Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

cnm kasık agrısı normalmiş bana hastaneden öyle dediler.bebek rahme yerleşmeye calıştığı için adet sanıcısı gibi agrı olurmuş

benim hiç aklıma gelmemişti cnm bakmak..ama şimdi bende şöyle birşey var sonucu kasımda öğrendim ama ekimde hamile kaldım..birde hamile kaldıgımda 26 yasındaydım öğrendiğim ay 27 ye girdim nasıl bakıcam:)) sen biliyorsan benim içinde baksana takvime göre ne oluyor benimki

bende baktım erkek diyordu doğru baktıysam eşime hiç söylemedim heveslenmesin diyeee sanki biraz erkek istiyor gibi deee:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

kızlar merhabalar bugün adet olmam gerekiyor. daha doğrusu geçen ay 12 sinde oldum benim her ay iki 3 gün erken olur.

daha olmadım hamile miyim bilmiyorum. test yapacağım akşama.

yalnız hiç göğüs ağrım yok sadece belim ve kasıklarım çok ağrıyo ve akıntım çok fazla bunlar hamilelik belirtisi mi kızlar yardım edin

akıntı iyidir ama bence test yap en kesin çıkar artık idrarda yaz bize oldumuuu:))))):nazar::nazar::nazar::nazar:

bende baktım erkek diyordu doğru baktıysam eşime hiç söylemedim heveslenmesin diyeee sanki biraz erkek istiyor gibi deee:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

banada kız çıkarttı :)) bakalım 16. haftada belli olucak çin takvimi doğru mu söylüyor yoksa yanıl dımı ? :)))

Hayırlı olsun bebeğin.Bende 6 haftalık hamileyim ve benimde bebeğimin muhtemel doğum tarihi seninkiyle aynı.Allah herkezinkini tamamına erdirsin inşallah.

Çok sevindim seninde gözün aydınnn artık bu yolun ortak yolcusuyuz:))) hayırlı olsun allah nazarlardan saklasınn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

ooooo herkesi cinsiyet merakı sarmış:KK12:
bende baktım erkek diyor:KK9:
sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olsun cinsiyet önemli değil
....

Kizlar merhaba.. uzun zamandir uzaktan uzaga siteyi takip ediyordum. Cok sey ogrendim burdaki arkadaş lardan.. benim sat im 10 ekim di dun test yaptim ve cift ciGiyi gordum... bugunde doktora gittim ultrasonla bakmaya calisti ama hicbisi gözükmedi. Kanimi aldi vee sonuçlarımi simdi öğrendim 133 cikmis. Doktor hic olunlu konuşmadi degerin dusuk falan dedi daha 2 gun g3cikmeye gore cidden cok mu dusuk degerim sizce?? Ne zaman 1000 leri gorurum bi fikriniz varmi

sanki biraz düşük ama bellide olmaz belki geç döllenmiştir. 2 güne bir tekrar yaptır değerin her yaptırdığında 2 katı olması gerek yani 2 günde bir 2 katlıyor. İnşallah kötü değildir canımm hayırlısı allahım inşallah bebeğine kavuşturur :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızlar mideniz bulanıyor mu? beni yoruyor bu bulantılar....

mide bulantım yok ama çok başım dönüyorrr bide dr sana hiç ilişki yasağı koydumu yada uyarıda filan bulundumu merak ettim biz biraz tırsıyoruz da dr hiç sormadım oda bişey demediii:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

mide bulantım yok ama çok başım dönüyorrr bide dr sana hiç ilişki yasağı koydumu yada uyarıda filan bulundumu merak ettim biz biraz tırsıyoruz da dr hiç sormadım oda bişey demediii:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

cnm bu konu benimde en merak ettiğim konulardan bizde cok tırsıyoruz ben cuma günü sorucam bakalım doktora ne diycek :18::18::18:

ooooo herkesi cinsiyet merakı sarmış:KK12:
bende baktım erkek diyor:KK9:
sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olsun cinsiyet önemli değil
....

her anını merak ettiğimiz gibi cinsiyetinide cok merak ediyoruz..artık nerde ne görsek bakarız valla :))

banada kız çıkarttı :)) bakalım 16. haftada belli olucak çin takvimi doğru mu söylüyor yoksa yanıl dımı ? :)))

benim kızım 20. haftada belli etmişt kendini kızlar biraz tutucu oluyor hemen göstermiyorlar ama erkeklerde 13. haftada bile anlaşılıyor diyorlar bakalım hayırlısı bir kızım var tabiki erkek sevincide yaşamak isterim ama hayırlısı kısmetttt:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

benim kızım 20. haftada belli etmişt kendini kızlar biraz tutucu oluyor hemen göstermiyorlar ama erkeklerde 13. haftada bile anlaşılıyor diyorlar bakalım hayırlısı bir kızım var tabiki erkek sevincide yaşamak isterim ama hayırlısı kısmetttt:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

hadi bakalım rabbim o günleride göstersin bizlere inşallah..benim daha ilk olduğu için cnm kız erkek farketmez rabbim eli ayagı düzgün saglıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin ben başka bişey istemiyorum..

bende sorucam ama benim kontrolüme var daha 20 gün sonra gel demişti :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:sanırım bi 10 gün daha varrr

sen kalp atışını duydun mu cnm?yada keseyi gördün mü?

Benim zaten midem bulanıyor.Hiç o dertte değilim.Gerçi benim adam öyle demiyor ama. BEn doktora sormadan birşey yapmayacağım.Doktorada 1 hafta sonra veya 2 hafta sonra gideceğim.O zaman sorarım.Gerçi ilk gebeliğimde sorun olmamıştı.Bunda olurmu bilmiyorum? Normalde düşük riski varsa izin vermiyorlar.Sorun yoksa herhangi bir kısıtlamaya gidilmesine gerek yok bildiğim kadarıyla.

hadi bakalım rabbim o günleride göstersin bizlere inşallah..benim daha ilk olduğu için cnm kız erkek farketmez rabbim eli ayagı düzgün saglıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin ben başka bişey istemiyorum..

sen kalp atışını duydun mu cnm?yada keseyi gördün mü?

hayır benim çatlama iğnesiyle oldu 1 gün geçince tahlil yaptırdı ultrasyonla üstten baktı daha çok bişey yok ama yerleşmiş dedi sonra 20 gün sonra gel dedi bende bekliyorum bu arada kanamam oldu o zamanda muayene etti ama 2 gün geçmişti bekliyorum yani devlete gidiyorum ben özel hastanelere pek güvenmiyorum doğrusu bakalım nasıl gidecek dr la aramız duruma göre bende değiştirebilirim aslında özel de doğum da cazip gelmiyor değil özel oda süslemeler filan bakalım da güven problemi var bendeee:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

hayır benim çatlama iğnesiyle oldu 1 gün geçince tahlil yaptırdı ultrasyonla üstten baktı daha çok bişey yok ama yerleşmiş dedi sonra 20 gün sonra gel dedi bende bekliyorum bu arada kanamam oldu o zamanda muayene etti ama 2 gün geçmişti bekliyorum yani devlete gidiyorum ben özel hastanelere pek güvenmiyorum doğrusu bakalım nasıl gidecek dr la aramız duruma göre bende değiştirebilirim aslında özel de doğum da cazip gelmiyor değil özel oda süslemeler filan bakalım da güven problemi var bendeee:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

ya işte o bendede var ama devlete de cok güvenemiyorum ben çok kalabalık diye ama özeller daha kötü para tuzagı birde benim tüp bebek oldugu için tedirginim iyi bir doktor bulmama lazım bu konularda bilgili..

Benim zaten midem bulanıyor.Hiç o dertte değilim.Gerçi benim adam öyle demiyor ama. BEn doktora sormadan birşey yapmayacağım.Doktorada 1 hafta sonra veya 2 hafta sonra gideceğim.O zaman sorarım.Gerçi ilk gebeliğimde sorun olmamıştı.Bunda olurmu bilmiyorum? Normalde düşük riski varsa izin vermiyorlar.Sorun yoksa herhangi bir kısıtlamaya gidilmesine gerek yok bildiğim kadarıyla.

tedaviyle olduğu için biraz tırsıyoruz biz hatta düşmeyi önlesin diye iğne ilaç kullanıyoruz normal olsa can gurbannnn:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:işte bizim durumda böyle yaniiii:)))

ya işte o bendede var ama devlete de cok güvenemiyorum ben çok kalabalık diye ama özeller daha kötü para tuzagı birde benim tüp bebek oldugu için tedirginim iyi bir doktor bulmama lazım bu konularda bilgili..

ben kızımda devlette yaptım çok rahat olmuştu sezeryan dı benimki ama yanımda refakatçiler baya zorlanmıştı bide oadayı 2 kişiyle paylaşıyorsun oda sıkıntıı ama devlette her imkan var doğumda sorun olsa bile yeni doğan servisleri var birkere özel hastanelerde büyük şehirler hariç hiçbirinde yoktur yeni doğan servisi kuvez vb. birde ameliyathaneleri filan çok eski oluyor.ben kızımı özel bir dr. kontrole götürüyordum doğum sırasında çocuk rahatsızlanmış polikiliği aradılar bizde tam o sırada muayene oluyorduk çocuk dr ameliyat haneye inmedi kendi pisliğini temzilesin dedi kadın doğumcu için bide ben elimi bulaştıramam dedi aynen böyle dedi ve ben bir daha kızımı asla özel muayeneye götürmedimm.....

ben kızımda devlette yaptım çok rahat olmuştu sezeryan dı benimki ama yanımda refakatçiler baya zorlanmıştı bide oadayı 2 kişiyle paylaşıyorsun oda sıkıntıı ama devlette her imkan var doğumda sorun olsa bile yeni doğan servisleri var birkere özel hastanelerde büyük şehirler hariç hiçbirinde yoktur yeni doğan servisi kuvez vb. birde ameliyathaneleri filan çok eski oluyor.ben kızımı özel bir dr. kontrole götürüyordum doğum sırasında çocuk rahatsızlanmış polikiliği aradılar bizde tam o sırada muayene oluyorduk çocuk dr ameliyat haneye inmedi kendi pisliğini temzilesin dedi kadın doğumcu için bide ben elimi bulaştıramam dedi aynen böyle dedi ve ben bir daha kızımı asla özel muayeneye götürmedimm.....

evet cnm o dediğin konularda bende cok güveniyorum devlet hastanelerine ama işte ilgi alaka yok o kötü oluyor..sen nerde oturuyorsun cnm istanbulda mı?

Merhaba arkadaslar forumda üyeydim fakat bugün banada soru sormak nasip oldu.benim hikayem biraz uzun .insallah okurken sikilmaz bidiklerinizi benimle paylasirsiniz.
benim beklenen adet tarihim 26.eylül idi.27 ekime kadar olmam gerekiyordu.O gün gögsümden süt geldi korktum.kan testi yaptim hersey yoliunda . cocuk istiyoruz ama bu ay hic düsünmedik aklimizdan cikmis.neyse 3 gün 4 gün bekliyeyim derken 10 gün gecti hala adet yok idrar testi yaptim negativ gelir dedim 11.gün adet sancisi gibi agrim var yine yok dr dan randevu aldim.süt gelmesinden de bahsedice hamilesindir (prolaktin süt hormonu yükselmistir ) ultrasyondan bakti 5 haftalik dedi biraz ümit oldu. dr idrar ve kan testi istedi negativ.yine süphe.gec döllenme olabileceginden 1 hafta daha bekliyelim dedi.onada tamam eve geldigimde karin kaslarima adetim gelecekmis gibi agrilar giriyordu tamam adet olacagim derken ardindan kahverengi acik pembe akinti geldi devami adetle sonuclanir dedim olmadi (internette yerlesme kanamasi )diye geciyor .kizimdada böyle oldum fakat bekledigim adet gününde olmustu.2 gün sürdü 3.gün test positiv cikmisti.devam edeyim kahverengi lekeler kramplarla devam ediyor dün baska dr.gittim negativ dedi.buda ultrasonda birsey görmedi yumurtlama yeni yeni olusabiliyordur dedi.tatmin olmadim.prsm günü ilk gittigim dr.da randevum var.türkiyede olsaydim dr.lar hemen ne oldugunu bilirdi biliyorum .Ne olur simdi siz söyleyin benim gibi yasayan testlerin her ikisindede negativ cikip hamile kalan var mi acaba ugün 14.günüm.bu belirsizlik kasik agrilari cok kötü.Allah herseyin hayirlisini nasip etsin.Cevaplariniz büyük bir merakla bekliyorum.sevgiler.

X