Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

offf şu negatifler bir süre görünmeseler.. ahh ahh..sonucunu merak ediyorum canımm haberdar ett inşallah pozitiftir.. bende henüz test felan yapmadım..

benim iki oğlum var biri 2002 doğumlu diğeri 2004 üçüncü bir çocuğu onlar çok istiyor bununla küçük oğlumun arasında 10 yaş olacak evet çalışıyorum devlet memuruyum ama hiç önemli değil kalabalık aileleri severim 4 kişilik ailede güzel ancak benim için yetersiz dahada olmalı her şekilde kardeşler anlaşır arada bir problem çıksada hayat bu elbette herşey olacak sorun varsa elbetteki çözümü de vardır. Allah kimseyi sahipsiz kardeşsiz evlatsız bırakmasın...

Ne güzel devlet memuru olmak hamile bir bayan için bulunmaz nimet ben özel sektör çalışanıyım bizde kaç ay saklıyorlar işinden olmaması için...hayırlısıyla yavruna kavuşman dileğiyle

merhaba kızlar, bende uzun suredir hamile kalmak için uğraşıyorum fakat olmuyor. acaba dua bilen kızlar bana özelden ulaşabilirler mi sizden bişey rica edicem.

kızlar selam bu gün uğrayamadım ama maşallah siz götürüyosunuz benim lekelenmem başladı çok üzgünüm inşallahhhh bebeğim gitmez dr rapor verecek yarın sanırım tekrar gebelik testiyapar bu arada bende 31 yaşındayımm ve kızımla arasında nerdeyse 8 yaş olacakkk hayırlısıyla tabi sağ salim doğarsa bu arada acayip bulantım ve baş dönmem varrr mutfaga bile giremiyorummm zormuş yaaa allahtan eşim yanımda ama onunda bu konularda çok becerikli olduğu söylenemezzzdua edin kızlar yaaaa :26::26::26::26::26::26::26::26:

merhaba canım bende 33 yaşındayım lekelenmen nasıl yani nasıl oluyor mide bulantılarınn devam etmesi daha iyi bunlar gebeli göstergesi zaten...... bundan 3 yıl önce bende 17 haftalık oğlumu kaybettim cinsiyetini de kürtaj masasında öğrenmiştim eğer hamileysem bat 15 kasım inşallah bunu kucağıma alırım ne yalan söyleyeyim korkuyorum çok kızım bu kadar istemese bebek konusunu kapatmıştım....Hadi hayırlısıı iyi düşüneyim iyi olsun bizim kızlara afacan kardeşler sağlıkla gelsin dua edelim

ne mutlu size.. bana da evet der inş. o test bir gün :) İki oğlunuz varmış Allahın izniyle birde prenses gelirse süper olur

canım biraz önce hamilelik haberinle sevinmiştim hatta kendim için bile umutlanmıştım İnşallah önemli bişey değildir ve bebişin hep seninle kalır dua edicem..:116:

gunaydınnnn...
kızlar bugun ılk sabah ıdrarıyla bıdaha test yaptım ıkıncı cızgı bu sefer daha koyu haftasonu kanda baktırıcam bakalım

Merhaba, uzun zamandır kadınlar kulubü forumu takip ediyorum ve bende katılmak istedim.1,5 yıllık evliyim geçen ay bebek istemeye karar verdik ve ilk ay olmadı bugün adet olmam gerekiyor ve henüz olmadım ve hiçbir belirtisi yok genelde karnım şişer belim ağırırdı umarım bebiştir ve adet olmam c.tesiye kadar beklicem idrar testi dahi yapmak istemiyorum tek çizgi görmekten çok korkuyorum
Hamile olanlarda göğüs şişkinliği kasık ağrısı vb hissediyormuş bende öylede his yok tabiki herkeste olcak diyede birşey yokk ama umarım bebiştir ve bende size katılmış olurum Allah isteyen herkese nasip etsin.

selamlar kizlarr eger 2 gün daha reglim gecikirse sanırım sizin aranıza katılıcam bende :) bide bişey sorucam göğüslerimin ucları kaşınıyor ara sıra ama deli gibi bazen oluyo kaşınmıyo.. . bu son günlerde böyle daha önce böyle adet belirtim bile olmamıştı.. akşamları midem kalkıyo ama bariz bulanma şeklinde değil hafif hafif. bide 2 saate midem kazınır gibi oluyo gece yemek istemediğimden yemiyorum.. sizce hamilelik göstergesimi bunlar yoksa adetten mi ? bilemedim.. umarım bebiştendir :)

inşallah bebiştir canım kendini strese sokma bence..

Günaydın
crystallife umarım seninkide bebiştir. Düşünmicem stres yazmıcam diyorum bir an olsun aklımdan çıkmıyor Geçen ay kasıklarımda çok ağrı vardı tamam ilkte daha tutturduk sanırım dedim ama sonuç hüsran ve tamamen psikolojikmiş şimdide hiçbişey hissetmiyorum umarım vardır gebelik :) elimde olmadan düşünüp strese giriyorum

canım ben cıft cızgıyı gordum ve aynı senın gıbı aksamları hafıf hafıf mıdem bulanıyordu goguslerımde de kasıntı deıl ama şişlık var ınsallah bebiştir canım

inşallah bişeyin yoktur bol bol dinlen uzan hatta kendini sıcak tutmaya bak belkide geçici bir yerleşme kanamasıdır üzme kendini ben de geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım ama şu an yine hamileyim ve bu gün inşallah ultrasonda da bakılacak kese görülecek inşallah sağlıklı bir gebelik dönemi olur ve canım Allah hayırlısını versin illaki...

Hamilelik testi pozitif ise ultrason ile keseye ne zaman bakılıyor bilginiz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…