Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

Herkese merhabaaa, yeni katıldım aranıza
Bende birkaç gün önce öğrendim hamile olduğumu, hiç beklemiodum ama oldu işte:)) iyiki de oldu:))

bende bu ay öğrendim hamile olduğumu :) 6+5 haftalık yarın kalp atışları için doktora gidicez allah hayırlısıla nasip eder inşallah duymayı.

Herkese merhabaaa, yeni katıldım aranıza
Bende birkaç gün önce öğrendim hamile olduğumu, hiç beklemiodum ama oldu işte:)) iyiki de oldu:))

hayırlı olsun canım Allah sağsalim kucağa almayı nasip etsin hepimize aynı doğum tarihlerimiz inşallah o günleride görürüz :))

valla bilmiyorum kiiiolabiliiir...
boyun kac ki canım
Sevgili hamişlerAllah herkese sağlıklı bebişler versin inşallah. Merak ediyorum da aranızda bebeğinin cinsiyetini hisseden var mı? Yani bana kesinlikle erkekmiş gibi geliyor ..

cin takviminde erkek çıkıyor esimde erkek dıye dıye benımde dılımde hep oğlum var ama bılmıyorum nasip işte sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsunda kız erkek fark etmez

kızlar günde ne kadar süt içiyorsunuz? bir bardak süt, bir iki bardak ayran ve kahvaltıda yediğimiz peynir yeter mi bize ? 1000 mg kalsiyum almamız gerektiğini okumuştum.

merhaba
ben günde sabah ve aksam olmak üzere 2 bardak süt içiyorum sabah kahvaltısını süzme yogurt ve peynir ağırlıklı yemeye çalısıyorum şimdilik

ohh ne güzelmiş burası. aynı zmanada doğum yapacak olan birsürü hamiş varmış:))) birbirimize bilgi vereleim gid,şat hakkında. mesela bneim hiç miğde bulantısı ya da ne bileyim kokulara hassasiyetim olmadı. gerçi insanlar daha sonra da başlayabilir idyor ama umarım başlamaz. sizlerin nasıl???

şimdilik mide bulantım yok ama sabahları kahvaltı yapana kadar başım dönüyor.
hafif arada kasıklarım batma şeklinde agrım var.

çarşamba günü beta ölçümü var değerlerin yükselmesi gerekiyor. bi sorun olmaz insallah

valla bilmiyorum kiiiolabiliiir...
boyun kac ki canım

165
Bildiğin şişmanım yani

kızlar günde ne kadar süt içiyorsunuz? bir bardak süt, bir iki bardak ayran ve kahvaltıda yediğimiz peynir yeter mi bize ? 1000 mg kalsiyum almamız gerektiğini okumuştum.

ohooo ben sütten nefret ederim ve ancak gece yatmadan 1 bardak süt içebiliyorum, sabah kahvaltıda da peynir ve haşlanmış yumurta yiyorum..
Başka ne yiyeyim kii

Bu arada kızlar bol bol ceviz ye dedi bana doğum yapmış ve sağlıklı akıllı çocuğu olan bir tanıdığım..
Ayrıca hazır mevsimindeyken balık

Bi de kızlar gecenin bu saatinde burnuma ne kokusu geldi biliyo musunuz?
Üstüne pudra şekeri serpilmiş sıcak kürtböreği
Eşime dedim adam şok oldu

kızlar 2 gün geçti ve adet olmadım..
içimde bir mutluluk var
ama kasıklarımda ağrıyor wc ' ye gitme gereği duyuyorum çünkü adetim gelmiş gibi hissediyorum kendim, bakıyorum yok birşey.. çıktığımda dua ediyorum allahım nolur gelmesin diye :) :) birde kasıklarımda özellikle sağ tarafımda küçük batmalar oluyor
klasik soruyu soruyorum acaba hamilemiyim :) ????

Son düzenleme:
Gunaydiiiinn :) adet gecikmemin 2. Gunu sabahi prediktor kullanarak test yapmistim ve oldukca koyu bir cift cizgi cikmisti testte.. eger halen adet olmadiysan bugun ilk isin test yapmak olmali bence :)

günaydın kızlar yaklaşık 6 haftalık hamıleyım yarın kontrolüm var doktor muayeneyı vajinadan mı yoksa göbekten mı yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…