Gunaydiiiinn :) adet gecikmemin 2. Gunu sabahi prediktor kullanarak test yapmistim ve oldukca koyu bir cift cizgi cikmisti testte.. eger halen adet olmadiysan bugun ilk isin test yapmak olmali bence :)
gebeliğini yeni öğrenen arkadaşlar kaç çıktı betahcg sonuçlarınız ?
oğlen 1-2 damla çok açık bir şekilde lekelenme vardı çok üzüldümadetim geliyor diye ama şu saat oldu hala gelen giden yok yarın ilk işim test almak AMANNN ALLAHIMMMM İNŞALLAH :))))) hmm birde o adet ağrısı bugün yok denilecek kadar azdı..yazdığınız için teşekkür ederim :*
öyle karışık duygular yaşıyorum ki, yaşadıklarımın bir adı yok. Sevinçli miyim üzgün müyüm, heyecanlı mıyım durgun muyum, meraklı mıyım ilgisiz miyim, mutlu muyum hüzünlü müyüm hiçbir şey bilmiyorum. ilginç olanı korkmuyorum da. Gerçekte belki de bu yaşadıklarımın yeni bir acıya karşı savunma mekanizması. Kalbim öyle acıdı ki, hayat içimden çıkıp gitti. iki yıl içinde 3 düşük yapmıştım ve kızımı 2 ay 3 gün önce 20. haftada kaybettim. ve benim için hayat durdu. Doktorum Ocak ayına kadar bekle bu psikolojiyle yeni bir hamileliği kaldıramazsın dedi. Ben hemen hamile kalabilenlerden değildim ve birinci adetim geldikten sonra hamile kalmışım. Allahıma şükrediyorum ve onu bu kez bana bağışlamasını diliyorum. Umarım hepimiz sağsalim alırız bebeklerimizi kucağımıza.
egem yildizprm ve diğer arkadaşlarım bugün sonucumu öğrendim.ağzımı doldura doldura söyleyemesemde
heralde galiba sanırım cılız bir sesle söylüyorum hamileyim.
kızlar bundan önceki 2 düşüktede beta ha arttı ha artacak modundaydım
onun için sıradışı korkuyorum neyse sonuçları birdaha yazıyorum:
adete 8.gün kala:5
adete 6.gün kala:23
adete 4.gün kala:77
adete 2.gün kala:212(bugünki değerim)
doktor normal seyrinde dedi.bazı arkadaşların inanılmaz artıyor inşallah bizimkide tutunur
haftaya gel belki keseyi görürüz dedi inş
birbirimize çok dua edelim kaderdaşlarım
egem yildizprm ve diğer arkadaşlarım bugün sonucumu öğrendim.ağzımı doldura doldura söyleyemesemde
doktor normal seyrinde dedi.bazı arkadaşların inanılmaz artıyor inşallah bizimkide tutunur
kızlar acayip dünden beri bir bulantım varama afedersiniz kusamıyorum sizdede var mı ya
Meraba kızlar aranıza yeni katılıyorum. Bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. Bu gün itibarıyla 6. Haftayı geride bıraktık. Anlayacağınız iki hafta önce öğrendim hamile olduğumu ve bu mutluluğa 10 yıl sonra ulaştım. Dün kalp atışlarınıda duyduk. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasib etsin. Bizimkileride tamamına erdirsin inşaallah. Bide ben çok iştahsızım yemekleri görünce bile öğürüyorum ama çıkarma yok. Sizdede böyle sorunlar var mı?
evet evet onu bende biliyorum çok önceden duymuştum alyansına ip takıyosun tam yuvarlak dönderip yavaşlamasını bekliyosun sonra durmasına yakın yuvarlak çizerek durursa kız dik gidip gelirse erkekti yanlış hatırlamıyosam
merhaba kızlar bende 4 gün önce öğrendim adet olacağım günde gebeliğimi o zaman hcg 667 idi bgün dr kontrolune gittim kese 8mm kanda hcg 2657 normalmi dr kanama olursa gel dedi her ihtimale karsın bilgilendirmek amaçlı mı dedi yoksa şüphe mi etti:18::18::18:
ilk gebeliğim tecrübesizliğime verin garişimdiden teşekkür ederim...
bende göğüslerde şişlik dışında da birşey yok bu arada
olması mı gerekti ki acaba?:18::18::18:
ayh çok sordum kusura bakmayın
kızlar doktora gittim sonucum 99 çıktı ama çok az kahverengi akıntım olduğu için düşük yapabilirsin dedi böyle bi sorun yaşayan oldumu hiç ?:18:
yeni hamiş olduğunu öğrenenler hoşgeldiniz hayırlısıyla kucağımıza alalım inş
karakedi sen nasılsın ikizlerin nasıl gelişimleri düzeldimi inş.
karakedi
canım inşallah dediğin gibidir zaten bir kere oldu Allaha şükür bidaha gelmedi bugün tekrar beta hcg bakılcak :44:
içini ferah tut cnm inşallah meleğin seninle..sonucu yaz bize mutlaka
öyle karışık duygular yaşıyorum ki, yaşadıklarımın bir adı yok. Sevinçli miyim üzgün müyüm, heyecanlı mıyım durgun muyum, meraklı mıyım ilgisiz miyim, mutlu muyum hüzünlü müyüm hiçbir şey bilmiyorum. ilginç olanı korkmuyorum da. Gerçekte belki de bu yaşadıklarımın yeni bir acıya karşı savunma mekanizması. Kalbim öyle acıdı ki, hayat içimden çıkıp gitti. iki yıl içinde 3 düşük yapmıştım ve kızımı 2 ay 3 gün önce 20. haftada kaybettim. ve benim için hayat durdu. Doktorum Ocak ayına kadar bekle bu psikolojiyle yeni bir hamileliği kaldıramazsın dedi. Ben hemen hamile kalabilenlerden değildim ve birinci adetim geldikten sonra hamile kalmışım. Allahıma şükrediyorum ve onu bu kez bana bağışlamasını diliyorum. Umarım hepimiz sağsalim alırız bebeklerimizi kucağımıza.
canım şimdilik iyiyiz bakalım..kontrolüm cuma günü inşallah bir sıkıntı yoktur bakalım..cumayı iple çekiyorum..sen nasılsın senin nasıl gidiyor kuzummmm
ALLAH iyilik versin bende iyiyim şükür bugün yarın doktora gideceğim kalp atışı için bulantılarla uğraşıyorum yemek yiyemiyorum doğru düzgün yaramazlık yok yani.
kızlar sımdı kontrolden geldım bebısım tam 6 hafta 2 günlük mus :)