kızlar bende tüp bebek tedavisi ile hamiş kaldım şükürler olsun daha kesemizi göremedik bakalım haftaya keseyide görünce için biraz daha rahatlıycak aranıza benide alın :))
Hamilelik testi pozitif ise ultrason ile keseye ne zaman bakılıyor bilginiz varmı
kızlar bende tüp bebek tedavisi ile hamiş kaldım şükürler olsun daha kesemizi göremedik bakalım haftaya keseyide görünce için biraz daha rahatlıycak aranıza benide alın :))
kızlarrrrrr benimde bebişimmmm geliooooo:) yeni ögrendim beta 1263 çıktı
ben de bugün hamile olduğumu öğrendim :)çok şükür :)
hayirli olsun canim hosgeldin
hayırlı olsun henüz çok erken bir dönemindesin Allah tamamına erdirsin inşallah.
Hoşgeldin :) hayırlısı olsun
sen aramıza geldin ben çekliyorum sonuçta kasımda hamiş kalanlar burda :) ben hamiş olamadığma göre :)))
kızlar ara ara kasıklarınızda agrılar oluyor mu sizinde?
ben de bugün hamile olduğumu öğrendim :)çok şükür :)
evet yerleşme aşamasında kasıklarında ağrılar olabilir batma şeklinde akıntıların yoğunlaşabilir vücudunun sesini dinle ancak her hareketi değil yorgunluğunu açlığını susuzluğunu üşüyüp üşümediğini dinle ve fırsat buldukça dinlen ağır işler yapma sürekli ayakta kalma mümkün olduğunca sıcak tut kendini üşütme Allahım hepinizin - hepimizin kalbine göre versin inşallah...
böyle kasık ağrılarım olduğu zaman çok tedirgin oluyorum uzun yıllar ugrastıktan sonra tutunca herseyi dinler oldum valla...hayırlısıyla bir kalp atışını duysam içim biraz daha rahatlıyacak
Ben de 5. haftasındayım benim de ara ara kasıklarımda ağrı oluyor :S normaldir inşallah. Bu arada ben hiç baş dönmesi ve mide bulantısı yaşamadım bir sorun yoktur inşallah.
Ben de 5. haftasındayım benim de ara ara kasıklarımda ağrı oluyor :S normaldir inşallah. Bu arada ben hiç baş dönmesi ve mide bulantısı yaşamadım bir sorun yoktur inşallah.
onu bende yaşamadım cnm daha erken yada bünye meselesi de olabilir belki. şimdi bakıcaktım bende kaçıncı haftada bulantılar başlıyor diye
şimdi baktım canım genelde 5. 6. haftada başlıyormuş mide bulantısı bazılarınd dahada gec başlayabiliyormuş.