Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

Fatma canım inan çok üzüldüm, aynı korkular bende de var, inşallah bi mucize olur da bebeğin senle kalır.
Olmasa da Allah'a tevekkül et, Rabbim kullarının duasını geri çevirmez..
Sağolasın canım
Üzülmedim değil kontrolden sonra vurdum kafayı yattım
Rabbim hakkımda ne hayırlıysa onu nasip etsin Bize sadece teslimiyet düşer
Üzüldüğüm evlendıgım gunden berı adetlerım düzenlidir Ne olacak şimdi ne zaman adet olucam ne zaman düzene girecek bunlar hep zaman kaybı

doktor birsey demedı ama progestanı bıraktım kullanmalımıyım acaba ne dersınız?

Rabbim tüm hamişlere hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin Umarım benim gibi bir tane daha yazan olmaz

Son düzenleme:

canım yarın başka bi doktora gideyim ben en iyisi sağol çok lavaboyla oda arasında mekik dokuyorum geldi geliyormu diye değer düşük diye kimyasal gebelikte olabilir dedi ne yapacağımı şaşırdım ben bide sağlıkçıyım terzi kendi söküğünü dikemiyo anlayacağın

Amin canım inşallah:)
Aynı zamanlardaymış kontrollerimiz:)

Amin canım, ne kadar iyi niyetlisin, güzel temennilerin için çok sağol..
Rabbim sana inşallah tez zamanda daimi mutluluk versin..

Çok üzüldüm canımm inşallah kötü bir şey çıkmaz allah sabır versin metanetli ol canımm (((

kızlar doktora gittim sonucum 99 çıktı ama çok az kahverengi akıntım olduğu için düşük yapabilirsin dedi böyle bi sorun yaşayan oldumu hiç ?:18:

çoğumuzda oldu canım yerleşme kanamasıda diyebiliriz düşük riskide dr ilaç vermeliydi ve bol bol dinlen canımm

gözün çok çok aydın olsun canımmm hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin allahımm evet çoğumuz öyleyiz ben mutfağa bile giremiyorum ve çok halsizim iştahım da hiç yok aslında ne kadar iştahlı biriydim bide bulantı var ama çıkarmıyorum sadece bulanıyooo acıksam bi türlü yesem bi türlü neyse geçecek inşallahhhh

kızlar yeni hamişlerimizi tebrik ederim allahım hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına sağ salim almak nasip etsinnn beni soracak olursanız işe başladım ve çok yorucu geldi 3 haftalık aradan sonra masamda işler yığılmışş kafamı bile kaldıramadım 2 gündür ve çok kötüyüm iştahım yok bulantım var halsizlik anlatamam fenayım bennn kafam kalkmıyoo

Kızım teşhisi koydu anne kardeşim sanırım erkek çünkü seni çok yoruyor yaramaz bu diyooo erkekler yaramaz olurmuş çünkü hayırlısı allahım sağlıklı sıhhatli kucağımıza nasip etsin inşallahhh:)))))

canım yarın başka bi doktora gideyim ben en iyisi sağol çok lavaboyla oda arasında mekik dokuyorum geldi geliyormu diye değer düşük diye kimyasal gebelikte olabilir dedi ne yapacağımı şaşırdım ben bide sağlıkçıyım terzi kendi söküğünü dikemiyo anlayacağın

aynen bende suanda oyleyım çıkarsam sankı rahatlayacagımm

bir de bugun yüzügü ipe gecirip,döndürerek cinsiyet tahmin yapma diye bir sey duydum kızlar .hiç deneyen oldu mu ? bilimsel birşey degil ama eglencesine

benim annem küçüklüğümden beri yapar hepte aynı çıkar.yüzüğü uzun bir iple bağlıyorsun sonra bir avucun yukarı bakacak şekilde açıyorsun.diğer elinle avucunun kenarına ipi (sallanmamasına dikkat ederek) aşağı yukarı birkaç kez sürtüyorsun.sonra dikkatlice avcunun içine getiriyorsun.yüzük ile geri hareket yaparsa erkek, dairesel hareket yaparsa kız olur.birkaç kez denedikten sonra durursa denediğin kadar çocuğun olur.vay be batıl inançlara ileri derecede karşı olan ben, çin takviminin saçmalığını her yerde anlatan ben burada bunu anlatıyorum.dediğin gibi eğlencesine ve annemin dediği gibi yüzden 90 tutma ihtimaliyle(ikiz olursa göremezmişte ikiz olma ihtimalide yüzde 90mı o da bilinmez)

egem yildizprm ve diğer arkadaşlarım bugün sonucumu öğrendim.ağzımı doldura doldura söyleyemesemde
heralde galiba sanırım cılız bir sesle söylüyorum hamileyim.
kızlar bundan önceki 2 düşüktede beta ha arttı ha artacak modundaydım
onun için sıradışı korkuyorum neyse sonuçları birdaha yazıyorum:

adete 8.gün kala:5
adete 6.gün kala:23
adete 4.gün kala:77
adete 2.gün kala:212(bugünki değerim)

doktor normal seyrinde dedi.bazı arkadaşların inanılmaz artıyor inşallah bizimkide tutunur
haftaya gel belki keseyi görürüz dedi inş
birbirimize çok dua edelim kaderdaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…