Kızlar moralim çok bozuk. Suratımda kahverengi küçük küçük çiller çıktı(((((((((((((((((((((((((((( Gebelikten mi bilmiyorum ama cidden sinir bozucu. Ne yapacağım ben şimdi Kilo aldım ,suratımda çiller çıktı kim bilir daha nelerle karşılaşacağım ...
anladım canım allah kolaylık versin sen fırsat buldukça girmeye çalış ama durumundan haberdar et bizi ikili tarama testin için haftaya cumartesi mi gideceksn yine?bizler testlerimizi yaptırdık geç kalmayasın?bu mesaj düzenleme panelinden sık sık güncellenemiyo mu ki?haayat yapabilirse kişilerin belli oldukça eklese daha düzenli olur bizde kim ne durumda takip edebiliriz en azından ama yapamazsa dediğin gibi bekleyelim ama öğrenmeyen bir kaç kişi kaldı diye düşünüyorum:)))bu arada seninde inşallah en kısa zamanda belli olurda meraklar son bulur öğrenememek çok heyecan verici biliyorum:)))
Sağol canım benim Allah'ın izniyle çoğunu okudum sınavlarımın..
Bir de eşimde akciğeriyle ilgili bir problem çıktı 2,5 haftadır hastanelerdeyiz, hamileliğimi unutmuştum, o dereceye geldim yani...
Çok şükür Cuma günü sonuçları iyi çıktı..
Bana 2,5 hafta 1 yıl gibi geçti...
Bu arada ben ikili test yaptırmak istemiyorum canım o yüzden doktorumla da konuştum o da destekledi. Ama hepiniz adına çok sevindim, çok şükür kimsede bir problem yok sanırım çok mutlu oldum:)
İlk mesajla ilgili bişeyler yapmıştık ama tam istediğimiz gibi olmadı, o yüzden haayat arkadaşımız yapıcak düzenlemeyi, kendisine mesaj atarım.
Benim de bu cumartesi randevum inşallah cinsiyetimizi söyler doktor teyzemiz
canım eşin için çok geçmiş olsun. inş herşey yolunda gider sınavlarınıda bitiririsin inş seni aramızda sık sık görürüz artık bu arada okudun mu bilmiyorum biz birkaç arkadaş 2014 temmuz annelerine de katılyıoruz orası daha hareketli sohbetler koyu arkadaşlıklar da sizlerden iyi olmasın iyiler seni de bekleriz oraya
Kızlarr sabah tansiyonum düştü çok kötü oldum gözüm karardı kalbim fırlayacak gibi oldu bi anda soğuk terler boşaldım yarı baygınlık geçirdim eşim çok korktu bembeyaz olmuşum söylediğine göre tir tir titriyordumödüm koptu ölücem sandım bebeğime bi şey olucak diye korktum. Elimi yüzümü yıkadı su içirdi kendime geldim sonra yattım tekrar uyanınca tansiyonumu ölçtüm büyük 10-9 küçük 5-4 diyor bebeğime bi şey olmaz di mi sizin başınıza geldi mi hiç normal mi bu?
Bende kasım 2013 ' te hamile olduğumu öğrendim. 26 yaşındayım ve 6 aylık evliyim. Sorsalar asla çocuk istemem derdim ama doğum kontrol hapı kullanmadım. Eşime güvendim. Zaten Doktor da rutüin bir hormon kontrolü sırasında "çocuk sahibi olman için hormon tedavisi görmen gerekir" demişti. Kasım ayında bazı belirtilerden şüphelenmeye başladım, fakat hiç ihtimal vermedim, çünkü olabilecek bir durum yoktu. Fakat yine de içime bir kurt düştü, kendimi rahatlatmak için gebelik testi aldım ve şok oldum. Çift çizgiye görmeyi hiç beklemiyodum. Ağlamaya başladım, gittim hemen bir sigara yaktım, eşime haber verdim. Çok mutlu geldi elinde çiçeklerle. Ben istemediğimi söyledim, çok üzüldü. Ama aldırmaya hiç yanaşmadı. Ben de aldırmaktan çok korkuyordum, cana kıymayı hiç istemedim. Hemen doktora gittik. Doktor baktı, çok sağlıklı olduğunu söyledi, beni telkin etti. Senin kararın ama bu sana allahın bir lütfu, sana istemeden vermiş dedi. Daha sonra nasıl oldu bilmiyorum ama doğurmaya karar verdim. 10. haftaya kadar çok sıkıntı çektim. Her gün ağladım, saatlece duştan çıkmadım. İş yerimde ruh gibi gezdim, eve gelir gelmez uyudum ve kimseyi bebek haberine sevindirmedim. Şu an daha iyiyim. Karnımdaki canlı büyüdükçe içim bir hoş oluyor ve mutlu oluyorum. Doktor şalteri kapat,hiç bir şey düşünme dedi, öyle yapıyorum.
Allah hepimize sağlıklı gebelikler ve doğumlar versin inşallah.
Canım ben hamile olduğumu öğrendiğim gün gece tuvalette bayılmıştım, kasık ağrım dayanılmaz derecedeydi ve en sonunda tuvaletteyken midem allak bullak oldu ve sonra kendimi yere düşmüş dudağım patlamış olarak buldum.Ve eşim de uyuyodu, dizlerimin üstünde yatak odama kadar gittim ağlayarak eşimi uyandırdım. Hemen hastaneye gittik tansiyonum çok düşmüş, ama sağolsunlar özel hastane olmasına rağmen hiçbirşey yapmadılar...
Eve geldim, kasık ağrım için sıcak su torbası koydum ve uyuyakaldım sonunda..
Yani tansiyonla ilgili problem oluyo canım
Bende kasım 2013 ' te hamile olduğumu öğrendim. 26 yaşındayım ve 6 aylık evliyim. Sorsalar asla çocuk istemem derdim ama doğum kontrol hapı kullanmadım. Eşime güvendim. Zaten Doktor da rutüin bir hormon kontrolü sırasında "çocuk sahibi olman için hormon tedavisi görmen gerekir" demişti. Kasım ayında bazı belirtilerden şüphelenmeye başladım, fakat hiç ihtimal vermedim, çünkü olabilecek bir durum yoktu. Fakat yine de içime bir kurt düştü, kendimi rahatlatmak için gebelik testi aldım ve şok oldum. Çift çizgiye görmeyi hiç beklemiyodum. Ağlamaya başladım, gittim hemen bir sigara yaktım, eşime haber verdim. Çok mutlu geldi elinde çiçeklerle. Ben istemediğimi söyledim, çok üzüldü. Ama aldırmaya hiç yanaşmadı. Ben de aldırmaktan çok korkuyordum, cana kıymayı hiç istemedim. Hemen doktora gittik. Doktor baktı, çok sağlıklı olduğunu söyledi, beni telkin etti. Senin kararın ama bu sana allahın bir lütfu, sana istemeden vermiş dedi. Daha sonra nasıl oldu bilmiyorum ama doğurmaya karar verdim. 10. haftaya kadar çok sıkıntı çektim. Her gün ağladım, saatlece duştan çıkmadım. İş yerimde ruh gibi gezdim, eve gelir gelmez uyudum ve kimseyi bebek haberine sevindirmedim. Şu an daha iyiyim. Karnımdaki canlı büyüdükçe içim bir hoş oluyor ve mutlu oluyorum. Doktor şalteri kapat,hiç bir şey düşünme dedi, öyle yapıyorum.
Allah hepimize sağlıklı gebelikler ve doğumlar versin inşallah.
Seni çok iyi anlıyorum ilk zamanlarda aynı şeyleri hissettim. Ben de çocuk istemiyordum ama şimdi çok farklı duygular içindeyim. Doğum yapan arkadaşlarımın sevimli bebişlerini gördükçe bir an önce kucağıma almak istiyorum:) Kolay değil bir anda bütün yaşantın değişiyor.. Çok sevdiğin sigarayı bırakman gerekiyor bi kere artık kahvenin yanında bir iki tellendireyim diyemiyorsun. Beslenme alışkanlıkların,sosyal hayatın hepsi bir anda alt üst oluyor . Mide bulantıların ortaya çıkıyor,kilo almaya ,çatlamaya başlıyorsun ,eşinle olan ilişkilerin her şey ama her şey değişiyor .. Bu yaşadıklarımızı elbet bir gün yaşayacaktık zaten .. Ne kadar erken olursa o kadar iyi bence :) biz analarımızn kuzusuyuz bizi doğurduklarına hiç bir zaman pişman olmamışlardır bizler de eminim öyle hissedeceğiz :)
Günaydın kızlar. Nasılsınız? Nasıl gidiyor hayat? Bugün öğleden sonra ikili tarama testine gidiyorum, aksine öyle bir başım dönüyor ki anlatamam. çok şükür ki eşimle aynı kurumda çalışıyorum. Hasta olduğum zamanlarda benim yükümü hafifletiyor. çalışırken hamile olmak çok zor, allah herkesin yardımcısı olsun. Benim için dua edin ne olur, sonuçlarım güzel çıksın...
hiii içim gitti ya ınut o günü hatırlama oy çok acıklıymışCanım ben hamile olduğumu öğrendiğim gün gece tuvalette bayılmıştım, kasık ağrım dayanılmaz derecedeydi ve en sonunda tuvaletteyken midem allak bullak oldu ve sonra kendimi yere düşmüş dudağım patlamış olarak buldum.Ve eşim de uyuyodu, dizlerimin üstünde yatak odama kadar gittim ağlayarak eşimi uyandırdım. Hemen hastaneye gittik tansiyonum çok düşmüş, ama sağolsunlar özel hastane olmasına rağmen hiçbirşey yapmadılar...
Eve geldim, kasık ağrım için sıcak su torbası koydum ve uyuyakaldım sonunda..
Yani tansiyonla ilgili problem oluyo canım
Kızlar ikinize de çok geçmiş olsun . Umarım bir daha tansiyon problemiyle karşılaşmazsınız
Allah yardımcın olsun canım, sonuçların güzel çıkacak inş. sağlıklı turp gibi bir bebişin olucak. bende cuma arayıp öğrenicem sonucumu, biraz heyecanlıyım ama aklıma kötü hiçbirşey getirmek istemiyorum. ense kalınlığımızda 1.6 idi zaten. git gel bakalım cinsiyet tahmininde olacakmı acabaa...Günaydın kızlar. Nasılsınız? Nasıl gidiyor hayat? Bugün öğleden sonra ikili tarama testine gidiyorum, aksine öyle bir başım dönüyor ki anlatamam. çok şükür ki eşimle aynı kurumda çalışıyorum. Hasta olduğum zamanlarda benim yükümü hafifletiyor. çalışırken hamile olmak çok zor, allah herkesin yardımcısı olsun. Benim için dua edin ne olur, sonuçlarım güzel çıksın...
haklısın canım kesinlikle katılıyorum sana , çok kalabalık gerçekten ama baksana burayada yazan kalmamış neredeyse , sayfa bile değişmemiş en iyisi biz bir oraya bir buraya takılalım. Zira diğer arkadaşlar temmuz anneleriyle kanka olmuş bile..2014 temmuz anneleri paylaşım alanına kaçmayın kızlar yaaa orası tıklım tıklım yazdıgını okuyamıyor ınsanlar buraya gırmeye calışalım bız bıze yeterız başlarda baya yogunduk ::))))
haklısın canım kesinlikle katılıyorum sana , çok kalabalık gerçekten ama baksana burayada yazan kalmamış neredeyse , sayfa bile değişmemiş en iyisi biz bir oraya bir buraya takılalım. Zira diğer arkadaşlar temmuz anneleriyle kanka olmuş bile..
elimden geldiğince dikkat ediyorum canım, normalde hiç sevmediğim halde hergün ceviz badem ve fındık yiyorum, sık sık balık, süt , meyve sebze günlük yemeye çalışıyorum. ilk üç ay çok hareketsizdim 4 kilo aldım , artık yürüyüyüşe başlıyorum. boyle giderse bomba olucam valla:)))) neyse canım ben buraya gırerım pek sevmem kalabalık ortamları :))
nasıl gıdıyor hamılelık ya ben bu hafta ıyıce unuttum hamıle oldugumu ne agrı ne sızı çok şukur hiçbiri yok ama unutuyorum buyuzden ne düzenli beslenme var ne hareketlerime dikkat etme sankı hamıle degılım anlamadım bu işi
bende kısa kız isimlerini çok seviyorum, zira kızımın adı NAZ.ay bıde herkes ismi ne olacak ne düşündünüz sorularına başladı cinsiyet %70 kız olduğu için artık kız ısmı dusunmeye basladık ama cınsıyetten önce erkek olursa Rüzgar kız olursa Nar istiyordum ada da hoşuma gıdıyor ama şu akrabaların o olsun bu olsunları pek hoşuma gıtmıyor :)))))