walal canım ben bugün sabah saat 5 de uyandım ve test yaptım sonuç negatif ama hala adet olmadım hiç şaşmazdı bugün doktoruma gidecektim dersim saat 9 da bitti hemen koştum ama doktorumun kotası dolmuş başka birine de gitmedim artık tahliller yarına kaldı bakalım neler olacak
Hayırlısı olsun..... diğer çocukların kaç yaşında benim olduysa ki sanki öyle hissediyorum.... 8 yaş arası olacak anlaşıcaklar mı bilemiyorum ama kızım çok istiyor...3. çocuk iyi cesaret sen çalışıyormusun..... 4 kişilik bir aile nasıl bir duygu tecrübeli kişilerden bilgi almak daha güzel...........
benim iki oğlum var biri 2002 doğumlu diğeri 2004 üçüncü bir çocuğu onlar çok istiyor bununla küçük oğlumun arasında 10 yaş olacak evet çalışıyorum devlet memuruyum ama hiç önemli değil kalabalık aileleri severim 4 kişilik ailede güzel ancak benim için yetersiz dahada olmalı her şekilde kardeşler anlaşır arada bir problem çıksada hayat bu elbette herşey olacak sorun varsa elbetteki çözümü de vardır. Allah kimseyi sahipsiz kardeşsiz evlatsız bırakmasın...
Hayırlısı olsun..... diğer çocukların kaç yaşında benim olduysa ki sanki öyle hissediyorum.... 8 yaş arası olacak anlaşıcaklar mı bilemiyorum ama kızım çok istiyor...3. çocuk iyi cesaret sen çalışıyormusun..... 4 kişilik bir aile nasıl bir duygu tecrübeli kişilerden bilgi almak daha güzel...........
merhaba kızlar, bende uzun suredir hamile kalmak için uğraşıyorum fakat olmuyor. acaba dua bilen kızlar bana özelden ulaşabilirler mi sizden bişey rica edicem.
kızlar selam bu gün uğrayamadım ama maşallah siz götürüyosunuz benim lekelenmem başladı çok üzgünüm inşallahhhh bebeğim gitmez dr rapor verecek yarın sanırım tekrar gebelik testiyapar bu arada bende 31 yaşındayımm ve kızımla arasında nerdeyse 8 yaş olacakkk hayırlısıyla tabi sağ salim doğarsa bu arada acayip bulantım ve baş dönmem varrr mutfaga bile giremiyorummm zormuş yaaa allahtan eşim yanımda ama onunda bu konularda çok becerikli olduğu söylenemezzzdua edin kızlar yaaaa :26::26::26::26::26::26::26::26:
bende 36 yaşındayım ve iki oğlum var 3. bir bebeğimiz daha olsun derken nerdeyse marttan bu yana bekliyoruz bu arada klomen tedavisi ve çatlatma iğneside oldum hatta ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim bu defada boş boş ümitlenip hayali hüsrana uğramamak için doktora da gitmedim kontrol da olmadım tedavide görmedim zaten yumurtlama tarihi de tam bayram günlerine denk geliyordu bu ayda benden bişey olmaz derken SAT 2 EKİM - BAT 31 EKİM ve evde yaptığım gebelik testi diyor ki sen hamilesin yarın da doktoruma gideceğim bakalım hayırlısı olsun inşallah herkes için...
kızlar selam bu gün uğrayamadım ama maşallah siz götürüyosunuz benim lekelenmem başladı çok üzgünüm inşallahhhh bebeğim gitmez dr rapor verecek yarın sanırım tekrar gebelik testiyapar bu arada bende 31 yaşındayımm ve kızımla arasında nerdeyse 8 yaş olacakkk hayırlısıyla tabi sağ salim doğarsa bu arada acayip bulantım ve baş dönmem varrr mutfaga bile giremiyorummm zormuş yaaa allahtan eşim yanımda ama onunda bu konularda çok becerikli olduğu söylenemezzzdua edin kızlar yaaaa :26::26::26::26::26::26::26::26:
Merhaba, uzun zamandır kadınlar kulubü forumu takip ediyorum ve bende katılmak istedim.1,5 yıllık evliyim geçen ay bebek istemeye karar verdik ve ilk ay olmadı bugün adet olmam gerekiyor ve henüz olmadım ve hiçbir belirtisi yok genelde karnım şişer belim ağırırdı umarım bebiştir ve adet olmam c.tesiye kadar beklicem idrar testi dahi yapmak istemiyorum tek çizgi görmekten çok korkuyorum
Hamile olanlarda göğüs şişkinliği kasık ağrısı vb hissediyormuş bende öylede his yok tabiki herkeste olcak diyede birşey yokk ama umarım bebiştir ve bende size katılmış olurum Allah isteyen herkese nasip etsin.
günaydın kızlar
selamlar kizlarr eger 2 gün daha reglim gecikirse sanırım sizin aranıza katılıcam bende :) bide bişey sorucam göğüslerimin ucları kaşınıyor ara sıra ama deli gibi bazen oluyo kaşınmıyo.. . bu son günlerde böyle daha önce böyle adet belirtim bile olmamıştı.. akşamları midem kalkıyo ama bariz bulanma şeklinde değil hafif hafif. bide 2 saate midem kazınır gibi oluyo gece yemek istemediğimden yemiyorum.. sizce hamilelik göstergesimi bunlar yoksa adetten mi ? bilemedim.. umarım bebiştendir :)