kızlar doktora gittim sonucum 99 çıktı ama çok az kahverengi akıntım olduğu için düşük yapabilirsin dedi böyle bi sorun yaşayan oldumu hiç ?:18:
arkadaşım korkma inş tutunur.
kanaman hala devam ediyormu bende kanama falan yok ama düşük ihtimaline karşı
progesteron vajinal jel verdi sana öyle bişey verdimi
bide adet günün geçtimi
Bende aynı durumdayım varsa yoksa turşu, şalgam suyuuuu
yok devam etmiyor çok az geldi öğlen 11 gibi bidaha bişey gelmedi daha 2 gun geçti adetim üzerinden doktor çok küçük daha düşük bile sayılmaz dedi bişey vermedi
inşallah kanama devam etmez de bebişin seninle kalır. Doktorum demişti ki düşük olacaksa hiçbir şey engel olamaz, tutunacaksa da hiçbir şey düşüremez. Stres yapma iyi düşün iyi olsun.
bir de bugun yüzügü ipe gecirip,döndürerek cinsiyet tahmin yapma diye bir sey duydum kızlar .hiç deneyen oldu mu ? bilimsel birşey degil ama eglencesine
Meraba kızlar aranıza yeni katılıyorum. Bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. Bu gün itibarıyla 6. Haftayı geride bıraktık. Anlayacağınız iki hafta önce öğrendim hamile olduğumu ve bu mutluluğa 10 yıl sonra ulaştım. Dün kalp atışlarınıda duyduk. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasib etsin. Bizimkileride tamamına erdirsin inşaallah. Bide ben çok iştahsızım yemekleri görünce bile öğürüyorum ama çıkarma yok. Sizdede böyle sorunlar var mı?
bir de bugun yüzügü ipe gecirip,döndürerek cinsiyet tahmin yapma diye bir sey duydum kızlar .hiç deneyen oldu mu ? bilimsel birşey degil ama eglencesine
kızlar acayip dünden beri bir bulantım varama afedersiniz kusamıyorum sizdede var mı ya
yok devam etmiyor çok az geldi öğlen 11 gibi bidaha bişey gelmedi daha 2 gun geçti adetim üzerinden doktor çok küçük daha düşük bile sayılmaz dedi bişey vermedi
egem çok fena oldum gözlerim doldu valla 6da test vericem vee bende senin dediğin gibi bağırıcam inş.
çok sağol arkadaşım hayali bile güzel.
tüp bebeğe başlamak için adetimi beklerken öğrendim rabbim beni ve bizi mahcup etmesin
Hoşgeldin taze anne adayı. Geçmiş olsun. İnşallah bir daha lekelenmen olmaz. Leken kahverengi gibimiydi? Benim bir ara olmuştu pebemsi kahverengi lekem çok şükür bir daha olmadı.Endişelenme inşallah seninde olmaz bir daha.
kızlar 2 gün geçti ve adet olmadım..
içimde bir mutluluk var
ama kasıklarımda ağrıyor wc ' ye gitme gereği duyuyorum çünkü adetim gelmiş gibi hissediyorum kendim, bakıyorum yok birşey.. çıktığımda dua ediyorum allahım nolur gelmesin diye :) :) birde kasıklarımda özellikle sağ tarafımda küçük batmalar oluyor
klasik soruyu soruyorum acaba hamilemiyim :) ????
kızlar günaydın bugün nasılsınız bakalım ....
günaydın tüm annecikler :))) 22 sinde beta hcg 296 çıkmıştı, dünkü tahlilimde 970 bir dıkıntı yok dimi kızlar ben çok korkuyorum da(
merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı gecen persembe 140 çıkan betam bugün 120 çıktı Ultrasonda da gözükmedi kese
perşembeden İçime doğmuştu böyle olacağı
perşembe sabahı yıne tahlil vereceğim değer düşükse zaten ya düşük ya dış gebelik...
Çok üzgünüm ama Rabbim isterse olur istemezse olmaz Hayırlısı olsun arkadaşlar
Umarım tüm hamile arkadaşlar sorunsuz sağlıkla hayırlısıyla doğumlarınızı yaparsınız..
kendinize çoook iyi bakın
yok canım oyle düşünme sismanım filan ınsaallah doğumdan sonra onları verirsin benim bır tanıdığım hamıle kalmadan öncede kıloluydu hamılelıktede kılo aldı hıc zayıf halını gormemıstık yani bı baktık doğumdan sonra 6 ay ıcerısınde 18 kılo verdi hemde hıcbırsey yapmadan canım o yüzden korkmabebiş sağlıklı olsunda inşallah ......
masaallah sen simdiden as ermeye basladınmı kıızbenım canım pek bırsey ıstemıyor ama bebişim için yıyorum birde ceviz ve bademi her gun bır avuç yıyorum ınsaallahfaydalı olur bebişimee
Arkadaşlar birtürlü hamileyimm diyemiyorum
bu 3.hamileliğim diğer 2si düştü bunda yine beta hcg ler az.yorumlayabilirmisiniz
adete8gün varken:5
adete 6gün varken:23
adete4gün varken:77
adete 2gün varken:iş çıkışı birazdan yaptırıcam ve dananın kuyruğu kopacak
dua edin neolur değer artsın.haber veririm.
bu artışlar nasıl
hayırlı aksamlar kızlaaarnapıyorsunuz bebişler nasııll:119:
ah o bulantı dünden beri yemeye hasret kaldım halbuki hiç yoğun olmuyodu
Valla bu belirtiler hamilelik belirtisi ama, gebelik testi yap bence, ben 3 gün geçince dayanamadım hemen gebelik testi yaptım, çift çizgi çıktıydı, sonra da hemen hastane....
Her zamanki gibi gazlı, kramplı ve aç:26::26::26::26::26::26:
Bildiğime göre gayet güzel artmış değerlerin canım, hayırlısı olsun inşallah:)
Fatma canım inan çok üzüldüm, aynı korkular bende de var, inşallah bi mucize olur da bebeğin senle kalır.
Olmasa da Allah'a tevekkül et, Rabbim kullarının duasını geri çevirmez..
İnşallah.. ben de zaten kuru incir kuru kayısı fındık ceviz fln..
Okulda ders aralarında atıştırıyorum..
Dediğin gibi inşallah Rabbim sağlık verir hepimizin evlatlarına..
Ya sanki bi problem yok gibi ama..
Çok merak ettim sonucunu
Ne çıktı?
İnşallah iyi gibiyiz..
Kızlar ben çok korkuyorum ya.. 2aralık pztesiye kadar varya delircem, aklımdan her ihtimal geçiyo.
Dün gazım yüzünden sol göğsümün altına kramp girdi bütün akşam, türlü türlü senaryolar yazdım, kalp krizi mi geçircem acaba diye, felç mi incek acaba diye.. bebeğe mi bişi oluyo acaba diye... dış gebelik mi acaba.. boş gebelik mi acaba... beynim kazan gibi...
Şimdi Fatma'yı da okuyunca çok moralim bozuldu.Rabbim eksikliğini aratmasın inşallah evlat sevgisinin.