- 4 Nisan 2013
- 110
- 3
Bende göğüs acımasından başka pek bişey yok. Aa gaz var çok ya. Karnımı ağrıtıyor keseyi gördün mü? Ben cumts gidicem inş görürüm çok heyecanlıyım
hadi bakalım hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende göğüs acımasından başka pek bişey yok. Aa gaz var çok ya. Karnımı ağrıtıyor keseyi gördün mü? Ben cumts gidicem inş görürüm çok heyecanlıyım
adet sancısı gibi sürekli karnım ağrıyor ve gögüslerim ağrıyor ..keseyi henüz göremedik daha çok küçük dedi doktorum beta hcg bugün tekrar baktık 120..
Kızlar doktora gittik bugün ilk defa gittik kötü bir şey duyarsam diye ödüm kopuyordu ama çok şükür her şey yolunda 6+4teyim kalp atışlarını da duyduk Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah. Mide bulantılarım bile daha katlanılabilir bugün:) Sadece folik asit verdi alamadım bugün kullanan var mı yan etkileri oluyor mu?
Kızlarrr kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Tansiyonum düşük. 8'e 4...Ben sersem gibiyim.Çok yorgunum, bitkinim, moralim bozuk...Şu ilk 3 ay hemen geçsin herşey yoluna girsin istiyorum inşallah...Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kendinize iyi bakın...
Bu arada forumdaki herşeyi okuyorum.Cevap yazmak istiyorum inanın halim yok..
heyyyy milleeeetttttt ben napıcam ikizmişşş benimki az önce öğrendim kalp atışlarını dinletti Allahımmm ben nası doğuracam hadi doğurdum nası büyüteceğim şoktayımmmm napıcam bennnnnn ayyyu çok kötütüyüm ben kızımı zor doğurmuştum geri zekalı dr hiç söylemedi ikiz diye ben hep tek olduğunu düşünmüştümmm allahım sağlıklı sıhhatli doğsunlar ağlasammı gülsemmi hiç bilemedimmm
kızlar adet sancısı gibi sancısı olan varmı ve bu normalmi?ödüm patlıyor adet olacağım diye
heyyyy milleeeetttttt ben napıcam ikizmişşş benimki az önce öğrendim kalp atışlarını dinletti Allahımmm ben nası doğuracam hadi doğurdum nası büyüteceğim şoktayımmmm napıcam bennnnnn ayyyu çok kötütüyüm ben kızımı zor doğurmuştum geri zekalı dr hiç söylemedi ikiz diye ben hep tek olduğunu düşünmüştümmm allahım sağlıklı sıhhatli doğsunlar ağlasammı gülsemmi hiç bilemedimmm
öylemi diyosun valla ben napıcam bilemedimm aman çok zormuşşş manyak oldum 1 saat içinde kalpleri atıyodu birninki daha yavaş duyuluyordu dr pozisyonundan dolayı dedi şok şok yaniii anlatamıyorum yaşadıklarımı hissettiklerimiii kıyamam allahım sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallahhh
canım bugün bereketli günmüş sizlerin adına çok mutlu ooldum nasıl güzel onu duymak demi?çok şükür ya hadi gözün aydıniyi akşamlar kızlar, bugun nihayet gittim doktora. gördük bebişimizi Allaha şükür. kalp sesi azıcık geliyodu, doktorum 2 hafta sonra tekrar gel daha net duyalım dedi.kızımda eşimde heyecanla ekrana baktık ama pek bişey anlamadık. sorun yok gidişat güzelmiş ama kasık ağrılarım var deyince 5 tane proluton iğne verdi haftada bir kullanılmak üzere. yalnız okuduğum kadarıyla kimse buantılar için ilaç kullanmıyor, benim dr verdi ama kullanıp kullanmamakta kararsızım.
merhaba kızlar bende 4 gün önce öğrendim adet olacağım günde gebeliğimi o zaman hcg 667 idi bgün dr kontrolune gittim kese 8mm kanda hcg 2657 normalmi dr kanama olursa gel dedi her ihtimale karsın bilgilendirmek amaçlı mı dedi yoksa şüphe mi etti:18::18::18:
ilk gebeliğim tecrübesizliğime verin gari şimdiden teşekkür ederim...
bende göğüslerde şişlik dışında da birşey yok bu arada
olması mı gerekti ki acaba?:18::18::18:
ayh çok sordum kusura bakmayın
kaç gün geçti canım adet tarihinden ?:44:
Aa sen daha da yenisin benden:) ilk değerin kaç çıkmıştı?
yok canım ben gebeliğimden önce başladım içmaya yan etkisi yok bana olmadı yani öyle söyleyim
Çok teşekkür ederim cevabın için yarın başlarım ben de, midemi bulandırır diye her şeye şüpheyle yaklaşır oldum:)
normalde bugündü canım.. hamile olduğumu öğreneli 4 gün oldu
benim günüme göre 7+2 gibi oda 7 haftalık dedi 10mm ikiside sanırım yanlış hatırlamıyorsam ama kalp atımları çok netti birininki daha az duyuldu pozisyonundan dedi bakalım şok oldumm yaaa ben hiç beklemiyodum geçen hafta cuma dr gittim salak dr hiç söylemedi ikiz diye bende sormadım yani allah için ama ben hep tektir diye düşünmüştüm ayyy valla şoktayımmm allahım tamamına erdirsin sağ salim canım hepimizinkini inşallah
2 gün önce baktık 55 di..seninki kaç? geç döllenme dedi doktor
heyyyy milleeeetttttt ben napıcam ikizmişşş benimki az önce öğrendim kalp atışlarını dinletti allahımmm ben nası doğuracam hadi doğurdum nası büyüteceğim şoktayımmmm napıcam bennnnnn ayyyu çok kötütüyüm ben kızımı zor doğurmuştum geri zekalı dr hiç söylemedi ikiz diye ben hep tek olduğunu düşünmüştümmm allahım sağlıklı sıhhatli doğsunlar ağlasammı gülsemmi hiç bilemedimmm
ikimizin aynı günleri benim de pek belirti yok sadece koltuk altımda hafif ağrı bi de göğsümde biraz şişlik var o kadar. ben de henüz kontrole gitmedim 9 aralıkta gidicem iyice belli olsun kese bebiş, eylülde düşüğüm olmuştu erken gitmiştim öğrenir öğrenmez sonra bir hafta boyunca iki günde bir gitmek zorunda kaldım kese görünmedi sonra göründü testler falan sonrası 6 haftalık düşük.
MErhaba kızlar, bizim randevumuz pazar günü vakit geçmiyor adeta.. hepinize güzel günler diliyorum inşallah hep güzel habeerler ile bir arada oluruz :)
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah bir daha yaşatmasın. Aslında ben de geç gitmeyi düşünüyordum ama duramıyorum çok merak ediyorum. İster istemez endişeleniyor insan. Beni bıraksan her gün kan testi yaptırırım.Cumartesi gidicem doktora bakalım.