- 26 Ocak 2012
- 2.427
- 51
aa evet canım ilk çocuğumuz 15 aydır bekliyorduk bebeişimizi
canım ben 22 adetimin ilk günü öğrendim 26 sında dr a gittim keseyi gördük bir hafta 10 gün arası gel kontrole dedi dr..folik evde vardı onu kullanmaya devam et dedi bana ...benim allaha şükürler olsun hiçbir sıkıntım bulantım vs yok
yalnız 3 gün diş ağrısı çektim uykusuzluktan bitap düştüm dr umdan pek memnun kalmadım açıkçası calsiyum yazdı o da benim zorumla zira adım gibi biliyorum vucudumda eksikti..ama onun dışında vitamin felan vermedi...
senin nasıl geçiyor dr un ne dedi? vitamin ver di mi
canım bizimde tam 2 yılın ardından oldu çok şükür bebeğimiz süpriz yaptı bize tam doktora tüp bebek için gittiğim ayda geldi bebeğimiz çok şükür olsun ki benim adetlerim hep düzenliydi hiç şaşmazdı geçen ay 5 gün geçti 2 ekimde olmam gerekti 7 ekimde olmuştum o ay çok umut bağlamıştım kesin hamileyim diye çünkü günüm aksamazdı olmadı olmayınca da kendimi çok yıprattım eşimde de bende de hiç bir sorun çıkmamıştı ona rağmen artık tüp bebek yada aşılma tevaviye başlayalım dedik yeni bir dr bulduk gittiğim ayda hamile kaldım kendiliğinden yani benimde 5 6 kasımda adet olmam lazımdı 7 de evde idrar testi yaptık çıkmadı hiç bişey 8 de tekrar yaptım ama hiç ümidim yoktu bu ay 8 yaptığım testte silik çizgi çıktı aynı gün 4 idrar testi ve kan testinde öğrendim çok şükür ki 5 hafta dolduğu gün dr çağırdı keseyi gördük o gün 6+2 de tekrar çağırdı kalp atışları için çok şükür ki kalbimizi de dinledik şimdi 9+1 de çağırdı dr kalp atışları düzenli mi ve hareketlerini görücez dedi. bu arada bizim doktor kesinlikle ilaç kullanmaktan yana değil bir sürü kan testi istedi bizden hepsini yaptık hiç bir sıkıntı görünmüyor dedi folik asit içmeni de ben tavsiye etmiorum dedi ama sağdan soldan hep duyucaksın herkez içsene dicek dedi o yüzden günde bir tane içebilirsin dedi o kadar başka hiç birşey vermedi şuan herşey yolunda gidiyor dedi 9+1 sabırsızlıkla bekliyoruz tabi ki ama artık hep güzel şeyler düşünüyorum