Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

Selam kızlar
Mesajlarınızı okuyunca kayıtsız kalamadım. Bu ay kendi kendime nedense kafamda çok kurdum.
Bat 30 kasım. Ama bu ay da olmadı sanırım çünkü adete yakın çıkan sivilcem gene çıktı.

günaydın tüm annecikler :))) 22 sinde beta hcg 296 çıkmıştı, dünkü tahlilimde 970 bir dıkıntı yok dimi kızlar ben çok korkuyorum da (

merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı gecen persembe 140 çıkan betam bugün 120 çıktı Ultrasonda da gözükmedi kese
perşembeden İçime doğmuştu böyle olacağı
perşembe sabahı yıne tahlil vereceğim değer düşükse zaten ya düşük ya dış gebelik...
Çok üzgünüm ama Rabbim isterse olur istemezse olmaz Hayırlısı olsun arkadaşlar
Umarım tüm hamile arkadaşlar sorunsuz sağlıkla hayırlısıyla doğumlarınızı yaparsınız..

kendinize çoook iyi bakın

saol canım doktorum erkek ınsan nede olsa cekınıyo . gecmıs olsun bı sıkıntı yoktur ıns neden olmuş kı kanama

anladım cnm.benim ikiz bebeklerim birinin gelişimi biraz yavas ilerliyormuş ondan olabilir dedi doktor şükür bir daha olmadı cuma tekrar kontrolüm var bakalım inşlallah ikiside sağlıklı sıhhatlidir.

günaydın tüm annecikler :))) 22 sinde beta hcg 296 çıkmıştı, dünkü tahlilimde 970 bir dıkıntı yok dimi kızlar ben çok korkuyorum da (

canım sağlıklı ilerliyor gebeliğin 2 günde bir 2 katına çıkması lazım değerin 4 gün için çok küçük bir fark var sende sadece ama bence sıkıntı yoktur.tabi sen yinede doktora gözük..göster kan sonuclarını

merhaba kızlar, bende uzun suredir hamile kalmak için uğraşıyorum fakat olmuyor. acaba dua bilen kızlar bana özelden ulaşabilirler mi sizden bişey rica edicem.

yeterli mesaj sayım olmadığı için özelden yazamadım ama burdan söyleyebilirsen yardımcı olmak isterim..

allah insanın içine atıyor yaa bende test yapmış ve o hayalini kurup sevindiğim ikinci çizgiyi görmüştüm. görmüştüm ama sevinememiş çokda inanmamıştım üç dört kere gittim kese göründüü en son ama bende bebeği görememiştim.. boş gebelik

aminnn allahım hepimize o günleri göstersin inşallah :)))

Merhaba hanımlar;

ya aranıza yeni katıldım gerçi sürekli takip ediyorum ama yeni üye oldum:):)6 aylık evliyiz 3 aydır korunmuyoruz bebek istiyoruz..Ancak benim adet düzensizliğim var örneğin 27 ağustosda hasta oldum bebek düşünüyorum diye o kadar sitres yaptım ki eylül ayında adet olmadım.10 gün boyunca kahverengi akıntım geldi.doktora gittim herşey normal bir sıkıntı yok diyor.Söktürücü verecekti almadım. 23 ekim de adet oldum. kasım 26 ve hala adet olmadım.normalde 1 hafta hep ileri atardı ama evlendikten sonra 1 hafta erken bile olmuştum düzene girmişti.Ne zaman ki bebek istedim yine düzensizleştiburdan okuduklarımdan mı etkilendim bilmiyorum ama sürekli idrara çıkıyorum ve ateş basıyo bel ağrısı da var.Dün eczaneden test aldım akşam bakmadım sabah yaparım diye testi bir açtım ki poşeti yırtık.Yine de yaptım ama test çok yavaş ilerledi durdu birdaha ilerledi ve negatif çıktı.off canım çok sıkıldısizlerle dertleşeyim dedim.Cumartesi günü doktora gidicem test falan da yapmam artık.ayrıca göğüslerim de çok şiş

Son düzenleme:
Geçen haziranda yaşadığım düşükten sonra tekrar hamileyim. O kadar yıpratıyor ki insanı şuan sevinemiyorum bir aksilik olacak diye.
Allah isteyen, bekleyen herkesi bebeğine kavuştursun :))

aslında doktoruma göre sıkıntı yok pazartesi günkü testin 2 katıysa normal demişti ki zaten benim 3 katı oldu ama benim sağ boşluğum devamlı sancı olduğundan korkuyorum (

Ben de 55 ile hamile kaldım 6+4 teyim ve 57 kilo olmuşum midem bulanmasin diye peynir ekmege sardim.

O kadar da ozen gosteriyorum aslinda hamileyim diye homini gırtlak yememeye ama aşırı oburlastim.bazen kontrolden cikiyorum. Boyum 157. Ilerleyen donemde kamyon tekeri gibi dolasmak hic işime gelmiyor. Nasil önüne gecerim bilmiyorum

aslında doktoruma göre sıkıntı yok pazartesi günkü testin 2 katıysa normal demişti ki zaten benim 3 katı oldu ama benim sağ boşluğum devamlı sancı olduğundan korkuyorum (

ayaklarını sıcak tut canım belkı usuttugun ıcın agrıyodur benımde agrıyo ayaklarımı usutunce

aynen benımde oyle ıstahım cok arttı helede cıkolata

nasılsınız bakalım benim sat 28 ekim, 22 kasımda öğrendim hamişliğimi henüz doktora gitmedim, 9 aralıkta gitmeyi düşünüyorum uygun mudur sizce ? rahat rahat gözüksün istiyorum usg de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…