Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

peki ilk kizinda nasil bir yol izledin .ne yaptin ne kadar sonra ögrendin

ilk kızımda prolaktin sorunum vardı 3 aydır adet görmüyordum ilaç kullanıyordum prolaktin için sonra valla adet sancısı gibi oldu baya uzun sürdü olamadım bir türlü tabi bu arada dr giitim ult. baktı adet olucan toplanmaya başlamış dedi kan dada çıkmadı demekki çok yeniymiş daha sonra adet söktürücü verdi bende bir kaç gün sonra ilacı alırken birde test aldım ilaca başlamadan test yaptım meğer hamilymişim çıktı mucize yani yoksa ilaç kullansam gidecekti bebebğim böle olduuu neyse çıkmam lazım hoşçakal

ilk kızımda prolaktin sorunum vardı 3 aydır adet görmüyordum ilaç kullanıyordum prolaktin için sonra valla adet sancısı gibi oldu baya uzun sürdü olamadım bir türlü tabi bu arada dr giitim ult. baktı adet olucan toplanmaya başlamış dedi kan dada çıkmadı demekki çok yeniymiş daha sonra adet söktürücü verdi bende bir kaç gün sonra ilacı alırken birde test aldım ilaca başlamadan test yaptım meğer hamilymişim çıktı mucize yani yoksa ilaç kullansam gidecekti bebebğim böle olduuu neyse çıkmam lazım hoşçakal

icten cevaplarin icin tesekkürler.

mide bulantım yok ama çok başım dönüyorrr bide dr sana hiç ilişki yasağı koydumu yada uyarıda filan bulundumu merak ettim biz biraz tırsıyoruz da dr hiç sormadım oda bişey demediii:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

canım benım eşim doktor bişey olmaz dıyor ama tedavıyle olanlara ılk aylar yasak dıe bılıyorum

Merhaba arkadaşlar,
Bugün akıntımda hafif pembemsi kılcal damar gibi bir şey gördüm. Özellikle sağ göğsümün ucu aşırı derecede hassas bu aralar. Acaba hamile miyim bilmiyorum. Akıntımda ilk defa böyle bir şey gördüm bat 16 kasım. Yerleşme kanaması böyle bir şey mi sizce?

bu gün doktora adet söktürücü yazar diye devlet hastanesine (doguda)gitmiştim allaha sükür bebişim varmış ama doktoru hiç beğenmedim hiç bişey demedi sadece 5 hafta 1 aylık gebesin dedi kan sonuçlarımı da ben okulda olduğum için eşim gösterdi bilgisayardan almadan söylemiş herşey normal kalp atışı var demiş bana hiç bişey söylememişti kalp ile ilgili şimdi ben acaba 5in içinde mi oluyorum 5 bitip altı da mı oluyorum.adetim düzensizdi bilemiyorum

bu gün doktora adet söktürücü yazar diye devlet hastanesine (doguda)gitmiştim allaha sükür bebişim varmış ama doktoru hiç beğenmedim hiç bişey demedi sadece 5 hafta 1 aylık gebesin dedi kan sonuçlarımı da ben okulda olduğum için eşim gösterdi bilgisayardan almadan söylemiş herşey normal kalp atışı var demiş bana hiç bişey söylememişti kalp ile ilgili şimdi ben acaba 5in içinde mi oluyorum 5 bitip altı da mı oluyorum.adetim düzensizdi bilemiyorum

5 haftada kalp atışı oluyomuymuş benım dr keseyı zor gordu ben 6 . haftada kalbı atıyor dıye bılıyorum.kararsızsan daha ıyı bı doktor bul canım

kızlar merhaba .. ben daha yeni evliyim 25 ekımde evlendım ancak evlendıgım gun stresten adet oldum. 25 ekımde adet oldum 29 unda bıttı. 29 undan berı eşimle gün aşırı birlikte oluyoruz. hamıle kaldıysam en erken ne zaman öğrenırım bırde hamıle olan tecrubelı arkadaslar ılk belırtılerınız neydı? yanı test yapmadan kendınız ne gıbı farklılıklar sezdınız? bende suan soyle bısey var canı sureklı bırseyler yemek ıstoyor ama ne ıstedıgını bılmıyorum. bebek cok ıstıyorum evet cok erken amaıstıyorum :KK49::KK49::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım hayırlı olsun allah kucağımıza almayı nasip etsin sen şuan 4+6 da olman gerek hamilelik takvimine göre yani daha kese bile yeni oluşuyor biz keseyi bile göremedik daha 1 hafta sonra keseye bakmak için çağırdı doktorum kalp atışının olması garip geldi eğer varsa bence senin daha büyük bebişin çünkü en erken 6+4 te kalp atışı duyuluyormuş bugün araştırmıştım.

kızlar merhaba .. ben daha yeni evliyim 25 ekımde evlendım ancak evlendıgım gun stresten adet oldum. 25 ekımde adet oldum 29 unda bıttı. 29 undan berı eşimle gün aşırı birlikte oluyoruz. hamıle kaldıysam en erken ne zaman öğrenırım bırde hamıle olan tecrubelı arkadaslar ılk belırtılerınız neydı? yanı test yapmadan kendınız ne gıbı farklılıklar sezdınız? bende suan soyle bısey var canı sureklı bırseyler yemek ıstoyor ama ne ıstedıgını bılmıyorum. bebek cok ıstıyorum evet cok erken amaıstıyorum :KK49::KK49::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

allah tüm isteyenlere nasip etsin.En belirgin özellik yoğun akıntı adet dönemin normalde kuru olduğun dönemdir ama hamilelikte östrojen hormonunun etkisiyle çok akıntı oluyo birde kasık ağrılarına dikkat ama senin yumurtlaman yeni oluşuyo daha hamilelik olmaz.

Son düzenleme:
allah tüm isteyenlere nasip etsin.En belirgin özellik yoğun akıntı adet dönemin normalde kuru olduğun dönemdir ama hamilelikte östrojen hormonunun etkisiyle çok akıntı oluyo birde kasık ağrılarına dikkat.

kasıklarımda bi gaz gibi birsey oldugunu hıssedıyorum ama akınım normal zamanlardakı gıbı ne fazla ne az.. inşallah hamıle kalırım çok istiyorum..Allah isteyen herkese versin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

kasıklarımda bi gaz gibi birsey oldugunu hıssedıyorum ama akınım normal zamanlardakı gıbı ne fazla ne az.. inşallah hamıle kalırım çok istiyorum..Allah isteyen herkese versin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

canım sen bugünlerde yeni yumurtluyosun şimdiye kadar hamiş kalman pek mümkün değil en erken 2-3 gün önce oluşsa daha hormon üretimin 1 hafta sonra başlayacak yani şuan hissettiklerin malesef psikolojik.Bir hafta sonra en erken belirtilerin başlar dediğim gibi sen bugünlerini değerlendir ayaklarını dik 1 saat kalkmadan yat hadi hayırlısı inş :)

canım sen bugünlerde yeni yumurtluyosun şimdiye kadar hamiş kalman pek mümkün değil en erken 2-3 gün önce oluşsa daha hormon üretimin 1 hafta sonra başlayacak yani şuan hissettiklerin malesef psikolojik.Bir hafta sonra en erken belirtilerin başlar dediğim gibi sen bugünlerini değerlendir ayaklarını dik 1 saat kalkmadan yat hadi hayırlısı inş :)

hep şu psikolojik hisler.. her ilişkiden sora ayaklarım havada yatıyorum ama tabı 1 saat diil 15 20 dk falan.. çok çabuk sıkılıyorum :) ayy inş hamile kalırım hemen stres yapınca faan da olmuyormus neyse hayırlısı bakalım yaa Allah ne zaman kısmet ederse..

sen ne zaman öğrendım hamıle kaldıgını adetın gecmısmıydı yoksa daha once mı ve nasıl ogrendın canım evde test mı yaptın dr a mı gıttın? çok mu soru sordum yaaaaaaaaaaaaa

iyi akşamlar herkese kızlar bebişler nasıl bakalım benim çok sancım oluyor ve çok çabuk acıkıyorum karnım taş gibi neden oldu anlamadım bende.gazdanmı oluyor sizde de varmı böyle birşey.
hamile kalmak isteyen arkadaşlar inş. gönlünüze göre olur sizinde.

iyi akşamlar herkese kızlar bebişler nasıl bakalım benim çok sancım oluyor ve çok çabuk acıkıyorum karnım taş gibi neden oldu anlamadım bende.gazdanmı oluyor sizde de varmı böyle birşey.
hamile kalmak isteyen arkadaşlar inş. gönlünüze göre olur sizinde.

:18::18: şuan tam olarak şu söylediğin sıkıntıları çekiyorum ama hamile diilim daha henüz :KK50::KK50::KK50: ben kafayı yicem bu gidişle.. stres yaparak düğünümde hastalanmıs insanım ben ahhh ahh:KK52::KK52::KK52:

X