- 15 Ekim 2013
- 1.045
- 64
- 34
iyi düşünücez canım iyi olcak tamam mı üzme kendini
Tamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi düşünücez canım iyi olcak tamam mı üzme kendini
aynı cnm benimde gecen zorladım çıkardım biraz rahatladım şükür ama hergünde zorlayarak olmuyor tabi insanın boğazı fln tahriş oluyor..inşallah bu bulantılarımız cabucak gecer..
kızlar birde ben sunu farkettim bişiler atıştırdıgım sürece bulanmıyor ne zaman böyle bişi yemeyim ara vereyim hemen başlıyor..nolcak halimizzzzz ((
heyyyy milleeeetttttt ben napıcam ikizmişşş benimki az önce öğrendim kalp atışlarını dinletti Allahımmm ben nası doğuracam hadi doğurdum nası büyüteceğim şoktayımmmm napıcam bennnnnn ayyyu çok kötütüyüm ben kızımı zor doğurmuştum geri zekalı dr hiç söylemedi ikiz diye ben hep tek olduğunu düşünmüştümmm allahım sağlıklı sıhhatli doğsunlar ağlasammı gülsemmi hiç bilemedimmm
heyyyy milleeeetttttt ben napıcam ikizmişşş benimki az önce öğrendim kalp atışlarını dinletti Allahımmm ben nası doğuracam hadi doğurdum nası büyüteceğim şoktayımmmm napıcam bennnnnn ayyyu çok kötütüyüm ben kızımı zor doğurmuştum geri zekalı dr hiç söylemedi ikiz diye ben hep tek olduğunu düşünmüştümmm allahım sağlıklı sıhhatli doğsunlar ağlasammı gülsemmi hiç bilemedimmm
öylemi diyosun valla ben napıcam bilemedimm aman çok zormuşşş manyak oldum 1 saat içinde kalpleri atıyodu birninki daha yavaş duyuluyordu dr pozisyonundan dolayı dedi şok şok yaniii anlatamıyorum yaşadıklarımı hissettiklerimiii kıyamam allahım sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallahhhben zorlayamıyorum ya aynı dedgın gıbı bende atıştırınca ıyıyım bırakınca mıdem bulanıyor helekı sabahtan ıkındıye kadar sonra yavaş yavaş açılıyorum...ayy tebrık ederım canım cok sevındım belkı benımde ıkızdır bakalım gorecegız haftayabakarsın ınsaallah ya rabbım verır onun gucunu
öylemi diyosun valla ben napıcam bilemedimm aman çok zormuşşş manyak oldum 1 saat içinde kalpleri atıyodu birninki daha yavaş duyuluyordu dr pozisyonundan dolayı dedi şok şok yaniii anlatamıyorum yaşadıklarımı hissettiklerimiii kıyamam allahım sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallahhh
benim günüme göre 7+2 gibi oda 7 haftalık dedi 10mm ikiside sanırım yanlış hatırlamıyorsam ama kalp atımları çok netti birininki daha az duyuldu pozisyonundan dedi bakalım şok oldumm yaaa ben hiç beklemiyodum geçen hafta cuma dr gittim salak dr hiç söylemedi ikiz diye bende sormadım yani allah için ama ben hep tektir diye düşünmüştüm ayyy valla şoktayımmm allahım tamamına erdirsin sağ salim canım hepimizinkini inşallahcanım benim çok sevindim bana arkadas geldi yaşasın..cuma bende duyarım inşallah kalp atışlarını tatlım..ne kadarlıkmış söyledimi doktor?tam olarak kaç haftalıksın cnm?
klomen ve çatlama iğnesiydi tatlımm dumur oldum resmennndoğrudur canım ben olsam bende soka gırerdım ya...tup bebek mı normal mı oldu canım
Bence süper bir durum!!!
Küçükken çok zorlancaksın ama biraz büyüsünler, ellerinden tutup hava atarak gezceksin, herkes sana "vay be helal olsun kadına ikiz büyüttü" diyecek hem birbirlerine de arkadaş olurlar, oyun çağında senin yakanı bırakırlar ha? İyi düşün iyi olsun ha canım !!
merhaba canım sanırım aynı gün doğuracağız :) nasıl gidiyor aşermen falan varmı?
klomen ve çatlama iğnesiydi tatlımm dumur oldum resmennn
bak şimdi gaza geldimmm:))))) teşekkür ederim hayırlısıyla doğsunlar inşallahhhBence süper bir durum!!!Küçükken çok zorlancaksın ama biraz büyüsünler, ellerinden tutup hava atarak gezceksin, herkes sana "vay be helal olsun kadına ikiz büyüttü" diyecek hem birbirlerine de arkadaş olurlar, oyun çağında senin yakanı bırakırlar ha? İyi düşün iyi olsun ha canım !!
Bu arada belirtileriniz var mı ? Bende hafif bir göğüs şişliği ve hafif bir kasık ağrısı var , başka da bişi yok daha. Ha bir de her zamanki kadar yiyorum ama 3 haftada 56 dan 58 e çıktım , şimdi 59 u zorluyorum yaa
yok canım şuan hiç birsey yok sadece aşırı kasık ağrım var sende?
Bende göğüs acımasından başka pek bişey yok. Aa gaz var çok ya. Karnımı ağrıtıyor keseyi gördün mü? Ben cumts gidicem inş görürüm çok heyecanlıyım
adet sancısı gibi sürekli karnım ağrıyor ve gögüslerim ağrıyor ..keseyi henüz göremedik daha çok küçük dedi doktorum beta hcg bugün tekrar baktık 120..