Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

Kızlar doktora gittik bugün ilk defa gittik kötü bir şey duyarsam diye ödüm kopuyordu ama çok şükür her şey yolunda 6+4teyim kalp atışlarını da duyduk Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah. Mide bulantılarım bile daha katlanılabilir bugün:) Sadece folik asit verdi alamadım bugün kullanan var mı yan etkileri oluyor mu?

yok canım ben gebeliğimden önce başladım içmaya yan etkisi yok bana olmadı yani öyle söyleyim

Kızlarrr kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Tansiyonum düşük. 8'e 4...Ben sersem gibiyim.Çok yorgunum, bitkinim, moralim bozuk...Şu ilk 3 ay hemen geçsin herşey yoluna girsin istiyorum inşallah...Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kendinize iyi bakın...
Bu arada forumdaki herşeyi okuyorum.Cevap yazmak istiyorum inanın halim yok..

Canım ilk öğrendiğim gece benim de kasık ağrımdan dolayı tansiyonum düştü, gece tuvalette bayılmışım eşim de uyanmamış, artık ne kadar baygın kaldım bilmiyorum, sonra yere kapaklanmış olarak uyandım. tansiyonunuza dikkat edin çok, Allah korusun ters bir yerde bayılıverirseniz bebişinize bişey olur. Benim tuvalet dar olduğu için çok sert düşememiş yere vücudum, sadece dudağım patlamıştı..
Çok dikkat edin tuzlu kraker taşıyın yanınızda..

heyyyy milleeeetttttt ben napıcam ikizmişşş benimki az önce öğrendim kalp atışlarını dinletti Allahımmm ben nası doğuracam hadi doğurdum nası büyüteceğim şoktayımmmm napıcam bennnnnn ayyyu çok kötütüyüm ben kızımı zor doğurmuştum geri zekalı dr hiç söylemedi ikiz diye ben hep tek olduğunu düşünmüştümmm allahım sağlıklı sıhhatli doğsunlar ağlasammı gülsemmi hiç bilemedimmm

Yaaaaa kendi evladım gibi sevindim:KK8::KK8::KK8::KK8:
Çok tebrik ederim tatlımmmm:)))
İkizler çiftlendi desene, karakedi de vardı ikizi olan:)
Rabbim sağlık versin hepimizin bebişine:KK34::KK34::KK34::KK34:

Bende göğüs acımasından başka pek bişey yok. Aa gaz var çok ya. Karnımı ağrıtıyor:KK53: keseyi gördün mü? Ben cumts gidicem inş görürüm çok heyecanlıyım:KK52:

Ben de gazdan korkuma yemek yemiyorum ya...
1 tabaktan fazla bişey yiyeyim, hemen gaz yapıyo.. bütün gece çek Allah çek..

kızlar adet sancısı gibi sancısı olan varmı ve bu normalmi?ödüm patlıyor adet olacağım diye :KK70:

Canım sancı oluyo ilk zamanlar, ben de çok çektim çok korktum adet olcam diye ama çok şükür sancılar geçti..
Dönemlik sanırım canım o ağrılar...

heyyyy milleeeetttttt ben napıcam ikizmişşş benimki az önce öğrendim kalp atışlarını dinletti Allahımmm ben nası doğuracam hadi doğurdum nası büyüteceğim şoktayımmmm napıcam bennnnnn ayyyu çok kötütüyüm ben kızımı zor doğurmuştum geri zekalı dr hiç söylemedi ikiz diye ben hep tek olduğunu düşünmüştümmm allahım sağlıklı sıhhatli doğsunlar ağlasammı gülsemmi hiç bilemedimmm

ay ay ayyyy nasıl mutlu oldum bugün kötü birgün geçirdim sonunda yüzümü gülümsetecek bi haber aldım ay ne güzel yaa ikizz çifte evlat:)) kıs bu ay senin kaç olgunlaşmış yumurtan vardı?:)
öylemi diyosun valla ben napıcam bilemedimm aman çok zormuşşş manyak oldum 1 saat içinde kalpleri atıyodu birninki daha yavaş duyuluyordu dr pozisyonundan dolayı dedi şok şok yaniii anlatamıyorum yaşadıklarımı hissettiklerimiii kıyamam allahım sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallahhh

ne zoru ya ne güzel işte bu sevincin tadını çıkarsana artık kalabalık bir aile oluyosunuz maşallah allahım kucağına nasip etsin :emir_bebek:
iyi akşamlar kızlar, bugun nihayet gittim doktora. gördük bebişimizi:nazar::nazar::nazar::nazar: Allaha şükür. kalp sesi azıcık geliyodu, doktorum 2 hafta sonra tekrar gel daha net duyalım dedi.kızımda eşimde heyecanla ekrana baktık ama pek bişey anlamadık. sorun yok gidişat güzelmiş ama kasık ağrılarım var deyince 5 tane proluton iğne verdi haftada bir kullanılmak üzere. yalnız okuduğum kadarıyla kimse buantılar için ilaç kullanmıyor, benim dr verdi ama kullanıp kullanmamakta kararsızım.
canım bugün bereketli günmüş sizlerin adına çok mutlu ooldum nasıl güzel onu duymak demi?çok şükür ya hadi gözün aydın :nazar::nazar:

merhaba kızlar bende 4 gün önce öğrendim adet olacağım günde gebeliğimi o zaman hcg 667 idi bgün dr kontrolune gittim kese 8mm kanda hcg 2657 normalmi dr kanama olursa gel dedi her ihtimale karsın bilgilendirmek amaçlı mı dedi yoksa şüphe mi etti:18::18::18:

ilk gebeliğim tecrübesizliğime verin gari:KK1: şimdiden teşekkür ederim...

bende göğüslerde şişlik dışında da birşey yok bu arada:nazar::nazar::nazar:

olması mı gerekti ki acaba?:18::18::18:

ayh çok sordum kusura bakmayın :KK17::KK17:

canım merak etme bence değerlerin çok güzel.işte...benim arkadaşım da bu ay öğrendi ona da doktoru kanan var mı diye sormuş...ama çok şükür ki bişeyciği yok..:KK49::KK49::KK49:.bu arada bu hormon herkezin bünyesini farklı etkiliyor canım....ben ilk hamileliğimde öğrendikten sonra başladı belirtiler...çok kötüydüm...2. sinde hiçbirşey yoktu ...ama şimdi ise daha fena olucak gibi geliyor ilk 3 ay...fakat ben artık miğdem bulanmayınca şüpheleniyorum...bebeklerimiz sağlıklı olsun da varsın bulansın diyorum...ama dediğim gibi 2. sinde ise hiç belirtim olmadı...hiç belirti yaşamadan sadece krnı şişip doğum yapanlar var....:)bu arada pozitif düşün diye sen söylüyordun bana...hatırlatiyim dedim...:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:...

benim günüme göre 7+2 gibi oda 7 haftalık dedi 10mm ikiside sanırım yanlış hatırlamıyorsam ama kalp atımları çok netti birininki daha az duyuldu pozisyonundan dedi bakalım şok oldumm yaaa ben hiç beklemiyodum geçen hafta cuma dr gittim salak dr hiç söylemedi ikiz diye bende sormadım yani allah için ama ben hep tektir diye düşünmüştüm ayyy valla şoktayımmm allahım tamamına erdirsin sağ salim canım hepimizinkini inşallah

canım zaten 7. haftada belli oluyormuş ikizler benim tüp bebek oldugu için biraz erken ögrendim :))) biraz daha büyümüş kondukları için :)) zor olucak biraz ama bence hersey güzel olucak rabbim ikisinide bizlere bağışlasın sağ salim inşallah

MErhaba kızlar, bizim randevumuz pazar günü vakit geçmiyor adeta.. hepinize güzel günler diliyorum inşallah hep güzel habeerler ile bir arada oluruz :)

heyyyy milleeeetttttt ben napıcam ikizmişşş benimki az önce öğrendim kalp atışlarını dinletti allahımmm ben nası doğuracam hadi doğurdum nası büyüteceğim şoktayımmmm napıcam bennnnnn ayyyu çok kötütüyüm ben kızımı zor doğurmuştum geri zekalı dr hiç söylemedi ikiz diye ben hep tek olduğunu düşünmüştümmm allahım sağlıklı sıhhatli doğsunlar ağlasammı gülsemmi hiç bilemedimmm

sağlıklı olsunlar da bir şekilde doğup büyürler

Bende göğüs acımasından başka pek bişey yok. Aa gaz var çok ya. Karnımı ağrıtıyor:KK53: keseyi gördün mü? Ben cumts gidicem inş görürüm çok heyecanlıyım:KK52:

ikimizin aynı günleri benim de pek belirti yok sadece koltuk altımda hafif ağrı bi de göğsümde biraz şişlik var o kadar. ben de henüz kontrole gitmedim 9 aralıkta gidicem iyice belli olsun kese bebiş, eylülde düşüğüm olmuştu erken gitmiştim öğrenir öğrenmez sonra bir hafta boyunca iki günde bir gitmek zorunda kaldım kese görünmedi sonra göründü testler falan sonrası 6 haftalık düşük.

arkadaşlar merhaba bende 8 kasımda öğrendim hamile olduğumu Rabbim e şükürler olsun ki 2 yıldır istiyorduk eşimde de bende de her hangi bir sorun çıkmıyordu artık tüp bebeğe karar vermiştik ki doktora gittiğim ayda hamile kaldım çok şükür çok başka çok çok çok farklı birşey bu duygu. bizi de aranıza alın kızlar bende sizlerle paylaşmak istiyorum yaşadıklarımı yeni yeni tecrübelerimi
adetin geçtiği 3. günde öğrendik biz beta değeriyle 5. hafta dolduğu gün dr çağırdı o gün keseyi gördük 6+2 de kalp atışlarımızı dinledik çok şükür ki büyük bir yüktü üzerimizde şimdi 7+1 olduk 9+1 de tekrar randevumuz var hareketlerini görücez dedi dr ve kalp atışlarına bakıcaz tekrar düzenlimi herşey yolundamı diye sizler nasılsınız kızlar sizlerde neler var

ikimizin aynı günleri benim de pek belirti yok sadece koltuk altımda hafif ağrı bi de göğsümde biraz şişlik var o kadar. ben de henüz kontrole gitmedim 9 aralıkta gidicem iyice belli olsun kese bebiş, eylülde düşüğüm olmuştu erken gitmiştim öğrenir öğrenmez sonra bir hafta boyunca iki günde bir gitmek zorunda kaldım kese görünmedi sonra göründü testler falan sonrası 6 haftalık düşük.

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah bir daha yaşatmasın. Aslında ben de geç gitmeyi düşünüyordum ama duramıyorum çok merak ediyorum. İster istemez endişeleniyor insan. Beni bıraksan her gün kan testi yaptırırım.:KK53:Cumartesi gidicem doktora bakalım.

MErhaba kızlar, bizim randevumuz pazar günü vakit geçmiyor adeta.. hepinize güzel günler diliyorum inşallah hep güzel habeerler ile bir arada oluruz :)

canım pazar günü randevunuz ne için kalp atışlarını mı dinliceksiniz merak ettim günlerimiz yakın birbirine

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah bir daha yaşatmasın. Aslında ben de geç gitmeyi düşünüyordum ama duramıyorum çok merak ediyorum. İster istemez endişeleniyor insan. Beni bıraksan her gün kan testi yaptırırım.:KK53:Cumartesi gidicem doktora bakalım.

taşakkürler haklısın bende çok merak ediyorum ama ben geçen sefer çok üzülüp stres yaptım bebişimi etkiledi diye düşünüyorum. şimdi iyi düşünüyorum biraz daha bebişimin büyümesini beklicem.

X