- 18 Aralık 2012
- 722
- 197
- 73
canım ben cıft cızgıyı gordum ve aynı senın gıbı aksamları hafıf hafıf mıdem bulanıyordu goguslerımde de kasıntı deıl ama şişlık var ınsallah bebiştir canım
Evet insan ister istemez takılıyor bu duruma psikolojik olarak.. Bende ilk denemelerimide çok takılmıştım bu kez öyle değil Rabbim hayırlısını verir diye rahatlatıyorum ve düşünmüyorum gerisini.. ama bugün bu psikoloji beni çok etkiledi.. Yarın eşimle hastahaneye gidicez kan tahlili için.. İnşallah vardır Allah'ımm.. İnşallah seninde vardır canım içinde minicik bi bebişş :)Günaydın
crystallife umarım seninkide bebiştir. Düşünmicem stres yazmıcam diyorum bir an olsun aklımdan çıkmıyorGeçen ay kasıklarımda çok ağrı vardı tamam ilkte daha tutturduk sanırım dedim ama sonuç hüsran ve tamamen psikolojikmiş şimdide hiçbişey hissetmiyorum umarım vardır gebelik :) elimde olmadan düşünüp strese giriyorum
merhaba canım bende 33 yaşındayım lekelenmen nasıl yani nasıl oluyor mide bulantılarınn devam etmesi daha iyi bunlar gebeli göstergesi zaten...... bundan 3 yıl önce bende 17 haftalık oğlumu kaybettim cinsiyetini de kürtaj masasında öğrenmiştimeğer hamileysem bat 15 kasım inşallah bunu kucağıma alırım ne yalan söyleyeyim korkuyorum çok kızım bu kadar istemese bebek konusunu kapatmıştım....Hadi hayırlısıı iyi düşüneyim iyi olsun bizim kızlara afacan kardeşler sağlıkla gelsin dua edelim
selamlar kizlarr eger 2 gün daha reglim gecikirse sanırım sizin aranıza katılıcam bende :) bide bişey sorucam göğüslerimin ucları kaşınıyor ara sıra ama deli gibi bazen oluyo kaşınmıyo.. . bu son günlerde böyle daha önce böyle adet belirtim bile olmamıştı.. akşamları midem kalkıyo ama bariz bulanma şeklinde değil hafif hafif. bide 2 saate midem kazınır gibi oluyo gece yemek istemediğimden yemiyorum.. sizce hamilelik göstergesimi bunlar yoksa adetten mi ? bilemedim.. umarım bebiştendir :)
Hamilelik testi pozitif ise ultrason ile keseye ne zaman bakılıyor bilginiz varmı
Inşallah bebiş vardır :)
7hafta ne kadar geçmiş aaa bilmiyodum kan testi yaptırınca beklicem o zaman 7.haftayı neyse kan testini bi pozitif Alalımda elimize :)
Kızlar bu ben kadınlar klulubünde yeniyim cevaplarınıza isim olarak dönmemiyorum direk yazıyorum
beğenin hemen altinda alinti ile cevapla kismindan yazıyorsun
ınsallah canım once saglıklı olsun sonrada usluAyyy inşallahhh :) Rabbim herkese de bizlerede sağlıklı sıhhatli hayırlı bebecikler versin inşallahh... :)
Hamilelik testi pozitif ise ultrason ile keseye ne zaman bakılıyor bilginiz varmı
Inşallah bebiş vardır :)
7hafta ne kadar geçmiş aaa bilmiyodum kan testi yaptırınca beklicem o zaman 7.haftayı neyse kan testini bi pozitif Alalımda elimize :)
Kızlar bu ben kadınlar klulubünde yeniyim cevaplarınıza isim olarak dönmemiyorum direk yazıyorum
ben de bugün hamile olduğumu öğrendim :)çok şükür :)
canimm gozun aydinn hayirli ugurku olsun insallah tum surec boyunca ikinizde saglikli olursunuz.. bende ayin 5inde ogrendim hamileligim bend aranizdayim artikEvet kızlar 9 aylık macera inşallah bitiyor ve yeni bir dönem başlıyor bu gün tahlil yaptırdım ve hcg değerim 204 çıktı yani hamileyim çatlama iğnesi ve klomen sayesisinde tabi önce allahın izniyle 2. bebeğim yoldaaa benim gibi kasımda anne olacağını öğrenenler burayaaaa bu macerayı birlikte yayalım hadi buyurun allah minişlerimizi nazardan beladanve şerden korusunnnnn herkesi bekliyorummmm
Merhaba, uzun zamandır kadınlar kulubü forumu takip ediyorum ve bende katılmak istedim.1,5 yıllık evliyim geçen ay bebek istemeye karar verdik ve ilk ay olmadı bugün adet olmam gerekiyor ve henüz olmadım ve hiçbir belirtisi yok genelde karnım şişer belim ağırırdı umarım bebiştir ve adet olmam c.tesiye kadar beklicem idrar testi dahi yapmak istemiyorum tek çizgi görmekten çok korkuyorum
Hamile olanlarda göğüs şişkinliği kasık ağrısı vb hissediyormuş bende öylede his yok tabiki herkeste olcak diyede birşey yokk ama umarım bebiştir ve bende size katılmış olurum Allah isteyen herkese nasip etsin.
insallah bebistir canimben daha yeni ogrendim ve benim hic gogsumde sislik hassasiyetim yoktu sadece adet olcagim zamn olan bi sancim oluyodu kisa bi sure birazdan olurum diyodum ama kanamam gelmiyodu okadar
Çok sevindim , Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?