hayır benim çatlama iğnesiyle oldu 1 gün geçince tahlil yaptırdı ultrasyonla üstten baktı daha çok bişey yok ama yerleşmiş dedi sonra 20 gün sonra gel dedi bende bekliyorum bu arada kanamam oldu o zamanda muayene etti ama 2 gün geçmişti bekliyorum yani devlete gidiyorum ben özel hastanelere pek güvenmiyorum doğrusu bakalım nasıl gidecek dr la aramız duruma göre bende değiştirebilirim aslında özel de doğum da cazip gelmiyor değil özel oda süslemeler filan bakalım da güven problemi var bendeee
[/QUOTE
Bende hala doktor seçemedim. Şu bulantılı dönemi bitirmeyi bekliyorum.Şimdilik geçici bir doktora görünüyorum özel hastanede.Ama aslında doğumu tıp fakültesinde normal doğum olarak yapmak istiyorum.İlkini normal doğum yapmıştım.;Oldukça zordu ama sonrası çok rahattı hiç yatmadım.Normal doğum çok güzel ama sancı kısmı beni çok korkutuyor.Burada sizlerle bunları paylaşmak beni oldukça rahatlatıyor.Hepinize teşekkür ederim.
Bu arada tüm bunları düşünmek için erken belki ama insanın elinde değil tabi.Bu arada daha 10 gün sonra gideceğim doktora kalp atışlarını duymak için beklemek zor.İnşallah herşey herkes için ve benim için yolunda gider.
Özel hastaneler sezaryen yapıp duruyorlar.İnsan güvenemiyor onlara.Bir bahane bulup sezaryen yapıyorlar.tam tersi olması gerekirken.Çünkü normal doğumda başımızda durmak zor tabi kim uğraşacak.