Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

canım ben cıft cızgıyı gordum ve aynı senın gıbı aksamları hafıf hafıf mıdem bulanıyordu goguslerımde de kasıntı deıl ama şişlık var ınsallah bebiştir canım

Ayyy inşallahhh :) Rabbim herkese de bizlerede sağlıklı sıhhatli hayırlı bebecikler versin inşallahh... :)

Evet insan ister istemez takılıyor bu duruma psikolojik olarak.. Bende ilk denemelerimide çok takılmıştım bu kez öyle değil Rabbim hayırlısını verir diye rahatlatıyorum ve düşünmüyorum gerisini.. ama bugün bu psikoloji beni çok etkiledi.. Yarın eşimle hastahaneye gidicez kan tahlili için.. İnşallah vardır Allah'ımm.. İnşallah seninde vardır canım içinde minicik bi bebişş :)

canım kahverengi akıntım olmuştu bu gün iyiyim şükür benimde kızım çok istiyor ama söyleyemedik hala belki düşük filan olur üzülür diyeee sabırsızlanıyoruz babasıyla anlasın diye yem atıyoz laf arasında ama anlamıyooo saf kızım benimmmmmm:)))))

ben kendimle yakın buldum belirtileri inşaalllahhh canım allaım gönlüne göre versinnnn

Inşallah bebiş vardır :)
7hafta ne kadar geçmiş aaa bilmiyodum kan testi yaptırınca beklicem o zaman 7.haftayı neyse kan testini bi pozitif Alalımda elimize :)
Kızlar bu ben kadınlar klulubünde yeniyim cevaplarınıza isim olarak dönmemiyorum direk yazıyorum

beğenin hemen altinda alinti ile cevapla kismindan yazıyorsun

Ayyy inşallahhh :) Rabbim herkese de bizlerede sağlıklı sıhhatli hayırlı bebecikler versin inşallahh... :)
ınsallah canım once saglıklı olsun sonrada uslu
Hamilelik testi pozitif ise ultrason ile keseye ne zaman bakılıyor bilginiz varmı

canım bır sıtede 'ilk kalp atımları döllenmeden 21-22 gün sonra başlar ' dıye bır yazı buldum 5. haftaya tekabül edıyor sanırım

hanımlar aynı sıtede bıde şöyle bır cumle var ;

Gebeliğinizin 5 haftasında (döllenmeden 3 hafta sonra) bebeğiniz bir kalem ucu büyüklüğündedir(yaklaşık 1.5 mm)

yanı döllenmeden 3 hafta snra bebek 5 haftalık sayılıyormus ılgınc geldı bana cunku dollenmeden snra haftaların sayılması gerekıyo hanı dusundugunde ozaman benım de suan tahmını 5 haftalık

kan testini nerdeyse 4-5. haftada yapıyoruz zaten canım geriye 2 hafta kalıyooo canımmm

Benim her yerim ağırıyor sırtım,bacaklarım yorgunlktan ölüyorum ve uykum var. Uyumak istemiyorum. Göğüslerim ne zaman eski haline dönecek merak ediyorum, hep davul gibi kocaman ve sızı içinde mi kalacak?

canimm gozun aydinn hayirli ugurku olsun insallah tum surec boyunca ikinizde saglikli olursunuz.. bende ayin 5inde ogrendim hamileligim bend aranizdayim artik

insallah bebistir canimben daha yeni ogrendim ve benim hic gogsumde sislik hassasiyetim yoktu sadece adet olcagim zamn olan bi sancim oluyodu kisa bi sure birazdan olurum diyodum ama kanamam gelmiyodu okadar

insallah bebistir canimben daha yeni ogrendim ve benim hic gogsumde sislik hassasiyetim yoktu sadece adet olcagim zamn olan bi sancim oluyodu kisa bi sure birazdan olurum diyodum ama kanamam gelmiyodu okadar

Çok sevindim , Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Kızlarrrr maalesef benim başka aya kaldı akşam adet oldum ((( ne zaman gelecek bu bebiş yaaa ( neyse hayırlısı sitem etmek yok çalışmalara devam :)
crystallife sende durum nedir umarım hala adet olmamışsındır ,güzel haberlerini bekliyoruz

kızlar bende tüp bebek tedavisi ile hamiş kaldım şükürler olsun daha kesemizi göremedik bakalım haftaya keseyide görünce için biraz daha rahatlıycak aranıza benide alın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…