İyi erkenden öğrenmişsin 3 haftalık kandamı çıktı hayırlısı olsun ben beklemediyim satım 17 ekim batım kaç bilmiyorum işin tuhaf yanı geçen ay 8 gün gecikmeyle olmuştum.... hayırlısı artık....
sorunsuz olsun da tek her türlü arızayı çekmeye hazırız :) kasık ağırısı,mide bulantısı önemli değil. Bu arada cevap için teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda keseyi de görürüz :)
Allah hayırlısıyla kucağımıza da almayı nasip etsin.Umarım bundan sonra her şey yolunda gider :128:evet cnm aynen benim tüp bebek hala bir sürü ilaç iğne kullanıyorum ama ben hepsine razıyım :))
hayırlı olsun inşallah kaç haftalık olduğunu biliyormusun gebelik takvimini gir hemen takip edelim Allah tamamına erdirsin inşallah.
Allah hayırlısıyla kucağımıza da almayı nasip etsin.Umarım bundan sonra her şey yolunda gider :128:
benim göğüs şişliğimden,kasık ağrımdan ve ilk günlerde ekşiyi aşermemden başka bir belirtim olmadı. Yorgunluk bir belirti sayılıyorsa onu da sayabiliriz :)
kizlarr bugün günüm ve hala adet olmadım olcakmıyım yada olmayacakmıyım bilmiyorum aslında kan testi yaptırcaktım belirtilerimden dolayı ama günüm geçerse öyle yaptırayım dedim yoksa üzülmeyeyim diye.. dua edin inşallah olurr hayırlısıyla...
benim de öyle :) şişlik biraz azalıyor sonra tekrar eskisi gibi. Şu sıralar sabahları azalıyor akşama doğru tekar şişiyorbenim göğüslerim şişiyor acıyor sonra biraz acımamaya başlıyor sonra 2-3 saat geçiyor yine aynı oluyor..hatta göğüslerim fln şişince yine tutmadı hastalanıcam diye cok korkmuştum rabbime şükürler olsun bu sefer yüzümüzü güldürdü.
kizlarr bugün günüm ve hala adet olmadım olcakmıyım yada olmayacakmıyım bilmiyorum aslında kan testi yaptırcaktım belirtilerimden dolayı ama günüm geçerse öyle yaptırayım dedim yoksa üzülmeyeyim diye.. dua edin inşallah olurr hayırlısıyla...
canım adetime 3-4 gün kala idrar testi yaptım pozitifti, kantesti yaptırdım negatif çıktı, adet olmam gerekiyodu olmadım bekliyorum, batın nezaman
benim de öyle :) şişlik biraz azalıyor sonra tekrar eskisi gibi. Şu sıralar sabahları azalıyor akşama doğru tekar şişiyorHamile bir arkadaşıma sordum şişlikler zamanla geçiyormuş doğum yaklaşınca tekrar davul gibi oluyormuş
o zaman bunlar daha iyi günlerimiz desene canım :))) şu keselerimizi görüp kalp atışlarını bir duysakta içimize sular serpilse..
inşallah babası ve ben heyecanla bekliyoruz :))
valla bizde aynı durumdayız..sen ne zaman gidiceksin cnm doktora kontrole benim haftaya cuma kontrolüm ayın 15 inde :)
kızlar bende tüp bebek tedavisi ile hamiş kaldım şükürler olsun daha kesemizi göremedik bakalım haftaya keseyide görünce için biraz daha rahatlıycak aranıza benide alın :))
Ben doğuda görev yapıyorum yaşadığım yerde ne kan tahlili yapılıyor ne de doğru dürüst ultrason o yüzden ben de haftaya giderim muhtemelen :)