Canım tebrik ederim, inan çok sevindim.Ben yeni üye oldum ama hamileliği düşündüğümden beni takip ediyordum siteyi ve nickinden hatırladım seni. Epey bekledin uğraştın yanlış hatırlamıyorsam.. Hamilelik haberini duyunca ayrıca sevindim yaniAllah tamamına erdirsin nazarlardan korusun inşallah canı .. bende bu ayın 1 ınde ilk defa çatlatma iğnesi oldum sonucu beklıyorum bakalım.. benim içinde dua et olurmu sen hamilesin Allahım kabul eder inşallah belki aranıza gelirim bende
ahh cnm benim çok teşkkür ederim..evet cnm çok bekledim 4 sene olucak neredeyse 2 aşılama 1 tüp bebek derken sonunda rabbim dondurulmuş bebeklerimde yüzümü güldürdü ama daha keseyi fln görmediğim için içim kıpır kıpır hep bir korku var..bu kadar ugrasıp kavusunda böyle oluyor sanırım..
ederim tabiyki cnm benim rabbim senin tedavininde hayırlısı işle sonuçlanmasını nasip etsin inşallah tatlım.[/QUOT
Sağolasın canm benm, ağzına sağlık :) bu kadar bekleyişten sonra üstüne düşmekte haklısın canım ama bak Rabbim nasip etmiş sonunda ne güzel, sen kendine çok dikkat et, yorulma, içine de ferah tut Allah'ın izniyle bişeycik olmaz bebişine
ahh cnm benim çok teşkkür ederim..evet cnm çok bekledim 4 sene olucak neredeyse 2 aşılama 1 tüp bebek derken sonunda rabbim dondurulmuş bebeklerimde yüzümü güldürdü ama daha keseyi fln görmediğim için içim kıpır kıpır hep bir korku var..bu kadar ugrasıp kavusunda böyle oluyor sanırım..
ederim tabiyki cnm benim rabbim senin tedavininde hayırlısı işle sonuçlanmasını nasip etsin inşallah tatlım.[/QUOT
Sağolasın canm benm, ağzına sağlık :) bu kadar bekleyişten sonra üstüne düşmekte haklısın canım ama bak Rabbim nasip etmiş sonunda ne güzel, sen kendine çok dikkat et, yorulma, içine de ferah tut Allah'ın izniyle bişeycik olmaz bebişine
inşallah cnm benim inşallah sonucu alınca hersey farklı olucak rahatlıycam sanıyordum ama öyle olmuyormuş asıl maraton bundan sonra başlıyor valla acaba iyimi acaba büyüyormu fln bir sürü soru var insanın kafasında...
inşallah cnm benim inşallah sonucu alınca hersey farklı olucak rahatlıycam sanıyordum ama öyle olmuyormuş asıl maraton bundan sonra başlıyor valla acaba iyimi acaba büyüyormu fln bir sürü soru var insanın kafasında...
Aynen öyle tatlım. Hamileliği beklemek büyük bi istek ama bunu öğrendikten sonrada acaba sağlıklımı herşey yolundamı diye düşünceler başlar:93:..hayırlısı ile doğsun, hastalanmasın, okula başlasın, büyüsün yani kısacası insan hayatı bu.. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin başımıza gelenlere de katlanma gücü versin. Aminn
hayır cnm bilmiorumdoktor daha çok yenid edi :) haftaya gidecem bakalım ne kadarlıkmış :) keseyi gördü daha yeni oluşmuş dedi :):) allahım isteyen herkese nasib etsin :)
en son gördüğün adet tarihinin ilk gününü söyle hesaplayalım.
Aynen öyle tatlım. Hamileliği beklemek büyük bi istek ama bunu öğrendikten sonrada acaba sağlıklımı herşey yolundamı diye düşünceler başlar:93:..hayırlısı ile doğsun, hastalanmasın, okula başlasın, büyüsün yani kısacası insan hayatı bu.. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin başımıza gelenlere de katlanma gücü versin. Aminn
amin bitanem rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
böyle kasık ağrılarım olduğu zaman çok tedirgin oluyorum uzun yıllar ugrastıktan sonra tutunca herseyi dinler oldum valla...hayırlısıyla bir kalp atışını duysam içim biraz daha rahatlıyacak
6 ekim adet oldum cnm 12 ekim bittim ::)
bunlar güzel ağrılar bebeğin sana tutunmaya çalışıyor vücudun bu tutunmaya tepkiler gösteriyor (ağrı şeklinde) inşallah kalp atışlarınıda duyarsın zamanla hareketlerinide duyarsın tatlı güzel heyacanlı bir bekleyiş bu Allahım kucağınada almayı nasip etsin inşallah
en son gördüğün adet tarihinin ilk gününü söyle hesaplayalım.
acaba tüp bebekte nasıl hesaplanıyor cnm bilginiz var mı?
tüp bebek transferi yapıldığı günü söyle (Embriyo Transfer Tarihi)
Merhaba arkadaşlar ben de hamileliğimi yeni öğrendim. Hepinizi tebrik ederim.
Dilerim sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Ben dün ilk kan testimi yaptırdım beta hcg 68 çıktı doktor değerin düşük olduğunu söyledi. Ancak forumda okuduğum konularda daha düşük değerlerin bile yükseldiğini gördüm. Maşallah hepsine..
Benim daha önce bir düşüğüm oldu o yüzden korkuyorum.
Sizler ne düşünüyorsunuz? Fikrinizi almak istedim.
Merhaba arkadaşlar ben de hamileliğimi yeni öğrendim. Hepinizi tebrik ederim.
Dilerim sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Ben dün ilk kan testimi yaptırdım beta hcg 68 çıktı doktor değerin düşük olduğunu söyledi. Ancak forumda okuduğum konularda daha düşük değerlerin bile yükseldiğini gördüm. Maşallah hepsine..
Benim daha önce bir düşüğüm oldu o yüzden korkuyorum.
Sizler ne düşünüyorsunuz? Fikrinizi almak istedim.
25 ekim canım transfer tarihim
4 hafta 1 günlük görünüyorsun (16 Temmuz 2014 doğum tarihi)
adetinin kaçıncı gününde yaptırdın testi eğer erken bir dönemde yaptırmışsan 2 gün arayla testi tekrarlaman gerekiyor sağlıklı bir gebelik için iki gün arayla tekrarladığın testin iki katı artmış olması gerekir...
cnm hayırlı ugurlu olsun.. inşallah bir sıkıntı yoktur hamilesindir.2 günde bir tekrarla kan testini eğer değerin 2 katına çıkarsa bir sorun yok demektir cnm
o zaman şu anda doğru oldu ben 24 temmuz olarak hesaplamıştım yanlış hesaplamışım demekki..bebişim 1 aylık mı yani şimdi :)))