Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

Sevgili hamişlerAllah herkese sağlıklı bebişler versin inşallah. Merak ediyorum da aranızda bebeğinin cinsiyetini hisseden var mı? Yani bana kesinlikle erkekmiş gibi geliyor ..

Bende kiz cocugu hayrani olaraktan erkek hissediyorum... hamileligimi ogrenmeden 2 hafta once ruyamda deniz kenarindayim ve parlak mavi deniz kabulari topluyordum cuku..

kızlar merhaba bende bugün öğrendim 1 aylık hamileyim çok şükür bir düşükten sonra 2buçuk senenin üstüne kesinlikle dualar sayesinde allah duasında ısrarcı olanı sever ben buna çok inandım bu ay ne klomen ne çatlatma iğnesi hiçbirşey kullanmadım ve dualarla oldu inş

Bende kiz cocugu hayrani olaraktan erkek hissediyorum... hamileligimi ogrenmeden 2 hafta once ruyamda deniz kenarindayim ve parlak mavi deniz kabulari topluyordum cuku..

Ben de erkek çocuk görmüştüm rüyamda. Çin takvimine baktınız mı?

Gözünüz aydın. Çok sevindim adınıza . Aramıza hoş geldiniz :)

Tebrik ederriiiiimm.. hosgeldin aramiza :) allah hayirlisiyla kucagina da almayi masip etsin ins

Kimse yazmamış ben kendime yazayım hoşgeldim
Doktordan geldim progestan iğne verdi vuruldum ve de vajinal tablet verdi. Yarın başlicam. İnşallah bi daha leke yüzü görmem gerçekten korktum

merhaba canım sanırım aynı gün doğuracağız :) nasıl gidiyor aşermen falan varmı?

Çok teşekkürlerr hoşbuldumm. İlk bende çok önemsemedim ama araştırdıkça bir korku sardı beni. 3 günde 3 kere oldu. Normaldir di mi ya bence de

Yani bilmiyorum ama buradaki arkadaşların çoğu yazıyodu kahverengi lekelenmelerim var diye, ve normal bişi olarak düşünüyodum ben de

merhaba canım sanırım aynı gün doğuracağız :) nasıl gidiyor aşermen falan varmı?

Hiçbişeyim yok ya ama çok acıkıyorum. Sende durum ne?

Yani bilmiyorum ama buradaki arkadaşların çoğu yazıyodu kahverengi lekelenmelerim var diye, ve normal bişi olarak düşünüyodum ben de

İnan bana çok rahatlattın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…