- 15 Ekim 2013
- 1.045
- 64
- 34
bende kız hissediyorum çin takvimindede kız çıkıyo Allahım ne veriyorsa razıyız tabi:)
Benim de kız çıktı inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende kız hissediyorum çin takvimindede kız çıkıyo Allahım ne veriyorsa razıyız tabi:)
Benim de kız çıktı inşallah
Dogdugunda bende 25 olucam. Yas icin cok erken sayilmaz aslinda ama evlenir evlenmez erken..sen ne kadarlik evlisin ki ?
Ben 6 yıldır evliyim. Evet senin biraz erken olmuş ama olsun demek ki hayırlısı böyleymiş :)
Ben 6 yıldır evliyim. Evet senin biraz erken olmuş ama olsun demek ki hayırlısı böyleymiş :)
Esin iyi beklemis bunca sene, benimki nisanliyken bile zor durdu :)) sizin zamani gelmis aslinda ama kendini hazir hissetmek de onemli tabiki
Esin iyi beklemis bunca sene, benimki nisanliyken bile zor durdu :)) sizin zamani gelmis aslinda ama kendini hazir hissetmek de onemli tabiki
evet bir türlü hazır hissedemedik :) çevreden de çok baskı görüyorduk zaten. Olunca rahat bıraktılar bizi Allaha şükür .
Herkese merhabaaa, yeni katıldım aranıza
Bende birkaç gün önce öğrendim hamile olduğumu, hiç beklemiodum ama oldu işte:)) iyiki de oldu:))
Hoş geldiniz. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
evet bir türlü hazır hissedemedik :) çevreden de çok baskı görüyorduk zaten. Olunca rahat bıraktılar bizi Allaha şükür .
Hoş geldiniz. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
Cok da rahatlamis sayilmazsin. Kisa sureligine susturmussunuz cevreni. Bu dogsun. Baskilar 2, bebek icin tam gaz devam edecektir
Herkese merhabaaa, yeni katıldım aranıza
Bende birkaç gün önce öğrendim hamile olduğumu, hiç beklemiodum ama oldu işte:)) iyiki de oldu:))
hayırlı olsun canım Allah sağsalim kucağa almayı nasip etsin hepimize aynı doğum tarihlerimiz inşallah o günleride görürüz :))
Benim de teyzelerim var ikiz. acaba olur mu kiiii
Canım aramıza hoşgeldin, benim hem kasık ağrılarım hem de gaz sancılarım var. hatta şu anda bile gaz yüzünden sol göğsümün altına kramplar giriyo...
Artık evde yürüyen gaz makinesi gibi, ağızdan gaz çıkarıp duruyorum, napiim karnım çok ağrıyo
Ne menem bişiymiş bu gaz yaaaaaa
Bu arada kızlar rekor bende sanırım. ben 84 kilo ile hamile kaldım ve öğrendiğimden beri felaket derecede karnım acıkıyo, nolcak halim bilmiyorum. Doktor kesin bana diyet verecek:26::26::26::26::26::26:
Sevgili hamişlerAllah herkese sağlıklı bebişler versin inşallah. Merak ediyorum da aranızda bebeğinin cinsiyetini hisseden var mı? Yani bana kesinlikle erkekmiş gibi geliyor ..
valla bilmiyorum kiiiolabiliiir...
boyun kac ki canım
kızlar günde ne kadar süt içiyorsunuz? bir bardak süt, bir iki bardak ayran ve kahvaltıda yediğimiz peynir yeter mi bize ? 1000 mg kalsiyum almamız gerektiğini okumuştum.
Gunaydiiiinn :) adet gecikmemin 2. Gunu sabahi prediktor kullanarak test yapmistim ve oldukca koyu bir cift cizgi cikmisti testte.. eger halen adet olmadiysan bugun ilk isin test yapmak olmali bence :)kızlar 2 gün geçti ve adet olmadım..
içimde bir mutluluk var
ama kasıklarımda ağrıyor wc ' ye gitme gereği duyuyorum çünkü adetim gelmiş gibi hissediyorum kendim, bakıyorum yok birşey.. çıktığımda dua ediyorum allahım nolur gelmesin diye :) :) birde kasıklarımda özellikle sağ tarafımda küçük batmalar oluyor
klasik soruyu soruyorum acaba hamilemiyim :) ????
günaydın kızlar yaklaşık 6 haftalık hamıleyım yarın kontrolüm var doktor muayeneyı vajinadan mı yoksa göbekten mı yapar