merhaba kızlar, bende uzun suredir hamile kalmak için uğraşıyorum fakat olmuyor. acaba dua bilen kızlar bana özelden ulaşabilirler mi sizden bişey rica edicem.
Hamile kalmışsın çok sevindim .Allah tamamına erdirsin çok mutlu oldum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar, bende uzun suredir hamile kalmak için uğraşıyorum fakat olmuyor. acaba dua bilen kızlar bana özelden ulaşabilirler mi sizden bişey rica edicem.
ben de araştırıyorum yavaş yavaş başlamamız lazım . bepantol almayı düşünüyorum, bir ilaç da dr önerdi çift etkiliymiş biraz pahalı sanırım 65 80 tl arası satılıyor. adını hatırlamııyorum dosyamdan bakıp yazarım birara.Kızlar size bir sorum olacak. Gebelikte çatlak olmaması için neler kullanıyorsunuz. Ben kakao yağı diye duymuştum eczaneye sordum hiç önermediler. Badem yağını da tüylenme yapar diyorlar önermiyorlar. Duyduklarım arasında şunlarda var ,zeytinyağı , vazelin ve mustela(çok pahalı geldi). Hangisini kullanmak lazım , tecrübeli anneler var mı?
selam hanımlar.. bende kasımın 21inde gebelik testimde cift çizgiyi gördüm sonunda :)) çokkkk şükür şuan tam 12 haftalık hamileyimmmmm
Kimse yok artık...yeni bir konu açılsa orada devam etsek belki başkaları da katılır bize..
canım beni hatırladın mı özelden yazışmıştık çok sevindim senin adına sağ salim bebişini kucağına al inşallah
Zaman yavaş geçiyor gibi ama aslında hızlı geçiyor galiba...Hayırlısıyla şu tekmeleri hissedersek çok güzel olacak inşallah...
Zaman yavaş geçiyor gibi ama aslında hızlı geçiyor galiba...Hayırlısıyla şu tekmeleri hissedersek çok güzel olacak inşallah...
bugun ıkılı test ıcın gıttım ultrason sonucunda fetal kardiak aktivite izlenmiştir tek fetus içeren intrauterin gebelik mevcuttur yazıyo bıraz nette arastırdım bebek gelışmemıstır falan yazıyo cok korkuyorum sonuc 10 gun sonra cıkcak gecen ay 48 kıloydum bu ay 47 olmusum bulantlar yuzunden bısey yıyemedım bebektemı beslenmedı kı offf allahım ıcıme kurt dustu sımdı
Cnm uzulme oyle her okudugun seye inanma Allah in izniyle sagsalim bebisini kucagina alirsin benimde ikinci hamileligim ve ikisindede cok cektim 12+4 uz halendaha kusuyorum gun boyu midem bulaniyor 46kiloya kadar dustum ama gecicek diye umut ediyorum hatta ilk dogumumu 37haftalik yaptm 3000 gr dogdu oglusum dusunsene 40 haftami doldurdugumu ustelik 8kilo vermistim ilk 4ayda oyuzden uzulme hic o seni hisseder uzgun oldugunu anlamasin ayrica ben artik tartiya cikmiyorum moralim bozulmasin die yemeye baslayinca cikcam :)
gun gectıkce daha ıyı olmaya basladım yavas yavas geccek ıns bol bol dua edıyorum Rabbimden istedik verdi inş saglıkla kucagımızada almayı nasıp eder moralim duzeldi cok şükür :)
evet uyguluyorum canım...dedıgın gıbı zaten ben vıtamın kan ılaçları kullanıyorum gebelikten öncede kullanıyordum halada daha devam dedi doktor içiyorum degerlerım ıyı sukur ama ben cok pimpirikliyim canım ya bazen uyuyamıyorum ya bırsey olursa yeterlı beslenemezse birsey olsa cok buyuk suçluluk hıssederım...bırde hıc doktorun sana dedımı bebeğe geçebilir gibi?...ben ege markalı kullanıyorum ama tadı cok garıp ya ankara halk ekmek duymadım eger ınternet uzerı sıpars varsa hemen sıparıs vereyim çünkü benım esımın görev ıcabı bı kucuk ılçedeyım...benim şişkinliğim ve gazım dediğin gibi var hayırlısı ınsaallah sağlıkla dogarlarlar...hıc sorma glutenlı seylerı nasıl canım ıstıyor ya ama ulkerın bazı urunlerı var bız onlardan siparıs verıyoruz bılmıyorum belkı bılıyorsundur sende[/QUOTE
bebeğe gecme ihtimali vae tabi benim en buyuk koejum o hergun dua ediyorum onda olmasin diye.. tek tesellim benimki dogustan degildi tum doktorlar sasiyor zaten boyum falanbu tarz hastalar icin uzunmus oyuzden eskiye dayanan degil bagirsaklardaki hasarda varla yok arasiydi.insallh be
bebislerimiz saglikli olur.. sen evham yapip stres olma canim besleniyodur o guzelce degerlerinde iyi madem.. metvak diye arattir canim nette cikar pttden para yatirip veriyosun siparisi geliyo kargoyla hem fiyati uygun hemde ege ve diger ekmeklerden cok guzel.. biraz isitip yada kizartip tuketirsen cok guzel oluyo ben en cok onu begeniyom yani.. ulkerin urunlerini bilmiyirum ama etinin kekini aliyrum sadece..
evet uyguluyorum canım...dedıgın gıbı zaten ben vıtamın kan ılaçları kullanıyorum gebelikten öncede kullanıyordum halada daha devam dedi doktor içiyorum degerlerım ıyı sukur ama ben cok pimpirikliyim canım ya bazen uyuyamıyorum ya bırsey olursa yeterlı beslenemezse birsey olsa cok buyuk suçluluk hıssederım...bırde hıc doktorun sana dedımı bebeğe geçebilir gibi?...ben ege markalı kullanıyorum ama tadı cok garıp ya ankara halk ekmek duymadım eger ınternet uzerı sıpars varsa hemen sıparıs vereyim çünkü benım esımın görev ıcabı bı kucuk ılçedeyım...benim şişkinliğim ve gazım dediğin gibi var hayırlısı ınsaallah sağlıkla dogarlarlar...hıc sorma glutenlı seylerı nasıl canım ıstıyor ya ama ulkerın bazı urunlerı var bız onlardan siparıs verıyoruz bılmıyorum belkı bılıyorsundur sende[/QUOTE
bebeğe gecme ihtimali vae tabi benim en buyuk koejum o hergun dua ediyorum onda olmasin diye.. tek tesellim benimki dogustan degildi tum doktorlar sasiyor zaten boyum falanbu tarz hastalar icin uzunmus oyuzden eskiye dayanan degil bagirsaklardaki hasarda varla yok arasiydi.insallh be
bebislerimiz saglikli olur.. sen evham yapip stres olma canim besleniyodur o guzelce degerlerinde iyi madem.. metvak diye arattir canim nette cikar pttden para yatirip veriyosun siparisi geliyo kargoyla hem fiyati uygun hemde ege ve diger ekmeklerden cok guzel.. biraz isitip yada kizartip tuketirsen cok guzel oluyo ben en cok onu begeniyom yani.. ulkerin urunlerini bilmiyirum ama etinin kekini aliyrum sadece..
Anladım canım benimde sonradan çıktı ama biraz sanırım ileri hayırlısı insaallah ne yapalım duadan başka birşey gelmiyor elimizden...valla iyiydim âmâ bir haftadır guatr yüksek çıkmış tahlillerimde oda bebeği etkiliyormuş baziları ölebiliyormuş veya.zihinsel sorun olabilir diyorlar tabi bunlar ihtimal of bilmiyorum neyse kafam çok karışık çok üzgünüm ya annelik pimpiriklilik yaptı bende önceden çok rahat biriydim o yüzden hep acabalar kafamda kusura bakma senide meşgul ettim biran öyle yazmak istedim nasipse yarın doktorumuza gidiyoruz bakalım neler olacak...
Çok sağol ben o markaya bakayım hemen sipariş vereyim o zaman....etinin bilmiyordum ülkelerin bu hazırpudinglerinde yokmuş bende onlardam yiyorum etinin keki hangisi acaba?...
rahatsiz etnwk ne demek canim bizi en iyi yinw birburimiz anlar.. sıkıldığın an yaz dertleselim icin acilir rahatlarsin en azindan canim.. insallahguatr da stres kaynakli yada gecicidir ve bur an evvek gecer canim.. muaynen iyi gecer inşallah canim iyi haberler alirsin.. dualarim bebiskerimiz icin.. etinin pronot markaliurunkeri var keki bildigimiz browni biskuviside guzel idare ediyor yani bide danette pudingleri serbest.. iyi haberlerini bekliyorum canim.. bizimde haftaya pzt var kontrolumuz. senin guatrinin yuksek oldugu kadin dogum dami yoksa Gastroenteroloji demi cikti ortayaAnladım canım benimde sonradan çıktı ama biraz sanırım ileri hayırlısı insaallah ne yapalım duadan başka birşey gelmiyor elimizden...valla iyiydim âmâ bir haftadır guatr yüksek çıkmış tahlillerimde oda bebeği etkiliyormuş baziları ölebiliyormuş veya.zihinsel sorun olabilir diyorlar tabi bunlar ihtimal of bilmiyorum neyse kafam çok karışık çok üzgünüm ya annelik pimpiriklilik yaptı bende önceden çok rahat biriydim o yüzden hep acabalar kafamda kusura bakma senide meşgul ettim biran öyle yazmak istedim nasipse yarın doktorumuza gidiyoruz bakalım neler olacak...
Çok sağol ben o markaya bakayım hemen sipariş vereyim o zaman....etinin bilmiyordum ülkelerin bu hazırpudinglerinde yokmuş bende onlardam yiyorum etinin keki hangisi acaba?...
rahatsiz etnwk ne demek canim bizi en iyi yinw birburimiz anlar.. sıkıldığın an yaz dertleselim icin acilir rahatlarsin en azindan canim.. insallahguatr da stres kaynakli yada gecicidir ve bur an evvek gecer canim.. muaynen iyi gecer inşallah canim iyi haberler alirsin.. dualarim bebiskerimiz icin.. etinin pronot markaliurunkeri var keki bildigimiz browni biskuviside guzel idare ediyor yani bide danette pudingleri serbest.. iyi haberlerini bekliyorum canim.. bizimde haftaya pzt var kontrolumuz. senin guatrinin yuksek oldugu kadin dogum dami yoksa Gastroenteroloji demi cikti ortaya
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için canım...bugün gittik doktorumuza ve bebeğiniz gayet iyi gelişimidedi ve tahlillere baktı guatr düşmüş dedi çok mutlu oldum çölyaka çok dikkat ediyorum doktorda dedi belli anne ne kadar dikkat ederse bebek o kadar sağlıklı olur dedi öyle ışte....ayrıca ekmek için çok sağol yarın sipariş vereceğim insaallah...amin amin insaallah sağ salim sağlıkla doğarlar çok teşekkür ederim dinlediğin için...benimde dualarım hep bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli dogmaları için artık tedbir bizden takdirde allahtan...sen ikili test yaptırdın mı....birde dediğin o kekleri alayım bende canım çok tatlı istiyor...insaallah seninde haftaya muayenen sorunsuz bir şekilde geçer canım....
cok sewindim canm gizun aydin inşallah hep boyle guzel hayirli haberlerle gecer kontroller.. cinsiyeti belli oldumu canim.. ikili test bide..Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için canım...bugün gittik doktorumuza ve bebeğiniz gayet iyi gelişimidedi ve tahlillere baktı guatr düşmüş dedi çok mutlu oldum çölyaka çok dikkat ediyorum doktorda dedi belli anne ne kadar dikkat ederse bebek o kadar sağlıklı olur dedi öyle ışte....ayrıca ekmek için çok sağol yarın sipariş vereceğim insaallah...amin amin insaallah sağ salim sağlıkla doğarlar çok teşekkür ederim dinlediğin için...benimde dualarım hep bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli dogmaları için artık tedbir bizden takdirde allahtan...sen ikili test yaptırdın mı....birde dediğin o kekleri alayım bende canım çok tatlı istiyor...insaallah seninde haftaya muayenen sorunsuz bir şekilde geçer canım....