kızlar mide bulantısı kızda daha yogun erkekte daha hafif geçiyormuş diyorlar..acaba öylemi dersiniz? :))) bizimde kontrolümüz cuma günü inşallah kalp atışlarını duyup iki bebişiminde sağlıklı olduğunu görürüm dualarınızı eksik etmeyin kızlar
Ben tatli cok nadir yiyorum.cok severdim ama hic canim istemiyor. Hep ekşi., hep tuzlu mmayhos seyleraynen benımde oyle ıstahım cok arttı helede cıkolata
Kimse yazmamış ben kendime yazayım hoşgeldim
Doktordan geldim progestan iğne verdi vuruldum ve de vajinal tablet verdi. Yarın başlicam. İnşallah bi daha leke yüzü görmem gerçekten korktum
kızlar 2 gün geçti ve adet olmadım..
içimde bir mutluluk var
ama kasıklarımda ağrıyor wc ' ye gitme gereği duyuyorum çünkü adetim gelmiş gibi hissediyorum kendim, bakıyorum yok birşey.. çıktığımda dua ediyorum allahım nolur gelmesin diye :) :) birde kasıklarımda özellikle sağ tarafımda küçük batmalar oluyor
klasik soruyu soruyorum acaba hamilemiyim :) ????
günaydın kızlar yaklaşık 6 haftalık hamıleyım yarın kontrolüm var doktor muayeneyı vajinadan mı yoksa göbekten mı yapar
165
Bildiğin şişmanım yani
ohooo ben sütten nefret ederim ve ancak gece yatmadan 1 bardak süt içebiliyorum, sabah kahvaltıda da peynir ve haşlanmış yumurta yiyorum..
Başka ne yiyeyim kii
Bu arada kızlar bol bol ceviz ye dedi bana doğum yapmış ve sağlıklı akıllı çocuğu olan bir tanıdığım..
Ayrıca hazır mevsimindeyken balık
Bi de kızlar gecenin bu saatinde burnuma ne kokusu geldi biliyo musunuz?
Üstüne pudra şekeri serpilmiş sıcak kürtböreği
Eşime dedim adam şok oldu
Cok da rahatlamis sayilmazsin. Kisa sureligine susturmussunuz cevreni. Bu dogsun. Baskilar 2, bebek icin tam gaz devam edecektir
:)) yoo orda dursunlar artık.Bu sefer hiç kimseyi dinlemem1 tane yeter bize
hayırlı ugurlu olsun canım rabbim saglıklı sıhhatli kucagına almayıda nasip etsin inşallah aramıza hosgeldin..
arkadaşlar birtürlü hamileyimm diyemiyorum
bu 3.hamileliğim diğer 2si düştü bunda yine beta hcg ler az.yorumlayabilirmisiniz
adete8gün varken:5
adete 6gün varken:23
adete4gün varken:77
adete 2gün varken:iş çıkışı birazdan yaptırıcam ve dananın kuyruğu kopacak
dua edin neolur değer artsın.haber veririm.
Bu artışlar nasıl
ben evde şu an test yaptım ve pozitif çıktı hem de koyu koyu.anlayacağınız daha şu an öğrendim ben bile hamile olduğumu:)o kadar mutluyum ki anlatamam...ne yapmalıyım bilmiyorum daha eşime bile haber vermedim.nasıl haber vermeliyim onu da bilmiyorum ama çok mutluyummmm:)))))))
Ben evde şu an test yaptım ve pozitif çıktı hem de koyu koyu.Anlayacağınız daha şu an öğrendim ben bile hamile olduğumu:)O kadar mutluyum ki anlatamam...Ne yapmalıyım bilmiyorum daha eşime bile haber vermedim.Nasıl haber vermeliyim onu da bilmiyorum ama çok mutluyummmm:)))))))
Ben tatli cok nadir yiyorum.cok severdim ama hic canim istemiyor. Hep ekşi., hep tuzlu mmayhos seyler
hayırlı olsuuunnnn. bugünki sonuca göre bende hamileyimmmm yazıcam inş
beta hcg az olunca tam diyemedim içimde kaldı