Sağolasın canımFatma canım inan çok üzüldüm, aynı korkular bende de var, inşallah bi mucize olur da bebeğin senle kalır.
Olmasa da Allah'a tevekkül et, Rabbim kullarının duasını geri çevirmez..
canım çok geçmiş olsun allah bebişini sana bağışlasın ne münasebet düşük sayılmaz mı hiç ne biçim doktormuş o!bebeğin ana rahmine tutunmasa hiç beta hcg salgılamaya başlar mı?canım bence sen hiç vakit kaybetmeden başka bir doktora git muhakkak ilaca başlatırlar ki kanaman da devam etmediğine göre atlatacaksın inş.Burada büyük çoğunluğumuz kanamamız olmadığı halde tedbir amaçlı bile progestanı kullanıyoruz ki senin kanaman varken evet düşük olacaksa engel olunamuyo ama tutunma sürecindeki bir kanamaysa bebişin işini kolaylaştırıp destek oluyo sonuçta.
ınsaallah canım....
sen gönlünü ferah tut benıde oluyor kasıklarımda sıddetlı sancılar bazen sırtımda korkuyorum ama ınsaallah hıcbırsey olmayacak bebişlerimiz bize sımkııı tutundu ınsallah en kısa zamanda sağlıkla kalp atışlarını duyalıımmbenımde 6 aralık kontrolum
Sağolasın canım
Üzülmedim değil kontrolden sonra vurdum kafayı yattım
Rabbim hakkımda ne hayırlıysa onu nasip etsin Bize sadece teslimiyet düşer
Üzüldüğüm evlendıgım gunden berı adetlerım düzenlidir Ne olacak şimdi ne zaman adet olucam ne zaman düzene girecek bunlar hep zaman kaybı
doktor birsey demedı ama progestanı bıraktım kullanmalımıyım acaba ne dersınız?
Rabbim tüm hamişlere hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin Umarım benim gibi bir tane daha yazan olmaz
merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı gecen persembe 140 çıkan betam bugün 120 çıktı Ultrasonda da gözükmedi kese
perşembeden İçime doğmuştu böyle olacağı
perşembe sabahı yıne tahlil vereceğim değer düşükse zaten ya düşük ya dış gebelik...
Çok üzgünüm ama Rabbim isterse olur istemezse olmaz Hayırlısı olsun arkadaşlar
Umarım tüm hamile arkadaşlar sorunsuz sağlıkla hayırlısıyla doğumlarınızı yaparsınız..
kendinize çoook iyi bakın
kızlar doktora gittim sonucum 99 çıktı ama çok az kahverengi akıntım olduğu için düşük yapabilirsin dedi böyle bi sorun yaşayan oldumu hiç ?:18:
Meraba kızlar aranıza yeni katılıyorum. Bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. Bu gün itibarıyla 6. Haftayı geride bıraktık. Anlayacağınız iki hafta önce öğrendim hamile olduğumu ve bu mutluluğa 10 yıl sonra ulaştım. Dün kalp atışlarınıda duyduk. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasib etsin. Bizimkileride tamamına erdirsin inşaallah. Bide ben çok iştahsızım yemekleri görünce bile öğürüyorum ama çıkarma yok. Sizdede böyle sorunlar var mı?
Amin canım inşallah:)
Aynı zamanlardaymış kontrollerimiz:)
Amin canım, ne kadar iyi niyetlisin, güzel temennilerin için çok sağol..
Rabbim sana inşallah tez zamanda daimi mutluluk versin..
canım çok geçmiş olsun allah bebişini sana bağışlasın ne münasebet düşük sayılmaz mı hiç ne biçim doktormuş o!bebeğin ana rahmine tutunmasa hiç beta hcg salgılamaya başlar mı?canım bence sen hiç vakit kaybetmeden başka bir doktora git muhakkak ilaca başlatırlar ki kanaman da devam etmediğine göre atlatacaksın inş.Burada büyük çoğunluğumuz kanamamız olmadığı halde tedbir amaçlı bile progestanı kullanıyoruz ki senin kanaman varken evet düşük olacaksa engel olunamuyo ama tutunma sürecindeki bir kanamaysa bebişin işini kolaylaştırıp destek oluyo sonuçta.
gözün çok çok aydın olsun canımmm hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin allahımm evet çoğumuz öyleyiz ben mutfağa bile giremiyorum ve çok halsizim iştahım da hiç yok aslında ne kadar iştahlı biriydim bide bulantı var ama çıkarmıyorum sadece bulanıyooo acıksam bi türlü yesem bi türlü neyse geçecek inşallahhhh
bir de bugun yüzügü ipe gecirip,döndürerek cinsiyet tahmin yapma diye bir sey duydum kızlar .hiç deneyen oldu mu ? bilimsel birşey degil ama eglencesine
aynen bende suanda oyleyım çıkarsam sankı rahatlayacagımm
gebeliğini yeni öğrenen arkadaşlar kaç çıktı betahcg sonuçlarınız ?
gebeliğini yeni öğrenen arkadaşlar kaç çıktı betahcg sonuçlarınız ?
Bata 1 gün kala 114, batı bir gün geçe 297,7.
benim bat gününde 99 çıktı kimyasal gebelik mi acaba ?
Canım benim böyle şeyler düşünme, belki çok çok yeni ise böyle gelmiş olabilir değerin...
Kontrolün ne zaman?