Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

cnm benim tüp bebekti o yüzden erken öğrendim ben tüp bebek tarihine göre 3 haftalık yaptım ama normalde nasıl hesaplanıyor bilmiyorum haftaya kese muaynesine gidince öğrenicem bakalım gerçek tarihi :))) hamilelik takvimine hep çok özenirdim o yüzden hemen yaptım kendi hesabıma göre :)

evet cnm aynen benim tüp bebek hala bir sürü ilaç iğne kullanıyorum ama ben hepsine razıyım :))

kizlarr bugün günüm ve hala adet olmadım olcakmıyım yada olmayacakmıyım bilmiyorum aslında kan testi yaptırcaktım belirtilerimden dolayı ama günüm geçerse öyle yaptırayım dedim yoksa üzülmeyeyim diye.. dua edin inşallah olurr hayırlısıyla...

hayırlı olsun inşallah kaç haftalık olduğunu biliyormusun gebelik takvimini gir hemen takip edelim Allah tamamına erdirsin inşallah.

hayır cnm bilmiorum doktor daha çok yenid edi :) haftaya gidecem bakalım ne kadarlıkmış :) keseyi gördü daha yeni oluşmuş dedi :):) allahım isteyen herkese nasib etsin :)

Allah hayırlısıyla kucağımıza da almayı nasip etsin.Umarım bundan sonra her şey yolunda gider :128:

inşallah canım amin inşallah hepimiz sağsalim kucağımıza alırız bebişlerimizi.. kızlar sizdeki değişiklikler neler?

benim koku olayım feci burnum çok hassaslaştı..dünden beride bir uyku hali gelmeye başladı..birde cok sık lavaboya gidiyorum.. birde çikolatayı çok severim ama hiç yiyesim yok ekşiye dadandım..sizde neler var?

benim göğüs şişliğimden,kasık ağrımdan ve ilk günlerde ekşiyi aşermemden başka bir belirtim olmadı. Yorgunluk bir belirti sayılıyorsa onu da sayabiliriz :)

benim göğüs şişliğimden,kasık ağrımdan ve ilk günlerde ekşiyi aşermemden başka bir belirtim olmadı. Yorgunluk bir belirti sayılıyorsa onu da sayabiliriz :)

benim göğüslerim şişiyor acıyor sonra biraz acımamaya başlıyor sonra 2-3 saat geçiyor yine aynı oluyor..hatta göğüslerim fln şişince yine tutmadı hastalanıcam diye cok korkmuştum rabbime şükürler olsun bu sefer yüzümüzü güldürdü.

inşallah hamişsindir :)

benim de öyle :) şişlik biraz azalıyor sonra tekrar eskisi gibi. Şu sıralar sabahları azalıyor akşama doğru tekar şişiyor Hamile bir arkadaşıma sordum şişlikler zamanla geçiyormuş doğum yaklaşınca tekrar davul gibi oluyormuş

inşallah hamilesindir canım..dualarımız seninle..

canım adetime 3-4 gün kala idrar testi yaptım pozitifti, kantesti yaptırdım negatif çıktı, adet olmam gerekiyodu olmadım bekliyorum, batın nezaman

Merhaba arkadaşım, ne gibi belirtilerin vardı,neden şüphelendin de 3-4 gün kala test yaptın. paylaşırsan sevinirim :)

o zaman bunlar daha iyi günlerimiz desene canım :))) şu keselerimizi görüp kalp atışlarını bir duysakta içimize sular serpilse..

valla bizde aynı durumdayız..sen ne zaman gidiceksin cnm doktora kontrole benim haftaya cuma kontrolüm ayın 15 inde :)

Ben doğuda görev yapıyorum yaşadığım yerde ne kan tahlili yapılıyor ne de doğru dürüst ultrason o yüzden ben de haftaya giderim muhtemelen :)

kızlar bende tüp bebek tedavisi ile hamiş kaldım şükürler olsun daha kesemizi göremedik bakalım haftaya keseyide görünce için biraz daha rahatlıycak aranıza benide alın :))

Canım tebrik ederim, inan çok sevindim.Ben yeni üye oldum ama hamileliği düşündüğümden beni takip ediyordum siteyi ve nickinden hatırladım seni. Epey bekledin uğraştın yanlış hatırlamıyorsam.. Hamilelik haberini duyunca ayrıca sevindim yani Allah tamamına erdirsin nazarlardan korusun inşallah canı .. bende bu ayın 1 ınde ilk defa çatlatma iğnesi oldum sonucu beklıyorum bakalım.. benim içinde dua et olurmu sen hamilesin Allahım kabul eder inşallah belki aranıza gelirim bende

Ben doğuda görev yapıyorum yaşadığım yerde ne kan tahlili yapılıyor ne de doğru dürüst ultrason o yüzden ben de haftaya giderim muhtemelen :)

anladım cnm geç olsunda güç olmasın bebişlerimizde sıkıntı olmasında gerisi önemli değil canım benim gideriz elbet kontrollere :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…