6 haftalıksa karından gözükür cnm..
sizin ne kadar tam olarak en son ne zman muane oldunuz
benim 6+6 haftalık cnm gecen az bir kanamam oldu acile gittin 1 hafta önce tam o zaman 5+6 idim karından gözüktü alttan bakmadı doktor
saol canım doktorum erkek ınsan nede olsa cekınıyo . gecmıs olsun bı sıkıntı yoktur ıns neden olmuş kı kanama
günaydın tüm annecikler :))) 22 sinde beta hcg 296 çıkmıştı, dünkü tahlilimde 970 bir dıkıntı yok dimi kızlar ben çok korkuyorum da(
merhaba kızlar, bende uzun suredir hamile kalmak için uğraşıyorum fakat olmuyor. acaba dua bilen kızlar bana özelden ulaşabilirler mi sizden bişey rica edicem.
güzel şeyler düşünelim güzel olsun :)) en kısa zamanda duyacağız kalp atışlarını bebişlerimizin inşallah
anladım cnm.benim ikiz bebeklerim birinin gelişimi biraz yavas ilerliyormuş ondan olabilir dedi doktor şükür bir daha olmadı cuma tekrar kontrolüm var bakalım inşlallah ikiside sağlıklı sıhhatlidir.
ıns ıyıdır ıkısıde canım ne kadar güzel rabbım ıkı tane melek gondermıs sağlıklı bı sekılde kucagınıda almayı nasıp eder ıns
merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı gecen persembe 140 çıkan betam bugün 120 çıktı Ultrasonda da gözükmedi kese
perşembeden İçime doğmuştu böyle olacağı
perşembe sabahı yıne tahlil vereceğim değer düşükse zaten ya düşük ya dış gebelik...
Çok üzgünüm ama Rabbim isterse olur istemezse olmaz Hayırlısı olsun arkadaşlar
Umarım tüm hamile arkadaşlar sorunsuz sağlıkla hayırlısıyla doğumlarınızı yaparsınız..
kendinize çoook iyi bakın
anladım cnm.benim ikiz bebeklerim birinin gelişimi biraz yavas ilerliyormuş ondan olabilir dedi doktor şükür bir daha olmadı cuma tekrar kontrolüm var bakalım inşlallah ikiside sağlıklı sıhhatlidir.
ıns ıyıdır ıkısıde canım ne kadar güzel rabbım ıkı tane melek gondermıs sağlıklı bı sekılde kucagınıda almayı nasıp eder ıns
amin canım benim rabbim hepimiin sağlıklı sıhhatli kucagına almasını nasip eglesin inşallah bir sıkıntı olmadan
aminnn allahım hepimize o günleri göstersin inşallah :)))
53 ile hamile kaldim. 6+5deyim su an ve 55,5 kilo geliyorum su an
canım sağlıklı ilerliyor gebeliğin 2 günde bir 2 katına çıkması lazım değerin 4 gün için çok küçük bir fark var sende sadece ama bence sıkıntı yoktur.tabi sen yinede doktora gözük..göster kan sonuclarını
Ben de 55 ile hamile kaldım 6+4 teyim ve 57 kilo olmuşummidem bulanmasin diye peynir ekmege sardim.
aslında doktoruma göre sıkıntı yok pazartesi günkü testin 2 katıysa normal demişti ki zaten benim 3 katı oldu ama benim sağ boşluğum devamlı sancı olduğundan korkuyorum(
O kadar da ozen gosteriyorum aslinda hamileyim diye homini gırtlak yememeye ama aşırı oburlastim.bazen kontrolden cikiyorum. Boyum 157. Ilerleyen donemde kamyon tekeri gibi dolasmak hic işime gelmiyor. Nasil önüne gecerim bilmiyorum