcık geliyodu, doktorum 2 hafta sonra tekrar gel daha net duyalım dedi.kızımda eşimde heyecanla ekrana baktık ama pek bişey anlamadık. sorun yok gidişat güzelmiş ama kasık ağrılarım var deyince 5 tane proluton iğne verdi haftada bir kullanılmak üzere. yalnız okuduğum kadarıyla kimse buantılar için ilaç kullanmıyor, benim dr verdi ama kullanıp kullanmamakta kararsızım.

ilk haftalarda mide bulantım çoktu. Benim doktorumda bulantı ilaçları verdi.İlaç etki etmezse gel serum takalım dedi.Ama az az yemeye çalıştım. midemi hiç boş bırakmamaya çalıştım. Elimde leğenle geziyordum.Sonraki hafta azaldı bulantılarım bu arada hiç hap yutmadım bu ilk aylarda almamak en iyisi diye düşünüyorum.Ama çok fenaysan aç kalmamak adına bir hap dene bence...Allah yardımcımız olsun hepimizin..

ilk haftalarda mide bulantım çoktu. Benim doktorumda bulantı ilaçları verdi.İlaç etki etmezse gel serum takalım dedi.Ama az az yemeye çalıştım. midemi hiç boş bırakmamaya çalıştım. Elimde leğenle geziyordum.Sonraki hafta azaldı bulantılarım bu arada hiç hap yutmadım bu ilk aylarda almamak en iyisi diye düşünüyorum.Ama çok fenaysan aç kalmamak adına bir hap dene bence...Allah yardımcımız olsun hepimizin..

günlerimiz hemen hemen aynı sizlere fakat benim hiç bulantım tiksinmem vs olmadı halan daha yok sanırım başlamıcak doktor 6 7 haftalarda tavan yapar demişti bende hiç olmadı sadece uyku ve yorgunluk sorunumuz var bizim sabah 8 akşam 5 çalışıyorum 5,3 6 gibi evde oluyorum yemek yer yemez uyuya kalıyorum gün içinde iş yerinde aynı şekilde ah bi yatsam uyusamla geçiyor günüm çok şükür Rabbime bize bu mutluluğu tattırdı ya çalışmak zor olsada daha dinç geçer hamileliğimiz evde olsak sürekli yatarız gibi geliyor bana böle en azından rutin spor yapmış oluyoruz Allah tan ki işim ağır değil tüm günüm masa başında sizlerin bebeişleri nasıl en son ne zaman gittiniz doktora

Ben dün kan testiyle netleştirdim hamileliğimi, 145,74 çıktı değerim. Ama hala endişeliyim, herhangi bir belirti hissetmiyorum. Yarın tekrarlayacağım testimi, inşallah yükselmiştir...

benimkide tam tersi çıkıyor arkadaşlar oda ayrı bir sıkıntı :44:

taşakkürler haklısın bende çok merak ediyorum ama ben geçen sefer çok üzülüp stres yaptım bebişimi etkiledi diye düşünüyorum. şimdi iyi düşünüyorum biraz daha bebişimin büyümesini beklicem.

Hem iyi düşünüyorum hep stres yapıyorum :KK52: Aslında kendimi çok iyi hissediyorum. İnanılmaz huzurluyum. Artık yalnız değilim. Hep benimle olan biri var. O kadar güzel ki.

Ben dün kan testiyle netleştirdim hamileliğimi, 145,74 çıktı değerim. Ama hala endişeliyim, herhangi bir belirti hissetmiyorum. Yarın tekrarlayacağım testimi, inşallah yükselmiştir...

Hayırlı olsun inş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder herkezde belirti olucak diye birşey yok canım korkma hiç biz 8 haftaya girdik hala bir belirtimiz yok sadeve göğüsler feci feci feci büyüdü ve acayip bir acı var ve uyku sorunumuz o kadar kafana takma bu günleri herşey yolundadır.

ikimizin aynı günleri benim de pek belirti yok sadece koltuk altımda hafif ağrı bi de göğsümde biraz şişlik var o kadar. ben de henüz kontrole gitmedim 9 aralıkta gidicem iyice belli olsun kese bebiş, eylülde düşüğüm olmuştu erken gitmiştim öğrenir öğrenmez sonra bir hafta boyunca iki günde bir gitmek zorunda kaldım kese görünmedi sonra göründü testler falan sonrası 6 haftalık düşük.

üçümüzünde günler aynı :)

Hayırlı olsun inş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder herkezde belirti olucak diye birşey yok canım korkma hiç biz 8 haftaya girdik hala bir belirtimiz yok sadeve göğüsler feci feci feci büyüdü ve acayip bir acı var ve uyku sorunumuz o kadar kafana takma bu günleri herşey yolundadır.

Arada bir kasıklarıma giren sancıyla hissettiriyor minik bebişim kendini bana, inşallah sıkıca tutunur :) Benim de döllenme gününden beri meme uçlarım acıyor dokununca. Bir de dediğim gibi ara ara giren sancılar. O kadar. Sanırım daha çok erken, önümüzdeki haftadan sonra daha da belli edebilir...

günlerimiz hemen hemen aynı sizlere fakat benim hiç bulantım tiksinmem vs olmadı halan daha yok sanırım başlamıcak doktor 6 7 haftalarda tavan yapar demişti bende hiç olmadı sadece uyku ve yorgunluk sorunumuz var bizim sabah 8 akşam 5 çalışıyorum 5,3 6 gibi evde oluyorum yemek yer yemez uyuya kalıyorum gün içinde iş yerinde aynı şekilde ah bi yatsam uyusamla geçiyor günüm çok şükür Rabbime bize bu mutluluğu tattırdı ya çalışmak zor olsada daha dinç geçer hamileliğimiz evde olsak sürekli yatarız gibi geliyor bana böle en azından rutin spor yapmış oluyoruz Allah tan ki işim ağır değil tüm günüm masa başında sizlerin bebeişleri nasıl en son ne zaman gittiniz doktora

Ben 5 haftalıkken gitmiştim çünkü benimde bebeğim 20 aydan sonra oldu. İkinci gidişim 7.haftanın başıydı ufak bir lekelenme geçirince (ilişkiye girmiştik)korkudan bir kez daha kontrole gittim.Bundan sonraki kontrolüm 11. haftada ikili test için olacak inşallah.
İşyerinde uyukluyorum hiç halim yok dökülüyorum resmen inşallah geçecek.Bu arada benim inşallah ikinci çocuğum olacak.İlki baya büyüdü cesaretim yoktu tam 13 yıl bekledim.Sizler öyle yapmayın sakın...:KK49:

hayırlı olsun canım şimdiden :) bence hemen yarın gitme , dayanabilirsen 3 gün sonra git ki ne kadar hızla yükseldiğini gör. benim ilk ölçümüm adetten 4 gün sonra 107 , adetten 8 gün sonra da 432 ydi. 72 saatte 2 ye katlaması lazımmış, onu kontrol etmiş olursun

bende aynıyım canım ama dediğin gibi her gecen gün sanki biraz daha iyiye gidiyor gibi mesela ben sanki bugün biraz daha hafif geciyorum..yine var mide bulantım ama ilk zamanlardaki gibi değil inşallah cabucak gecer bu zamanlar..evet cnm çalışıyorum bende..malesef zor oluyor benim için..mesela arada öyle bir uykum geliyo rki ah şimdi evde olsam diyorum..sonra bebiş cicilerine bakıyorum iyiki çalışıyorum diyorum :))maddi yönden rahat olsam ama heralde çalışmazdım..

Kesinlikle maddi zorluk olmasa bende şu birkaç ayımı evde geçirmeyi isterdim.Ücretsiz izin alırdım ilk 4 ay ama olmuyor işte.Allah sağlık versinde çalışalım inşallah.Herşey iyi olacak...:KK49:

hayırlı olsun canım şimdiden :) bence hemen yarın gitme , dayanabilirsen 3 gün sonra git ki ne kadar hızla yükseldiğini gör. benim ilk ölçümüm adetten 4 gün sonra 107 , adetten 8 gün sonra da 432 ydi. 72 saatte 2 ye katlaması lazımmış, onu kontrol etmiş olursun

Doktorum 2 gün sonra tekrarla dedi dün ama 2 gün sonra demek 3.gün mü demek oluyor yoksa 2.gün mü onu çözemedim :))

Haftaya çarşamba bir daha baktırıcam, çünkü perşembe eşimin doğumgünü, ona büyük bir sürpriz yapmayı planlıyorum :)

arkadaşlar ben ankara dayım ama hale hangi hastaneye gideceğime karar veremedim başka ankara da olan var mı aramızda

X