elimden geldiğince dikkat ediyorum canım, normalde hiç sevmediğim halde hergün ceviz badem ve fındık yiyorum, sık sık balık, süt , meyve sebze günlük yemeye çalışıyorum. ilk üç ay çok hareketsizdim 4 kilo aldım , artık yürüyüyüşe başlıyorum. boyle giderse bomba olucam vallaah isim ah..sorma hiçbir fikrim yok , doktorumuz erkeğe benzetti bizim bebişi ama netleşmeden isin bakmak istemiyorum, ilk kızımın ismini ben koymuştum , babamız bu defa isim hakkı benim diyo, ama son söz benim olur tabiki
bende kısa kız isimlerini çok seviyorum, zira kızımın adı NAZ.
caniim meraba bana mesaj atmissin ama cewap hakkım yok ve buraz gec girdum mesaji umarim bi sıkıntı yoktur. . aslinda bende sana biseyler sormak istiyorum.. hamileliğin nasil gidiyor. . zorlaniyomusun
merhaba arkadaşlar ,
bulantılarınız kusmalarınız ne zaman geçti ya da azaldı? ben geçen haftaya kadar çok kötü iken şimdi daha iyiyim de yolunda gitmeyen bir şeyler mi var diye düşünmeye başladım.
canım elevit'te domuz jelatini olduğu haberleri konuşuluyor her yerde, internette de araştırabilirsin. Bilgin olsun
Hiç nazar değdirme kendine canım benim de ara ara öyle oluyordu endişeleniyordum ama bazen tekrar artıyor benim en yoğun dönemi 7,8,9. Haftalardı sonra azalmaya başladı şuan gün içinde nadiren yokluyor ama her istediğimi yiyebiliyorum çok şükür:)
hayırlı olsun canım ayrıca çoooook şanslısın o bulantıları yaşamamışsın bende 10+3 'deyim daha yeni yeni nefes alıyorum dünya varmış :)
hamileliğimizin tadını çıkarma zamanı bence=)
Kızlar size bir sorum olacak. Gebelikte çatlak olmaması için neler kullanıyorsunuz. Ben kakao yağı diye duymuştum eczaneye sordum hiç önermediler. Badem yağını da tüylenme yapar diyorlar önermiyorlar. Duyduklarım arasında şunlarda var ,zeytinyağı , vazelin ve mustela(çok pahalı geldi). Hangisini kullanmak lazım , tecrübeli anneler var mı?
bugun ıkılı test ıcın gıttım ultrason sonucunda fetal kardiak aktivite izlenmiştir tek fetus içeren intrauterin gebelik mevcuttur yazıyo bıraz nette arastırdım bebek gelışmemıstır falan yazıyo cok korkuyorum sonuc 10 gun sonra cıkcak gecen ay 48 kıloydum bu ay 47 olmusum bulantlar yuzunden bısey yıyemedım bebektemı beslenmedı kı offf allahım ıcıme kurt dustu sımdı
sen diyetine uyuyosun anladigim kadariyla.. ben hem Gastroenterologumla hemde kadin dogum doktorumla ozel olarak konustum canım ikiside diyetine uyduğun sürece hic bi sikinti yok dediler ben ikisinede helede Gastroenterologuma cok guvenirim.. normal bi hamilelik ten daha fazla ozurlu olma riski olmadigini soylediler. sen icini ferah tut canim diyetini bozmazsan gayette güzel cikiyo vitamin ve kan değerlerin.. sen hangi ekmegi kullaniyosun ben ankara halk ekmkten siparis ediyrum digerlerini bende yiyemiyodum ama bunu bide isitinca yada kizartinca cok guzel oluyo.. benim sukur cok mide bulantim biseyim olmadi sadece şişkinliğim gazim oluyo.. bide glutenli bazi urunleri bazen canim cok çekiyor bebis icin olmasa bozabilirdim bile diyetimi ama mecbur dayaniyoruz..nekadar oldu teshis konulali diyete baslayali senMerhaba canım bende alıntıyı yeni gördüm valla idare eder doktor kontrolundeyiz ama korkuyorum doktor hahastalıktan dolayı anne vitamin üretemedigi için allah korusun özürlü olabilir dedi bol bol vitaminli şeyler yemeğe çalışıyorum ama çok zorlaniyorum bulantıdan artık nasıl olur bilmiyorum ama çok korkuyorum o ekmekleri yiyemiyorum feci bulantı yapıyor korkuyor gibi geliyor e malum diğer ekmekler bize yasak öyleışte didinip duruyorum....senin durumun nasıl ne sormak istersen burdayım canım
sen diyetine uyuyosun anladigim kadariyla.. ben hem Gastroenterologumla hemde kadin dogum doktorumla ozel olarak konustum canım ikiside diyetine uyduğun sürece hic bi sikinti yok dediler ben ikisinede helede Gastroenterologuma cok guvenirim.. normal bi hamilelik ten daha fazla ozurlu olma riski olmadigini soylediler. sen icini ferah tut canim diyetini bozmazsan gayette güzel cikiyo vitamin ve kan değerlerin.. sen hangi ekmegi kullaniyosun ben ankara halk ekmkten siparis ediyrum digerlerini bende yiyemiyodum ama bunu bide isitinca yada kizartinca cok guzel oluyo.. benim sukur cok mide bulantim biseyim olmadi sadece şişkinliğim gazim oluyo.. bide glutenli bazi urunleri bazen canim cok çekiyor bebis icin olmasa bozabilirdim bile diyetimi ama mecbur dayaniyoruz..nekadar oldu teshis konulali diyete baslayali sen