Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

kızlar mide bulantısı kızda daha yogun erkekte daha hafif geçiyormuş diyorlar..acaba öylemi dersiniz? :))) bizimde kontrolümüz cuma günü inşallah kalp atışlarını duyup iki bebişiminde sağlıklı olduğunu görürüm dualarınızı eksik etmeyin kızlar

İnşallah ikisininde kalp atışlarını duyacaksın.Allahın izniyle ikiside sağlıklı bir şekilde annelerini bekliyor olacaklar. İçini ferah tut. Allah yardımcımız olsun hepimizin:KK49:.

Kimse yazmamış ben kendime yazayım hoşgeldim:KK52::KK52:
Doktordan geldim progestan iğne verdi vuruldum ve de vajinal tablet verdi. Yarın başlicam. İnşallah bi daha leke yüzü görmem gerçekten korktum :KK43:

Hoşgeldin taze anne adayı. Geçmiş olsun. İnşallah bir daha lekelenmen olmaz. Leken kahverengi gibimiydi? Benim bir ara olmuştu pebemsi kahverengi lekem çok şükür bir daha olmadı.Endişelenme inşallah seninde olmaz bir daha.

kızlar 2 gün geçti ve adet olmadım..
içimde bir mutluluk var
ama kasıklarımda ağrıyor wc ' ye gitme gereği duyuyorum çünkü adetim gelmiş gibi hissediyorum kendim, bakıyorum yok birşey.. çıktığımda dua ediyorum allahım nolur gelmesin diye :) :) birde kasıklarımda özellikle sağ tarafımda küçük batmalar oluyor
klasik soruyu soruyorum acaba hamilemiyim :) ????

eeeeee test yapsana ne bekliyorsun.Sonrada yaz buraya güzel haberleri bekliyoruz hadi hayırlısı...

günaydın kızlar yaklaşık 6 haftalık hamıleyım yarın kontrolüm var doktor muayeneyı vajinadan mı yoksa göbekten mı yapar

Benimkisi vajinal ultrasonla bakmıştı ve keseyi görmüştü ondan oniki gün sonrada çok şükür kalp atışlarını duymuştuk.Ama her doktor alttan bakmıyor. Benim doktorum çok yeni gebeliklerde keseyi görmek için mecburen alttan bakıyoruz demişti.

165 :KK9::KK9::KK9:
Bildiğin şişmanım yani:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

ohooo ben sütten nefret ederim ve ancak gece yatmadan 1 bardak süt içebiliyorum, sabah kahvaltıda da peynir ve haşlanmış yumurta yiyorum..
Başka ne yiyeyim kii:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

Bu arada kızlar bol bol ceviz ye dedi bana doğum yapmış ve sağlıklı akıllı çocuğu olan bir tanıdığım..
Ayrıca hazır mevsimindeyken balık:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

Bi de kızlar gecenin bu saatinde burnuma ne kokusu geldi biliyo musunuz?
Üstüne pudra şekeri serpilmiş sıcak kürtböreği :KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:
Eşime dedim adam şok oldu:KK1::KK1::KK1:

yok canım oyle düşünme sismanım filan ınsaallah doğumdan sonra onları verirsin benim bır tanıdığım hamıle kalmadan öncede kıloluydu hamılelıktede kılo aldı hıc zayıf halını gormemıstık yani bı baktık doğumdan sonra 6 ay ıcerısınde 18 kılo verdi hemde hıcbırsey yapmadan canım o yüzden korkma :KK34:bebiş sağlıklı olsunda inşallah:KK16:......

masaallah sen simdiden as ermeye basladınmı kıız:KK9: benım canım pek bırsey ıstemıyor ama bebişim için yıyorum birde ceviz ve bademi her gun bır avuç yıyorum ınsaallahfaydalı olur bebişimee:emir_bebek:

MERHABALAR
bende bu ay hamile olduğumu öğrendim sat 22 ekimdi.20 kasımda evde test yaptım pozitif çıkınca aynı gün kan testi yaptırdım 2167 çıktı.22 kasımda doktora gittim alttan ultrasyonda keseyi gördü.haftasonu bi daha çağırdı.inşallah kalp atışlarını görür çok mutluyum:nazar::

Kızlari üniversitede fotoğraf eğitimi almış,ekstradan seminer + fotoğrafçılık kurslarına katılmış ( belgelidir) henüz 5-6 çekim yapmış fotoğrafçınız burada :)) BEBİŞLERİNİZİ MİNİK MİNİK ÇEKMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM.
Çok güzel bebek fotoğraf portfolyom var, dileyen annelerle paylaşabilirim. Bebeğinizin doğumundan itibaren her anını ölümsüzleştirmek için albüm dahil çooook uygun fiyatlarla hizmetinizdeyim,com

Son düzenleyen: Moderatör:
hayırlı ugurlu olsun canım rabbim saglıklı sıhhatli kucagına almayıda nasip etsin inşallah aramıza hosgeldin..

Hoşbuldum :)

Ben crinone jel kullanıyorum kızlar. Daha önce düşüğüm olduğu için doktor verdi. Geri gelirken hep acaba kan mı diye ürküyorum ama çok şükür bebeğim hala bizimle :) Perşembe akşamı tekrar kontrolüm var. Hayırlı haberlerle burda olurum inşallah. Çalıştığım için çok sık yazamıyorum ama sizi okuyorum kızlar :)

Arkadaşlar birtürlü hamileyimm diyemiyorum
bu 3.hamileliğim diğer 2si düştü bunda yine beta hcg ler az.yorumlayabilirmisiniz

adete8gün varken:5
adete 6gün varken:23
adete4gün varken:77
adete 2gün varken:iş çıkışı birazdan yaptırıcam ve dananın kuyruğu kopacak
dua edin neolur değer artsın.haber veririm.
bu artışlar nasıl

Ben evde şu an test yaptım ve pozitif çıktı hem de koyu koyu.Anlayacağınız daha şu an öğrendim ben bile hamile olduğumu:)O kadar mutluyum ki anlatamam...Ne yapmalıyım bilmiyorum daha eşime bile haber vermedim.Nasıl haber vermeliyim onu da bilmiyorum ama çok mutluyummmm:)))))))

arkadaşlar birtürlü hamileyimm diyemiyorum
bu 3.hamileliğim diğer 2si düştü bunda yine beta hcg ler az.yorumlayabilirmisiniz

adete8gün varken:5
adete 6gün varken:23
adete4gün varken:77
adete 2gün varken:iş çıkışı birazdan yaptırıcam ve dananın kuyruğu kopacak
dua edin neolur değer artsın.haber veririm.
Bu artışlar nasıl

2 gün arayla 2 ye katlamış hatta geçmiş gayet iyi görünüyor. Hayırlı olsun

ben evde şu an test yaptım ve pozitif çıktı hem de koyu koyu.anlayacağınız daha şu an öğrendim ben bile hamile olduğumu:)o kadar mutluyum ki anlatamam...ne yapmalıyım bilmiyorum daha eşime bile haber vermedim.nasıl haber vermeliyim onu da bilmiyorum ama çok mutluyummmm:)))))))

allah tamamına erdirsin

Ben evde şu an test yaptım ve pozitif çıktı hem de koyu koyu.Anlayacağınız daha şu an öğrendim ben bile hamile olduğumu:)O kadar mutluyum ki anlatamam...Ne yapmalıyım bilmiyorum daha eşime bile haber vermedim.Nasıl haber vermeliyim onu da bilmiyorum ama çok mutluyummmm:)))))))

hayırlı olsuuunnnn. bugünki sonuca göre bende hamileyimmmm yazıcam inş
beta hcg az olunca tam diyemedim içimde kaldı

egem çok fena oldum gözlerim doldu valla 6da test vericem vee bende senin dediğin gibi bağırıcam inş.
çok sağol arkadaşım hayali bile güzel.
tüp bebeğe başlamak için adetimi beklerken öğrendim rabbim beni ve bizi mahcup etmesin

kızlar doktora gittim sonucum 99 çıktı ama çok az kahverengi akıntım olduğu için düşük yapabilirsin dedi böyle bi sorun yaşayan oldumu hiç ?:18:

X