- 7 Şubat 2013
- 1.162
- 27
canım benımde karnımda ara ara sancılarım var normal dıyorlar bende cabuk acıkıyorum ama ben hep oyleydım gebelıktede az ve sık yemek lazım 3 ana öğün 3 ara öğüniyi akşamlar herkese kızlar bebişler nasıl bakalım benim çok sancım oluyor ve çok çabuk acıkıyorum karnım taş gibi neden oldu anlamadım bende.gazdanmı oluyor sizde de varmı böyle birşey.
hamile kalmak isteyen arkadaşlar inş. gönlünüze göre olur sizinde.
stres yapma cok ıstıyorsan hemen tutmayadabılır sonucta belkı 2-3 ay gecebılır yenı evlısın daha bu kadar stres yapma adetının basladıgı gunden 14 ve 19. gune kadar ozelıkle beraber olun.bnm belırtım goguslerımın şişmesı kokulara hassasıyet ve cok hafıf mıde bulantısı olmustu:18::18: şuan tam olarak şu söylediğin sıkıntıları çekiyorum ama hamile diilim daha henüz ben kafayı yicem bu gidişle.. stres yaparak düğünümde hastalanmıs insanım ben ahhh ahh
Kızlar ben ayın 11 de adet gördüm hemde 7 gün önden geldi kırmızılar neden böyle oldu yaaaa o kadar emindim ki belirtiler falan galiba ikinci kez anne olamayacağım gerçi ilk bilinçli denememiz ama üzüldüm temmuz hayali suya düştü.... çok istiyordum.. Allah sizleri sağ salim kavuştursun yavrularınıza...
belırtılerın belkı psıkolojıktı canım umutsuzluga kapılma en kısa zamnda olur ınsallah cnm