Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

kızlar bende tüp bebek tedavisi ile hamiş kaldım şükürler olsun daha kesemizi göremedik bakalım haftaya keseyide görünce için biraz daha rahatlıycak aranıza benide alın :))

Hoşgeldin :) hayırlısı olsun
sen aramıza geldin ben çekliyorum sonuçta kasımda hamiş kalanlar burda :) ben hamiş olamadığma göre :)))

Hamilelik testi pozitif ise ultrason ile keseye ne zaman bakılıyor bilginiz varmı

benimki 5 hafta 2 günlük ancak dün doktorum ultrasonda baktı ve kesenin oluşumunu gördü hatta banada gösterdi hatta ben iki tane de aynı oluşumdan var dediğimde evet şu anda öyle görülüyor ancak o kan birikintisi de olabilir dedi iki hafta sonra kesinleşir tek kesemi çift kesemi olduğu dedi.

kızlar bende tüp bebek tedavisi ile hamiş kaldım şükürler olsun daha kesemizi göremedik bakalım haftaya keseyide görünce için biraz daha rahatlıycak aranıza benide alın :))

hayırlı olsun henüz çok erken bir dönemindesin Allah tamamına erdirsin inşallah.

kızlar ara ara kasıklarınızda agrılar oluyor mu sizinde?

evet yerleşme aşamasında kasıklarında ağrılar olabilir batma şeklinde akıntıların yoğunlaşabilir vücudunun sesini dinle ancak her hareketi değil yorgunluğunu açlığını susuzluğunu üşüyüp üşümediğini dinle ve fırsat buldukça dinlen ağır işler yapma sürekli ayakta kalma mümkün olduğunca sıcak tut kendini üşütme Allahım hepinizin - hepimizin kalbine göre versin inşallah...

nasıl baş dönmesi oluyor anlatamam çok fena havada uçuyorum sankiiiii:))))) zevkli ama:)))))

böyle kasık ağrılarım olduğu zaman çok tedirgin oluyorum uzun yıllar ugrastıktan sonra tutunca herseyi dinler oldum valla...hayırlısıyla bir kalp atışını duysam içim biraz daha rahatlıyacak

böyle kasık ağrılarım olduğu zaman çok tedirgin oluyorum uzun yıllar ugrastıktan sonra tutunca herseyi dinler oldum valla...hayırlısıyla bir kalp atışını duysam içim biraz daha rahatlıyacak

Ben de 5. haftasındayım benim de ara ara kasıklarımda ağrı oluyor :S normaldir inşallah. Bu arada ben hiç baş dönmesi ve mide bulantısı yaşamadım bir sorun yoktur inşallah.

Ben de 5. haftasındayım benim de ara ara kasıklarımda ağrı oluyor :S normaldir inşallah. Bu arada ben hiç baş dönmesi ve mide bulantısı yaşamadım bir sorun yoktur inşallah.

onu bende yaşamadım cnm daha erken yada bünye meselesi de olabilir belki. şimdi bakıcaktım bende kaçıncı haftada bulantılar başlıyor diye

şimdi baktım canım genelde 5. 6. haftada başlıyormuş mide bulantısı bazılarınd dahada gec başlayabiliyormuş.

onu bende yaşamadım cnm daha erken yada bünye meselesi de olabilir belki. şimdi bakıcaktım bende kaçıncı haftada bulantılar başlıyor diye

İyi erkenden öğrenmişsin 3 haftalık kandamı çıktı hayırlısı olsun ben beklemediyim satım 17 ekim batım kaç bilmiyorum işin tuhaf yanı geçen ay 8 gün gecikmeyle olmuştum.... hayırlısı artık....

şimdi baktım canım genelde 5. 6. haftada başlıyormuş mide bulantısı bazılarınd dahada gec başlayabiliyormuş.

sorunsuz olsun da tek her türlü arızayı çekmeye hazırız :) kasık ağırısı,mide bulantısı önemli değil. Bu arada cevap için teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda keseyi de görürüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…