Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

Gunaydiiiinn :) adet gecikmemin 2. Gunu sabahi prediktor kullanarak test yapmistim ve oldukca koyu bir cift cizgi cikmisti testte.. eger halen adet olmadiysan bugun ilk isin test yapmak olmali bence :)

oğlen 1-2 damla çok açık bir şekilde lekelenme vardı çok üzüldüm adetim geliyor diye ama şu saat oldu hala gelen giden yok yarın ilk işim test almak AMANNN ALLAHIMMMM İNŞALLAH :))))) hmm birde o adet ağrısı bugün yok denilecek kadar azdı..yazdığınız için teşekkür ederim :*

öyle karışık duygular yaşıyorum ki, yaşadıklarımın bir adı yok. Sevinçli miyim üzgün müyüm, heyecanlı mıyım durgun muyum, meraklı mıyım ilgisiz miyim, mutlu muyum hüzünlü müyüm hiçbir şey bilmiyorum. ilginç olanı korkmuyorum da. Gerçekte belki de bu yaşadıklarımın yeni bir acıya karşı savunma mekanizması. Kalbim öyle acıdı ki, hayat içimden çıkıp gitti. iki yıl içinde 3 düşük yapmıştım ve kızımı 2 ay 3 gün önce 20. haftada kaybettim. ve benim için hayat durdu. Doktorum Ocak ayına kadar bekle bu psikolojiyle yeni bir hamileliği kaldıramazsın dedi. Ben hemen hamile kalabilenlerden değildim ve birinci adetim geldikten sonra hamile kalmışım. Allahıma şükrediyorum ve onu bu kez bana bağışlamasını diliyorum. Umarım hepimiz sağsalim alırız bebeklerimizi kucağımıza.

umarım bebeğin bu kez sana sımsıkı tutunur ve biz durmadan düşük yapanlar da dünyanın en güzel duygusu olan anneliği tadarız.

Senicok cok umutlandirmak istemem ama lekelenmen yerlesme kanamasi da olabilir. En kisa zamanda hayirli haberlerini bekliyoruz. Test sonucnu hemen paylas bizimle :)

gerçekten yaşananlar çok zor inşallah bu sefer meleğin sana sımsıkı tutunur ve seni hiç bırakmaz ömrünün sonuna kadar canım..

hayırlı ugurlu olsun rabbim sağlıklı sıhhatli kucagına almayıda nasip etsin inşallah. aramıza hoşgeldin

inşallah canım sağsalim kucağına alırsın :26:

kızlar acayip dünden beri bir bulantım var ama afedersiniz kusamıyorumsizdede var mı ya

aynı cnm benimde gecen zorladım çıkardım biraz rahatladım şükür ama hergünde zorlayarak olmuyor tabi insanın boğazı fln tahriş oluyor..inşallah bu bulantılarımız cabucak gecer..

kızlar birde ben sunu farkettim bişiler atıştırdıgım sürece bulanmıyor ne zaman böyle bişi yemeyim ara vereyim hemen başlıyor..nolcak halimizzzzz ((

canım benim tebrik ederim rabbim sağlıklı sıhhatli kucagına almayıda nasip etsin..bende tüp bebek ile hamile kaldım..aynıları bende de var canım..mide bulantısı iştahsızlık az bişey yesem hemen şişiyorum bişi yemek istemiyorum..sen tüp bebek sonrasında ilaç kullanmaya devam ediyor musun cnm?neler kullanıyorsun?

acaba ikizlerde nasu-ıl anlaşılıyor var mıdır ki bir yolu :))))

canım hiç merak etme birkaç gün sonra uyku hali mide bulantısı başlar bugünlerini ararsın valla

kızlar doktora gittim sonucum 99 çıktı ama çok az kahverengi akıntım olduğu için düşük yapabilirsin dedi böyle bi sorun yaşayan oldumu hiç ?:18:

canım degerin güzel yerleşme kanamasıda olabilir ara ara bendede oluyor jel kullanıyorum jelle geliyor bazen.doktorum stres yapma olur dedi.

yeni hamiş olduğunu öğrenenler hoşgeldiniz hayırlısıyla kucağımıza alalım inş
karakedi sen nasılsın ikizlerin nasıl gelişimleri düzeldimi inş.

canım şimdilik iyiyiz bakalım..kontrolüm cuma günü inşallah bir sıkıntı yoktur bakalım..cumayı iple çekiyorum..sen nasılsın senin nasıl gidiyor kuzummmm

karakedi

canım inşallah dediğin gibidir zaten bir kere oldu Allaha şükür bidaha gelmedi bugün tekrar beta hcg bakılcak :44:

maşallah çok sevindim değerler süper ben demiştim

amin sağlıklı sıhhatli inşallah

canım şimdilik iyiyiz bakalım..kontrolüm cuma günü inşallah bir sıkıntı yoktur bakalım..cumayı iple çekiyorum..sen nasılsın senin nasıl gidiyor kuzummmm

ALLAH iyilik versin bende iyiyim şükür bugün yarın doktora gideceğim kalp atışı için bulantılarla uğraşıyorum yemek yiyemiyorum doğru düzgün yaramazlık yok yani.

ALLAH iyilik versin bende iyiyim şükür bugün yarın doktora gideceğim kalp atışı için bulantılarla uğraşıyorum yemek yiyemiyorum doğru düzgün yaramazlık yok yani.

ahh o bulantıları sorma tatlım benim bugün galiba tansiyonumda da sıkıntı var hiç iyi hissetmiyorum kendimi düşüp bayılacak gibiyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…